Annemin bencilliğinden psikolojikmen çöktüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de siz onu tanımıyormuş gibi davranıyorsunuz.Kadının yüzüne googleden baktınız mı bakmadinız mı Allah bilir? Dümdüz kadın demek için çok erken değil mi?
Bilmem yakın arkadaşlarımdan biri kendisiyle 5 yıl falan ilişki yaşadı işte. Onun anlattığı kadarıyla biliyorum. Farklı şehirlerde yaşadığımız için pek ortamlarda bir araya gelmedik bikaç kez denk gelmişizdir. Kendisine özel bir ilgim yok. Güzel tekila yuvarlıyor yalnız onu biliyorum

Ay beklemiyordum bunu

Eeeeyy Bendeniz, sen Burhan Çaçan'ı gördün mü Tomboy'luğu vay efendime söyleyeyim Emo'luğu, Hardrock stilini bu kadar kendine yakıştıran bir sanatçı olabilir mi, errrrrrkek ya
Buram buram erkek kokuyor adam.

Beyaz gül kırmııızııı gül güller arasından gelir. (şarkı sözü yazmak gerekiyormuş diye duydum)

İmam hatip mezunuyum ve okul konusunda tavrınızı tuhaf buldum ben de aksine anadolu lisesine gitmeyi çok isterken ailem zorla imam hatipe göndermişti. Şu an yapılan proje okulları haricinde imamhatipler meslek derslerinin ağırlıklı olduğu okullardır ve bu dersler üniversite sınavında bir işinize yaramaz aksine zorluklarından ötürü diploma puanınızı düşürürlerdi. Anadolu liseleri üniversite geleceği açısından çok daha iyi konumdalar ki islamiyete düşkünlüğünüz varsa bunu kendi kendinize de yapabilirsiniz müfredata bağlı ezbere dayalı hadis, tefsir, arapça dersi görünce kimsede din iman artmıyor. Dini daha fazla da öğrenemedim diye de annenizi suçlamanızı biraz tuhaf buldum açıkcası :/

tatilsever için artık o sendeniz ..

Üstünüz mü açık kaldı ? Yoksa rüya ayağına izlediğiniz konulu filmi mi anlatıyorsunuz ?

kilolu ve beyaz gömleği bedenine küçük geliyordu.O halde bile harikaydı.

Anlat Feriştah abla , anlat ; sonra ne oldu ?

Kadının piyasa çıkış stratejisi o şekilde planlanmıştı.

Bendeniz =Köleniz demek , neden bu sahne ismi ? konulu sesli ve yazılı röportajlarını bulabilirsiniz. Sonrasında adım "Deniz" kendimi tanıtırken "ben Deniz" deyince sahne adın bu olsun dendi ; açıklamaları mevcut.

Aynı şirketin onlarca sanatçısına art arda kaset çıkardığı dönemde her birine bir reklam stratejisi uygulanmış işte.

Hadi herşeyi geçtim de Neden 3 sokak ötede depo olarak kullanılan bir evde kalmak istiyorsunuz?
Denize nazır deseniz sizin şu anki ev de öyledir, yayla havası deseniz 3 sokak ötede. Depo olarak kullanılan ev ya, niye yani?

Bi de telefonu da anlamadım, ailenizin gücü varmış olmuşken daha iyisi olsun demiş almış. Buna niye kızdınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…