Annemin bencilliğinden psikolojikmen çöktüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzucum destek al bir psikiyatrdan. Bize anlattıklarını ona da anlat. yardımcı olur hayatını düzene koyman için. Eminim o idolün olan kadınla konuşsan o da sana bunu önerirdi.

@tatilsever Bahsettiğiniz sanatçı kim ?

Camilerde kadınlar için Kur'an kursları mevcut. İsterseniz ilgili kurslara katılabilirsiniz.

Kuzucum destek al bir psikiyatrdan. Bize anlattıklarını ona da anlat. yardımcı olur hayatını düzene koyman için. Eminim o idolün olan kadınla konuşsan o da sana bunu önerirdi.
Başka çarem yok zaten bir de seneye YKS'ye tekrar gireceğim AYT'de 80'de 80 yapıp ilk 1000'e gireceğim inşallah.Bunun da benim öz güvenimi artıracağını düşünüyorum.

Neden hadsiz bir soru olsun? Yorumlarinizdan kendi cinsinize ilginiz var gibi gözüküyor
Kesinlikle ergen terapistine gitmeniz lazim , başka türlü iyileşmeniz mümkün gozukmuyor

Neden hadsiz bir soru olsun? Yorumlarinizdan kendi cinsinize ilginiz var gibi gözüküyor
Kesinlikle ergen terapistine gitmeniz lazim , başka türlü iyileşmeniz mümkün gozukmuyor
Aseksüelim diyeyim o zaman.Heteroseksüel kadınları hep aşağıladım bazı zamanlar kimini erkek yalakası olarak gördüm.Lezbiyen kadınları da hayat tarzlarını sevmediğim için gerçi somut olarak biriyle bile tanışmadım ama hani her türlü cinsellik ve flört kavramları benden çok uzakta.Ben çok sıra dışı bir insanımdır belki bilmiyorum ortak paydada bulunacağım insanlar aradım aseksüel olmaktan da gurur duyarım zaten gerçekten öyleysem.Zaten kimseyi tam olarak çekici bulduğumu hatırlamıyorum tek istediğim hayatıma HİÇ KİMSEYİ ALMADAN düzgünce yaşamak.

Canım kesinlikle bir terapist ile görüş. Sevdiğin sanatçıyı bu kadar icsellestirmen normal gelmedi bana.
Ve inanki insan her yerde insan. Imamhatipte görev aldim bende ve normal anadolu lisesinde çalışmıştım. Çalıştığım anadolu lisesi puanlı bir okuldu ve öğrenciler çok saygılıydı. Imamhatipin puanlı olanları proje diye geçiyor onlar da güzel ama düz puansız anadolu ihl olarak geçenler inan daha da zor. Erkek kız ilişkileri de var. Artık her şey bir tik kadar uzakta zaten. Senin arkadaş edinememenin altında ihl okumaman yok başka sebepler var. Nedir bilemiyorum ama terapist ortaya çıkarıp sana yardım edebilir.
Ihlde de tek gezen tek kalan öğrenciler gördüm.
Instagram üzerinden karşı cinslerle görüşüp buluşuyorlar da çünkü bu ergenlik dönemi. İhldir değildir ona bakmıyor.
Annen bana kendi kimliği ile seni ayristiramamis gibi geldi sadece. Geçerli sebepleri vardır belki bilemiyorum ama biraz dominant biri olabilir. Empati yaptigimda ise puansız bir ihl ise bende göndermezdim şahsen. Hatta puansız anadolu liselerini de çok beğenmiyorum. Iyi okul kazanamazsa açıktan okuyup bir taraftan dershane , dil kursu, yüzme ya da sevdiği bir hobi ile vakit geçirmesini tercih ederdim çocuğumun.
Dayatmak istemezdim ama bi tarafımda kabul etmesini isterdi bilemiyorum. Annelik çok baska bir sey. Anlamak için anne olmak gerekiyor.

Karar verecek olgunlukta olmayan çocuğun yerine yanlış kararlar alıp hayatının içine etmesin diye anne baba karar verir. Çocuğum imam hatibe gidecem dese ben de müdahale ederim. Yok öyle bir dünya.

Haklı olabilirsiniz.2.olarak da sizin yorumunuz hoşuma gitti.En azından derdimi sıkıntımı paylaştım sizler de ablalarım olarak güzelce cevap verdi çoğunuz.Şimdiden her şey için teşekkür ederim.İnşallah seneye ilk 1000'e girdiğimi duyururum buradan sizlere.

Insan yasamadigi seyi gözünde büyütür. Hepimiz biraz öyleyiz. Daha iyi olduğunu zannediyoruz ama belki gitsen hayal kırıklığı yaşardın.
Su konuda haklisin seni ikna ederek vazgecirmeleri daha hoş olurdu. Boyle dayatılmış gibi oluyor. Ama belkide annen bu iletişim kanallarını kullanmayı bilmiyordur.
Mesela bende lisem bitince tutturmustum bir özel unvde okuyacağım diye. Istanbulda şubesi vardi ama henüz denkliği yoktu. Ailem maddi olarak ancak geçinen insanlardı bana yardım edemezlerdi. Hem okuyacağım hem çalışacağım dedim. Bizimkilerde bana çok karşı cıktı. O kadar emek verip okumak için bir yandan çalışacaksın ama diploman geçersiz olacak diye kesinlikle izin vermiyorum dediler.
Çok ağladım , direttim zorladım. Şimdi 30 yaşımı geçtim ve bu olgunluğumla diyorum ki derdim o ünv değilmiş. Görülme çabasıymış. Benimde kararlarım olabilir sizden bağımsız karar alabilirim mücadelesini kazanmakmis.
Çok diretince dayanamadılar o unvde okuyan bir tanıdık vardi zaten ondan heveslenmiştim. Onunla görüşmeme müsaade ettiler. O abla da bana boşa okuma ben son sınıftayım pişmanım dedi de öyle vazgeçtim. Yoksa ailem beni vazgeçiremezdi.
Sonra gittim bir devlet unvde okudum elime mesleğimi aldim.
Orada okusam sanirim ev hanımı olurdum su an. Diplomasi hala geçmiyor hatta belki şubesi kapanmış bile olabilir.
Bazen hayatımızdaki dayatmalar bizi gerçeğe kör yapabilir. Sadece o amaca ulaşabilmek için gerçeklik algımızı yitirebiliriz.
Bu sebeple daha sakin düşünmeye çalış ve destek al lütfen.
Umarim istediğin bölümü kazanırsın, vazgeçme.

@tatilsever bahsettiğiniz sanatçı kim ?
Küt saç desem,90'lar desem,2000'ler desem,o gurur tavrı ve kimseye boyun eğmeyecek duruşu,hazırcevaplılığı,muhteşem söz yazarlılığı desem... Ağlayayım mı devrilen yıllara şarkısını kendimle zaman geçtikçe daha çok içselleştiriyorum.Çünkü o da sanatçı olduğunda benden birkaç yaş küçük ve içinde kocaman bir dünya bulunduran güzel,gencecik bir kızmış.O benim starım...

Ben hiç bilemedim desem

allah evladinda hayirlisini versin ne diyim yaranilmaz boylesine

cunku o anne. lutfen yani, anne dedigin 7/24 fedakarlik yapmali ve yine de yaranamamali

ha imam hatipte sizinle piknige gidecek arkadaslar vardi yani? nerden biliyorsunuz mukemmel arkadasliklar edineceginizi orada? Dost canlisi insan her yerde arkadas edinir sorunu okulda degil kendinizde arayin. Ergenlikten cikamamissiniz hala

Örnek aldığınız sanatçı "Bendeniz".
Bu durumda 35+ olmanız daha olası. 21 yaşındaysanız , kadının çıkış tarihi olan 1993 te dünyada yoktunuz. 2001 doğumlu olup 90 ları hatmeden var mı gerçekten.

Hayır 2000 doğumluyum ve 2007'de Biri Var şarkısı dillerdeydi fotoğraf CD mizde vardı.İllaki yaşımın çok büyük olması gerekmez onu çok sevmem için...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…