• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin bencilliğinden psikolojikmen çöktüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaparsa size yaranır? Sizin gibi düşünürse mi.. Kendi eksik hissetme diye daha asagi marka almadi belki.. Kustugunuzu duymamis olabilir daha iyi egitim olduguni düşünmüş olabilir yani ne yaptı bu kadın size ben anlamadim

Sizin sözlerinizi belki kale almamisımdır ondan olabilir mi? Kendiniz gibi olmayanlara fake demeye devam edin!
eğer gerçeksen-evladım tedavi olman şart. senin gibiler yüzünden sokakta rahat yürüyemiyoruz biber gazıyla geziyoruz.

fake isen-git sosyal deneyini, taş.k modunu incide ekşide yap ergencik

Bendeniz de ben de rüyalara çok inanırız.2016'da onun şarkılarına çok sarmıştım.2017'de ise mayıs-haziran gibi bir gece rüyama girdi ve onun insanüstü özel bir kadın olduğunu,bir sanatçının çok ötesinde olduğunu anladım.2017'ye kadar sıradan bir sanatçıyı benim için ve o geceden sonra böyle birine dönüştü benim için.Bu yıl bir gece yine rüyama girdi.Rüyamda Deniz bizim öğrenci işlerinde memuru.Saçları uzun ve kızıldı kelebek tokatla düzensizce toplamış bir vaziyette,kilolu ve beyaz gömleği bedenine küçük geliyordu.O halde bile harikaydı.Yani bu kadın doğuştan STARR!!!

Ne yaparsa size yaranır? Sizin gibi düşünürse mi.. Kendi eksik hissetme diye daha asagi marka almadi belki.. Kustugunuzu duymamis olabilir daha iyi egitim olduguni düşünmüş olabilir yani ne yaptı bu kadın size ben anlamadim
En azından benim halimi ve ideallerimi göz ardı etmeyebilir daha toleranslı olabilir çünkü pek çok şeyi göz ardı ediyor benimle ilgili...

Bir pazarlama stratejisi olarak "Bendeniz" olarak tanıtılmıştı.

"Türkiye onu Bendeniz olarak tanıdı. Gerçek adı Deniz Çelik olan ünlü sanatçı 1973 yılında İsviçre'de dünyaya geldi.

Bendeniz; İstanbul Erenköy Kız Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğreniminin ardından üniversite eğitimi için doğduğu ülkeye yani İsviçre’ye gitti. Büro işleri alanında bir meslek yüksekokulunu bitirdi.

Bir arkadaşının doğum gününde şarkı söylerken keşfedildi ve böylece müzik dünyasına adım attı. 1993 yılında Neslihan Yargıcı’nın yaratıcılığını yaptığı “Abajur kız” imajıyla ilk albümünü çıkardı. Neslihan Yargıcı’yla tanıştığı gün “Merhaba ben Deniz” dedi ve adı Bendeniz oldu."
Valla Bendeniz'i hiç takip etmediğimden pazarlama stratejisini bilemeyeceğim. Ama kelimenin etimolojik kökeni aynen bu şekilde. Zaten kadın güneş mi de yörüngesinde muhtaç gibi dönüyorsun dedim, hayır deniz diye cevap aldım. :olamaz: Coğrafya desen var.

Bendeniz de ben de rüyalara çok inanırız.2016'da onun şarkılarına çok sarmıştım.2017'de ise mayıs-haziran gibi bir gece rüyama girdi ve onun insanüstü özel bir kadın olduğunu,bir sanatçının çok ötesinde olduğunu anladım.2017'ye kadar sıradan bir sanatçıyı benim için ve o geceden sonra böyle birine dönüştü benim için.Bu yıl bir gece yine rüyama girdi.Rüyamda Deniz bizim öğrenci işlerinde memuru.Saçları uzun ve kızıldı kelebek tokatla düzensizce toplamış bir vaziyette,kilolu ve beyaz gömleği bedenine küçük geliyordu.O halde bile harikaydı.Yani bu kadın doğuştan STARR!!!
Ahahahah... Kız kalk git soğan doğra, anana bir yardımın dokunsun 😂😂😂

Valla Bendeniz'i hiç takip etmediğimden pazarlama stratejisini bilemeyeceğim. Ama kelimenin etimolojik kökeni aynen bu şekilde. Zaten kadın Güneş mi de yörüngesinde muhtaç gibi dönüyorsun dedim, hayır deniz diye cevap aldım. :olamaz: Coğrafya desen var.
Ayt’de ilk bine girecek ablası 😂😂😂

Annemle aramızda yaş farkı da çok.Ben evliliklerinden 5 yıl sonra olmuşum.Siz muhtemelen buna da inanmayacaksınız.Belki yaş farkımız daha az olaydı,benim hedeflerimi bu kadar göz ardı etmezdi!
Senin hedefin yok ki, saçma sapan hezeyanların var. Evlatlarıyla sınanıyor insanlar. Çok bişey de demek istemiyorum senin gibi çocuğum olur diye korkuyorum büyük konuşursam. Allah korusun...

Bu arada şöyle bir problem de var.Ben bir şeyi hemen olsun istiyorum ama her şey zamana yayılacak bir biçimde işte.Mesela saç uzatıyorum saçım omuzlarımdan 4 parmak aşağıda.Ben aralıkta belime kadar olsun istiyorum.Olmayacaģı için de üzülüyorum.Buna benzer çok var işte...

Bu arada şöyle bir problem de var.Ben bir şeyi hemen olsun istiyorum ama her şey zamana yayılacak bir biçimde işte.Mesela saç uzatıyorum saçım omuzlarımdan 4 parmak aşağıda.Ben aralıkta belime kadar olsun istiyorum.Olmayacaģı için de üzülüyorum.Buna benzer çok var işte...
Sen hastasın, git tedavi ol.

İdol , idol almak yanlış bir kullanım. "Örnek aldığım" , "takdir ettiğim" ifadelerini kullanmak daha uygun.

İdol Türkçe'de "yalancı tanrı, tapınılan şey" anlamına gelir. Fransızca idole "yalancı tanrı, tapınılan şey" sözcüğünden alıntıdır.
Tdk sözlüğü açıp baktım. Mecaz anlam olarak "örnek alma/ örnek alınan kişi" anlamında kullanılabiliyormuş. Her ne kadar böyle bir şey talep etmesem de bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, ben de sizi bilgilendirmiş oldum. 😂😂

Dalga geçmiyorum ayol, sen kafanda nereye koydun, kadını nasıl bir kampanyayla piyasaya sürdüler bilmiyorum. Türk pop müziği konusunda çok zayıfım. Şarkıcı olduğunu söylemeselerdi kadını tanımazdım bile. Ama normal insan işte, özel bir yanı yok. Dümdüz kadın.
İyi de siz onu tanımıyormuş gibi davranıyorsunuz.Kadının yüzüne googleden baktınız mı bakmadinız mı Allah bilir? Dümdüz kadın demek için çok erken değil mi?

Dalga geçmiyorum ayol, sen kafanda nereye koydun, kadını nasıl bir kampanyayla piyasaya sürdüler bilmiyorum. Türk pop müziği konusunda çok zayıfım. Şarkıcı olduğunu söylemeselerdi kadını tanımazdım bile. Ama normal insan işte, özel bir yanı yok. Dümdüz kadın.

Kadın "heteroseksüelim ben" diye bas bas bağırmadığı , magazin basını kadını bir erkekle halka açık ortamda öpüşürken görüntüleyemediği için ; "söylediği o şarkılar kimin içindi , yoksa hemcinslerinden mi hoşlanıyor" iması yapılmıştı. Olay bu.

Belki plak şirketi o dönem açıklama yapmalarını istemedi ; belki bilinçli bir fısıltıydı konuşulsun diye , bilemeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back