Annemi birgün kahrından öldürecekler!!!

Bina satılsın herkes payına düşeni alsın,küçük abinizde annenizi yanına alsın baksınlar.Senin eşin yabancı olduğu halde annene bakıyorsa küçük abin anneni niye temelli yanına almıyorki ?

canım böyle şeyler here ailede oluyor bide dedemin evinden kovulduk anneannem 8 ay önce vefat etti dedemin evini kimse temizlemedi ben hastayım evde oksijen kullanıyorum enfeksiyon kapmamam lazım ama köye gittik babamın babası hastaydı babam babasında çünkü dedemin ev temiz değildi bende mecbur annemle anneannemin evinde kaldım annem evi sil baştan temizledi yünleri hvalandırdı mustafığı temizledi 2 gelinimiz yardım etmek şurda dursun hoşgeldin demek bile yok biz geldik dayıp köyü terketti küçük dayım eşiyle gezmelere gitti ona ses yok ama annemi nerdeyse öldürceklerdi bi işe yaramıyosun diye şimdi hepsiyle komuşmuyorum

Bina satılsın herkes payına düşeni alsın,küçük abinizde annenizi yanına alsın baksınlar.Senin eşin yabancı olduğu halde annene bakıyorsa küçük abin anneni niye temelli yanına almıyorki ?

annem aslında küçük abimin çocuğuna bakıyor dediğim gibi. bir ara onların evinde kalıp bakmıştı çocuğa ama o yengem pek hoşnut değil böyle şeylerden. annemde bunu anlayınca kendi evinde bakmaya devam etti. abim aslında hep diyor gel bizde kal diye ama karısı gönülsüz olduktan sonra annem orada nasıl gönül rahatlığıyla kalabilirki
ama abim eşinin anneme bir haksızlık saygısızlık yapmasına asla izin vermez, diğerleri gibi değil yani çok şükür.
benim eşim yabancı ama kendi çocuklarından ve gelinlerinden bin kat daha merhametli anneme karşı. kendi annesine karşıda öyledir zaten. binanın satılmasını bende çok istiyorum annemde çok istiyor. ama ancak bir müteahhit gelirse satılabilir. abilerim çok fenalar öyle birşeye razı gelmez her türlü rezilliği yaparlar. kendi oturdukları evler öyle güzelki hemde süper bir bahçesi var çocukları rahat yaşıyorlar. oradan çıkarlarmı?? ablamın çocuklarıda haftasonu birgün oraya geliyorlar bahçede oynuyorlar diye demediklerini yapmadıklarını bırakmıyorlar sanki orası onların dedesinin ananesinin evi değil gelinlerin evi. inanın çekine utana gidiyoruz oraya.

neden böyle oluyor anlamıyorum annenede çok üzüldüm. gerçekten allah kötü geline düşürmesin. insan anne babasının evine bile çekinerek gidiyor. bizim gelinlerde öyleler. sanki o malı mülkü babasının evinden getirdiler. biz doğru dürüst onların evine bile gitmiyoruz annemin evine gidiyoruz çünkü misafirden çok rahatsız olur ikiside. bir zahmete de girdikleri yok bizim yüzümüzden ama niyeyse o kadar bıkmışlarki. annemede bir hizmetleri yok. sanki babalarının evinde bunun yarısı kadar rahattılar ne yaptık onlara bilmiyorum biz gelince hepsi köşe bucak kaçışıyor. kendi evleri olsun ayrı biz zaten gitmeyiz rahatsız etmeyiz. ama annemin evinede mi gidemeyeceğiz.

Allah evladın hayırlısını nasip etsin hepimize annene gerçekten üzüldüm
annenin maaşı varmış sana yakın biryerden küçük bir ev kiralayın o ortamdan uzaklaştırın annnenizi

anneannem vefat etti dedem kaldı onuda doldurmuşlar ama artık yeter hiç bişiyle ilgilenmiycem zaten sağlık sorunlarım var uğraşamam

anneannem vefat etti dedem kaldı onuda doldurmuşlar ama artık yeter hiç bişiyle ilgilenmiycem zaten sağlık sorunlarım var uğraşamam

zaten erkekler çok güzel dolduruşa geliyorlar karıları tarafından. gerçi ben bunu abimler için diyemem tam olarak onlar zaten kötüler eskiden beri. karılarıda onlara tabii oluyor işte ne beklenirki zaten. ben eşimin ailesi hakkında en ufak birşey diyecek olsam eşim asla söyletmez asla bana destek vermez. önemli mevzular hariç tabiiki. bence doğrusu da bu. yoksa biz kadınlar iyice yüz alıp alıyoruz elimize sazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…