- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
-
Kuzucum destek al bir psikiyatrdan. Bize anlattıklarını ona da anlat. yardımcı olur hayatını düzene koyman için. Eminim o idolün olan kadınla konuşsan o da sana bunu önerirdi.Bu nasıl hadsiz bir soru? Bu sorunuza şöyle cevap verebilirim ben evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum,flört vs. de düşünmüyorum zaten.Dinlediğim sanatçı da öyle.O eski bir röportajında böyle bir şey tercih etmediğini belirtmiş ben de kendimi öyle nitelendiriyorum açıkçası.En azından bu yönüyle ona benzeyeyim değil mi?Ayrıca bazı şartlar oluştuğunda dini açıdan evlilik zorunluluğunun kalktığını okumuştum sanki.Ben de zaten psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum.Bu belki yeterli bir sebeptir belki de değildir bilemem...
Ya aslında imam hatibin şu yönünü seviyorum.Kendi cinslerinle iç içesin.Kalıcı arkadaş edinebilirsin.Bu yönünü en çok seviyorum. Ayrıca benim çok sevdiğim bir sanatçı var.Dinlediğim tek sanatçı.O da Erenköy kız lisesi mezunu.İmam hatip değil kız lisesi de olabilirdi yani.Ve çok muazzam bir kadın.Örnek alınmayı çok hak eden bir kadın.Ve doksanlardan beridir süregelen süper bir kariyeri var.48 yaşında ama 30'larında gibi.Gerçekten onu çok seviyorum.Ayrıca geçinmek için bir erkeğe asla muhtaç değil.Çok güçlü bir kadın.Ben kendi yaşımı bile onun benim yaşındaki haliyle kıyaslıyorum yani gerçeklikten de çok koptum.O kadın gibi olamamak da olamayacak olmak da beni çok yıpratıyor.HA BİR DE YANLIŞ ANLAMAYIN BEN ONUN ŞÖHRETİNİ DEĞIL KARAKTERİNİ,HAYATA OLAN TUTUMUNU SEVİYORUM.Bir de 21 yaşına gelip Kur'an okumayı nerede öğrenebilirim bu yaştan sonra kaygısı da var maalesef
Başka çarem yok zaten bir de seneye YKS'ye tekrar gireceğim AYT'de 80'de 80 yapıp ilk 1000'e gireceğim inşallah.Bunun da benim öz güvenimi artıracağını düşünüyorum.Kuzucum destek al bir psikiyatrdan. Bize anlattıklarını ona da anlat. yardımcı olur hayatını düzene koyman için. Eminim o idolün olan kadınla konuşsan o da sana bunu önerirdi.
Bu nasıl hadsiz bir soru? Bu sorunuza şöyle cevap verebilirim ben evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum,flört vs. de düşünmüyorum zaten.Dinlediğim sanatçı da öyle.O eski bir röportajında böyle bir şey tercih etmediğini belirtmiş ben de kendimi öyle nitelendiriyorum açıkçası.En azından bu yönüyle ona benzeyeyim değil mi?Ayrıca bazı şartlar oluştuğunda dini açıdan evlilik zorunluluğunun kalktığını okumuştum sanki.Ben de zaten psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum.Bu belki yeterli bir sebeptir belki de değildir bilemem...
Aseksüelim diyeyim o zaman.Heteroseksüel kadınları hep aşağıladım bazı zamanlar kimini erkek yalakası olarak gördüm.Lezbiyen kadınları da hayat tarzlarını sevmediğim için gerçi somut olarak biriyle bile tanışmadım ama hani her türlü cinsellik ve flört kavramları benden çok uzakta.Ben çok sıra dışı bir insanımdır belki bilmiyorum ortak paydada bulunacağım insanlar aradım aseksüel olmaktan da gurur duyarım zaten gerçekten öyleysem.Zaten kimseyi tam olarak çekici bulduğumu hatırlamıyorum tek istediğim hayatıma HİÇ KİMSEYİ ALMADAN düzgünce yaşamak.Neden hadsiz bir soru olsun? Yorumlarinizdan kendi cinsinize ilginiz var gibi gözüküyor
Kesinlikle ergen terapistine gitmeniz lazim , başka türlü iyileşmeniz mümkün gozukmuyor
Karar verecek olgunlukta olmayan çocuğun yerine yanlış kararlar alıp hayatının içine etmesin diye anne baba karar verir. Çocuğum imam hatibe gidecem dese ben de müdahale ederim. Yok öyle bir dünya.İste bende buna şaşırdım, annesinin bariz hatalarını birçok kişi fedakarlık vs olarak yorumlamış, pedagojik olarak asla doğru davranışlar değil bunlar , tamam bizde normal hayatımızda dört dörtlük değiliz ama yanlışa yanlış demek gerekir ki normalleşmesin böyle şeyler, bir çocuğun nerede okumak istediğine annesi karar veremez , vermemeli...
Haklı olabilirsiniz.2.olarak da sizin yorumunuz hoşuma gitti.En azından derdimi sıkıntımı paylaştım sizler de ablalarım olarak güzelce cevap verdi çoğunuz.Şimdiden her şey için teşekkür ederim.İnşallah seneye ilk 1000'e girdiğimi duyururum buradan sizlere.Canım kesinlikle bir terapist ile görüş. Sevdiğin sanatçıyı bu kadar icsellestirmen normal gelmedi bana.
Ve inanki insan her yerde insan. Imamhatipte görev aldim bende ve normal anadolu lisesinde çalışmıştım. Çalıştığım anadolu lisesi puanlı bir okuldu ve öğrenciler çok saygılıydı. Imamhatipin puanlı olanları proje diye geçiyor onlar da güzel ama düz puansız anadolu ihl olarak geçenler inan daha da zor. Erkek kız ilişkileri de var. Artık her şey bir tik kadar uzakta zaten. Senin arkadaş edinememenin altında ihl okumaman yok başka sebepler var. Nedir bilemiyorum ama terapist ortaya çıkarıp sana yardım edebilir.
Ihlde de tek gezen tek kalan öğrenciler gördüm.
Instagram üzerinden karşı cinslerle görüşüp buluşuyorlar da çünkü bu ergenlik dönemi. İhldir değildir ona bakmıyor.
Annen bana kendi kimliği ile seni ayristiramamis gibi geldi sadece. Geçerli sebepleri vardır belki bilemiyorum ama biraz dominant biri olabilir. Empati yaptigimda ise puansız bir ihl ise bende göndermezdim şahsen. Hatta puansız anadolu liselerini de çok beğenmiyorum. Iyi okul kazanamazsa açıktan okuyup bir taraftan dershane , dil kursu, yüzme ya da sevdiği bir hobi ile vakit geçirmesini tercih ederdim çocuğumun.
Dayatmak istemezdim ama bi tarafımda kabul etmesini isterdi bilemiyorum. Annelik çok baska bir sey. Anlamak için anne olmak gerekiyor.
Insan yasamadigi seyi gözünde büyütür. Hepimiz biraz öyleyiz. Daha iyi olduğunu zannediyoruz ama belki gitsen hayal kırıklığı yaşardın.Haklı olabilirsiniz.2.olarak da sizin yorumunuz hoşuma gitti.En azından derdimi sıkıntımı paylaştım sizler de ablalarım olarak güzelce cevap verdi çoğunuz.Şimdiden her şey için teşekkür ederim.İnşallah seneye ilk 1000'e girdiğimi duyururum buradan sizlere.
Küt saç desem,90'lar desem,2000'ler desem,o gurur tavrı ve kimseye boyun eğmeyecek duruşu,hazırcevaplılığı,muhteşem söz yazarlılığı desem... Ağlayayım mı devrilen yıllara şarkısını kendimle zaman geçtikçe daha çok içselleştiriyorum.Çünkü o da sanatçı olduğunda benden birkaç yaş küçük ve içinde kocaman bir dünya bulunduran güzel,gencecik bir kızmış.O benim starım...@tatilsever bahsettiğiniz sanatçı kim ?
Küt saç desem,90'lar desem,2000'ler desem,o gurur tavrı ve kimseye boyun eğmeyecek duruşu,hazırcevaplılığı,muhteşem söz yazarlılığı desem... Ağlayayım mı devrilen yıllara şarkısını kendimle zaman geçtikçe daha çok içselleştiriyorum.Çünkü o da sanatçı olduğunda benden birkaç yaş küçük ve içinde kocaman bir dünya bulunduran güzel,gencecik bir kızmış.O benim starım...
Tamam da anneniz her istediğinizi yapmak zorunda mı? Bebek misiniz de her ağladığınızda pışpışlasın?
Belli ki kadın o evde mutlu hissetmiyor ki kalmak istemiyor. Neden illa fedakarlık yapması gereken anneniz oluyor?
ha imam hatipte sizinle piknige gidecek arkadaslar vardi yani? nerden biliyorsunuz mukemmel arkadasliklar edineceginizi orada? Dost canlisi insan her yerde arkadas edinir sorunu okulda degil kendinizde arayin. Ergenlikten cikamamissiniz halaBakın okuduğum mezun olduğum lise uzaktı.Yani okulu da sevmiyordum yol da yoruyordu.Hayatımın en güzel 4 yılı mahvoldu diyebilirim.Kalıcı arkadaş bile edinemedim.Nasıl edineyim ki?Küfürlü konuşan insanlar,sevgilisi olup rahatsız edici davranışlar sergileyenler,zorbalık yapanlar... Ben liseye başlanılan 14-15 yaşlarında kız-erkek ilişkilerinin sağlıksız olduğunu düşünüyorum.Kendim de hep mesafeli durarak kötü şeylerden korunmaya çalıştım.Yani şimdi düşünüyorum,imam hatibe gitseydim,orada kız-kıza beraber kütüphaneye gideceğim,pikniğe gideceğim arkadaşlar edinseydim,lisenin son yılı da dershane,kurs vs. gidip orada daha bilinçlenmiş daha benimle aynı amaca yönelmiş erkek arkadaşlar edinebilirdim.Artık benim için her şey çok geç bunu anlatmaya çalışıyorum.Anadolu lisesine gidince daha mı iyi oldu?Yine iyi bir eğitim yok.Kalıcı arkadaşım yok,insanlara karşı çekingen biri oldum.Biraz da annem benim ezik olmamı istiyor diye düşünüyorum bazen.
Küt saç desem,90'lar desem,2000'ler desem,o gurur tavrı ve kimseye boyun eğmeyecek duruşu,hazırcevaplılığı,muhteşem söz yazarlılığı desem... Ağlayayım mı devrilen yıllara şarkısını kendimle zaman geçtikçe daha çok içselleştiriyorum.Çünkü o da sanatçı olduğunda benden birkaç yaş küçük ve içinde kocaman bir dünya bulunduran güzel,gencecik bir kızmış.O benim starım...
Hayır 2000 doğumluyum ve 2007'de Biri Var şarkısı dillerdeydi fotoğraf CD mizde vardı.İllaki yaşımın çok büyük olması gerekmez onu çok sevmem için...Örnek aldığınız sanatçı "Bendeniz".
Bu durumda 35+ olmanız daha olası. 21 yaşındaysanız , kadının çıkış tarihi olan 1993 te dünyada yoktunuz. 2001 doğumlu olup 90 ları hatmeden var mı gerçekten.
Ben hiç bilemedim desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?