annemi anlamıyorum.

Ben 1 haftalığına yeğenime baktımda her gün ağlıyordum.Hapsolmuş gibi hissediyordum pencerelerde demirliydi.Sosyal hayatı aktif biriyse anneniz sıkılması normaldir

Ben 1 haftalığına yeğenime baktımda her gün ağlıyordum.Hapsolmuş gibi hissediyordum pencerelerde demirliydi.Sosyal hayatı aktif biriyse anneniz sıkılması normaldir
şimdi iki kızımı birden istiyor, evde canı sıkılıyormuş.
olmaz diyorum, o zaman büyük benimle kalsın, zaten 3 çocukla başa çıkamazsın diyor.
bana 10 dk mesafede evi ama doğumuma gelmemek için bin dereden su getirdi.
kardeşim otobüsle 12 saatlik mesafede, onun doğumuna gidiyor gelecek hafta. ne kadar kalacağı da belli değil.

Acaba aranızda sizin bilmediğiniz bir kırgınlık falan mı var?

Acaba aranızda sizin bilmediğiniz bir kırgınlık falan mı var?
önceki sayfalarda anlattım.
kısaca eşim kardeşime kefil oldu bir iş için. kardeşim iflas etti, tüm borçlar eşime kaldı, aralarında sürtüşmeler yaşandı haliyle. annem ödeme yapma konusunda sıkıntı çıkarıyor bazen. o yüzden gel git yaşıyorlar eşimle, annem de her şey için beni suçluyor.

Ne diyeceğimi bilmiyorum.Bu maddi sorunlar ne yazık ki hemen hemen her ailede var.Anneniz gelmek istemiyorsa sizde fazla üstelemeyin.Tabi ihtiyacınız oluyordur mutlaka...Ama anneniz istemediği sürece onu değiştiremezsiniz.Benim annem hiçbir zaman benim yanımda olmadı bende artık onu çağırmıyorum.Umurunda da değil zaten

aaa canım 3. bebek mi geliyor hayırlı olsun hala emiyor mu büyük bebeğin annene gelirsem benim konularıma bak ben 2,5 yıldır görüşmüyorum annem ve babamla bencil insanlar değişmiyorlar malesef bende çok hissediyorum eksikliğini omzunda ağlamak istiyorum ama varlığı yokluğundan daha kötü böylesi benim için daha iyi sende bişey bekleme beklentiye girme vaktin olunca konularıma bak ne dediğimi anlarsın

evet 3. geliyor inşallah. zaten annem gelmem, çocukları bana bırakırsın dedi. hastanede kocam bakarmış bana. mecburen bir günlüğüne ona bırakacağım kızlarımı, eşim yıllık izin kullanacak bana yardımcı olacak.
gerçi 3. bebek haberini verince keşke düşse, sen ne anlarsın çocuk büyütmekten deyince kalbim bir kez daha kırıldı ama artık takmamaya çalışıyorum.
Allah senin de yardımcın olsun.

iki tane büyüttün 3.de mi anlamazmışsın çok ilginç bir anneymiş eşin sana destekse sorun yok boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…