- Konu Sahibi cute_poison
Bina satılsın herkes payına düşeni alsın,küçük abinizde annenizi yanına alsın baksınlar.Senin eşin yabancı olduğu halde annene bakıyorsa küçük abin anneni niye temelli yanına almıyorki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bina satılsın herkes payına düşeni alsın,küçük abinizde annenizi yanına alsın baksınlar.Senin eşin yabancı olduğu halde annene bakıyorsa küçük abin anneni niye temelli yanına almıyorki ?
canım böyle şeyler here ailede oluyor bide dedemin evinden kovulduk anneannem 8 ay önce vefat etti dedemin evini kimse temizlemedi ben hastayım evde oksijen kullanıyorum enfeksiyon kapmamam lazım ama köye gittik babamın babası hastaydı babam babasında çünkü dedemin ev temiz değildi bende mecbur annemle anneannemin evinde kaldım annem evi sil baştan temizledi yünleri hvalandırdı mustafığı temizledi 2 gelinimiz yardım etmek şurda dursun hoşgeldin demek bile yok biz geldik dayıp köyü terketti küçük dayım eşiyle gezmelere gitti ona ses yok ama annemi nerdeyse öldürceklerdi bi işe yaramıyosun diye şimdi hepsiyle komuşmuyorum
neden böyle oluyor anlamıyorum annenede çok üzüldüm. gerçekten allah kötü geline düşürmesin. insan anne babasının evine bile çekinerek gidiyor. bizim gelinlerde öyleler. sanki o malı mülkü babasının evinden getirdiler. biz doğru dürüst onların evine bile gitmiyoruz annemin evine gidiyoruz çünkü misafirden çok rahatsız olur ikiside. bir zahmete de girdikleri yok bizim yüzümüzden ama niyeyse o kadar bıkmışlarki. annemede bir hizmetleri yok. sanki babalarının evinde bunun yarısı kadar rahattılar ne yaptık onlara bilmiyorum biz gelince hepsi köşe bucak kaçışıyor. kendi evleri olsun ayrı biz zaten gitmeyiz rahatsız etmeyiz. ama annemin evinede mi gidemeyeceğiz.
anneannem vefat etti dedem kaldı onuda doldurmuşlar ama artık yeter hiç bişiyle ilgilenmiycem zaten sağlık sorunlarım var uğraşamam