annemi anlamıyorum.

benim yapabileceğim pek bir şey yok ki bununla alakalı.
torunlarını severken bile küçüğe kızıyor büyüğü kollamak için.

O zaman çok az görüş . Yazık küçük çocuğa. Karakter oluşumunu bile etkiler bu durum.

yok canım.
8 sene çocuk olmadı. ilk kızım da ikinci kızım da sürpriz oldu. yani en umutsuz anlarımda onlara hamile olduğumu öğrendim. zaten annemin bakmasını istemiyorum, sadece yardıma ihtiyaç duyduğumda gücü yettiğince yardım etmesini istedim. annem erkek evlatlarının her şeyine koşar ama kız evlada gelince rahatı aklına gelir.

Anladım

Pes yanı sızı bukadar yalnız bırakması hoş degıl. Komsuya desek yapıyor. Bilmıyorum oyle kabul edın . Ikı cocukla cok zor ama emınım ustesınden gelirsınız
sadece o değil ki, mesela cuma günü çocukları hastaneye götürmem gerekiyor, iki çocukla gitmenin zorluğu herkesin malumu. annem muhakkak her gün gezmek için dışarı çıkar, alışveriş yapar ama benimle gel desem, yorgunum tansiyonum var der.

O zaman çok az görüş . Yazık küçük çocuğa. Karakter oluşumunu bile etkiler bu durum.
iki günde bir görüşüyoruz. yakına taşındı torunları için. sözde çok seviyor ama yine de ayrım yapıyor.

Burda konu acip dert paylasan insan zaten gergin ve sikintidadir az empati yapip germeden cevap yazmak zor olmasa gerek
konuya gelince bazı anneler öyle bellentiyi minimumda tutmalisin.ben kvdemden gördüğüm ilgiyi annemden görmem ama annemide kendi şartlarına göre kabul etmeyi öğrendim

ben kabullendim de çocuklarıma da böyle davranması canımı sıkıyor.

Anladım. Bir sırrı vardır hamileliklerinin tesadüf olması..
Annen için yapacak bir şey yok o halde.. Yaradılışı deyip böyle kabul edeceksin..

Ah canım ya nekadar içerledıgını anlayabılıyorum konussan

Anladım. Bir sırrı vardır hamileliklerinin tesadüf olması..
Annen için yapacak bir şey yok o halde.. Yaradılışı deyip böyle kabul edeceksin..
ben kendim için kabullendim. çocuklarımın aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum.

Ah canım ya nekadar içerledıgını anlayabılıyorum konussan
konuşmak işe yaramıyor.
senelerdir konuşuyoruz. evlat ayırıyorsun diyorum ama klasik anne cevabı beş parmak nasılsa siz de öylesiniz diyor ama değiliz işte. beş parmağın var ama hepsini aynı görmüyorsun diyorum, beni suçluyor. kıskanç diyor. kıskançsam da sebebi annem zaten.

yani kendi anneliğin bakımından mı? yoksa çocuklarının anneanne sevgisinden mahrum kalacağından dolayı mı?
çocukların kendi arasında kıskançlık yapmasından korkuyorum. zaten kardeş arası normal kıskançlık yaşanıyor. bir de anneanne büyüğü bağrına basıp küçüğü ihmal edince kıskançlık düzeyinin artmasından korkuyorum ileride.

Ben kıskandıgınıza ınanmıyorum.. Arkanızda annenızı ıstıyorsunuz ve bu cok doğal annem hayatta degıl yokluğunu cok hıssedıyorum.. Annen hayatta rabbım uzun omur versın ıhtıyac duydugunda bır omzu sende olmalıydı

annem işte kendince yanımda olduğunu iddia ediyor.
geçen hafta memlekete gitti, hem abimi hem torunlarını görmek için. abim ve yengem annemi evlerine çağırmadılar bile. annem arkadaşında kaldı ve torunlarıyla abimle dışarda görüştü. bu davranışlarına rağmen abime ve karısına toz kondurmaz. ama ben iki gün aramazsam en kötü evlat olurum, hakaret eder, laf sokar.

Anne babalarımız nasıl olursa olsun canımız ama bazen tavrımızıda koymak lazım.. Kv yapsa el dersın kendı canın olunca agır geliyor. Canım benım bende yaranamadım ınsanlara bı ömur ya :)

Anne babalarımız nasıl olursa olsun canımız ama bazen tavrımızıda koymak lazım.. Kv yapsa el dersın kendı canın olunca agır geliyor. Canım benım bende yaranamadım ınsanlara bı ömur ya :)
maalesef. çoktan gücenip küserim de ölümlü dünya, bugün varız yarın yokuz.
Rabbim sana da sabır versin.

maalesef. çoktan gücenip küserim de ölümlü dünya, bugün varız yarın yokuz.
Rabbim sana da sabır versin.

Cok haklısın canım ne guzel dusunuyorsun .. Amın allah razı olsun

bu kadın hakikaten alem ya.
kredi çekip araba aldı, çocuklarım için almış, kış günü soğukta gidip gelmelerine gönlü razı değilmiş.
şimdi dr kontrollerimiz var hem benim, hem çocuklarımın.
anne bugün yarın hastaneye gidelim, bir görünelim diyorum.
arada benzin parasını siz koyun, götürelim diyor.
araca ortak olsam neyse de kendine aldı sonuçta. sürekli geziyor işi olmasa da.
çift maaşlı olunca ona zor değildir belki ama benim sadece eşim çalışıyor ve ev kredisi ödüyor aylık bin tl civarında.
toplu taşıma zor olsa da daha uygun benim için.
havalar soğuk, salgın var diye erteliyorum hastane işlerimi.
annem benzin parası bekliyor, o zaman götürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…