- 17 Kasım 2021
- 500
- 2.319
- 33
- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
Karşı komşumun akrabası o. Tanıştırmak kolay olur. Vurulun gitsinBurhan çaçan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşı komşumun akrabası o. Tanıştırmak kolay olur. Vurulun gitsinBurhan çaçan
Bilmem yakın arkadaşlarımdan biri kendisiyle 5 yıl falan ilişki yaşadı işte. Onun anlattığı kadarıyla biliyorum. Farklı şehirlerde yaşadığımız için pek ortamlarda bir araya gelmedik bikaç kez denk gelmişizdir. Kendisine özel bir ilgim yok. Güzel tekila yuvarlıyor yalnız onu biliyorumİyi de siz onu tanımıyormuş gibi davranıyorsunuz.Kadının yüzüne googleden baktınız mı bakmadinız mı Allah bilir? Dümdüz kadın demek için çok erken değil mi?
Buram buram erkek kokuyor adam.Ay beklemiyordum bunu
Eeeeyy Bendeniz, sen Burhan Çaçan'ı gördün mü Tomboy'luğu vay efendime söyleyeyim Emo'luğu, Hardrock stilini bu kadar kendine yakıştıran bir sanatçı olabilir mi, errrrrrkek ya
Ay gerçekten mi? Kocamı boşayıp geliyorum bi saniyeKarşı komşumun akrabası o. Tanıştırmak kolay olur. Vurulun gitsin
Bilmem yakın arkadaşlarımdan biri kendisiyle 5 yıl falan ilişki yaşadı işte. Onun anlattığı kadarıyla biliyorum. Farklı şehirlerde yaşadığımız için pek ortamlarda bir araya gelmedik bikaç kez denk gelmişizdir. Kendisine özel bir ilgim yok. Güzel tekila yuvarlıyor yalnız onu biliyorum
Bendeniz de ben de rüyalara çok inanırız.2016'da onun şarkılarına çok sarmıştım.2017'de ise mayıs-haziran gibi bir gece rüyama girdi ve onun insanüstü özel bir kadın olduğunu,bir sanatçının çok ötesinde olduğunu anladım.2017'ye kadar sıradan bir sanatçıyı benim için ve o geceden sonra böyle birine dönüştü benim için.Bu yıl bir gece yine rüyama girdi.Rüyamda Deniz bizim öğrenci işlerinde memuru.Saçları uzun ve kızıldı kelebek tokatla düzensizce toplamış bir vaziyette,kilolu ve beyaz gömleği bedenine küçük geliyordu.O halde bile harikaydı.Yani bu kadın doğuştan STARR!!!
kilolu ve beyaz gömleği bedenine küçük geliyordu.O halde bile harikaydı.
Ben ilk yıllarında geldim. Annem her ne kadar genç olsa da çok disiplinli bir kadındı. Hala da öyle. Tatilsever gibi bir kızı olsa limon gibi sıkar suyunu çıkarırdı eminim.21. yılla zirveye ben yerleştim
bu kız sapık sanatçı olmakta zorÜstünüz mü açık kaldı ? Yoksa rüya ayağına izlediğiniz konulu filmi mi anlatıyorsunuz ?
Anlat Feriştah abla , anlat ; sonra ne oldu ?
Valla Bendeniz'i hiç takip etmediğimden pazarlama stratejisini bilemeyeceğim. Ama kelimenin etimolojik kökeni aynen bu şekilde. Zaten kadın güneş mi de yörüngesinde muhtaç gibi dönüyorsun dedim, hayır deniz diye cevap aldım. Coğrafya desen var.