Anneme tepkimi belli etmeli miyim yoksa susup basıp gitmeli miyim?

Benim babamda öyle.Cevremde dolu park var.Ama çevrenin insanı ev insanı parklar yazın bile tenha oluyor.Cikmaz sevmez.Anne tarafımda yaz gelince hep park bahçe de oturur.
Oğlum bile soruyor anne dışardan çocuk sesi geliyor biz niye çıkmıyoruz diye 😢

Benim gidebilmem üvey babanın arabasını alarak mümkün olabilir ancak onda bile annem değil şehir dışına şehir içinde bile sürekli bir tedirgin bi güvenemiyor ki bisey olacak diye. Çünkü bisey olsa büyük laf duyacağını biliyor. Otobüse atlayıp gidilebilir aslında 2 saatlik yol. Bu sefer de ben korkuyorum annemin tepkisinden. Dün gece herkesi evde birakip gece parka gittim kuzenler falan geldi oturduk annem whatsap durum yapmış “kitabımızda gönül koymak yoktu biz de kalktık çay koyduk” diye pplljjgfff
Çay veya gönül koyması umurunuzda olmamalı. Torunlarıyla kızıyla kendi ilgilensin o zaman

Çocukla sürekli görüşmediği için yaşlı birinin çocukla aynı enerjide olmaması normal. Hem de yatılı bu kadar gün çok zor. Kafasını kaldırmaz. İnsanlar yaşlılar ve haklılar.

Yani siz de eğer rahat değilseniz daha fazla kalmayın orada. Hem eğer sizden para talebi yoksa ödeme yapmayın. Alın oğlunuzu izmir'i gezin.

Hem neden çocukla uyumak istememesine şaşırdınız. Kadıncağız rahatça uyuyordur, hem belki gece uyanacak çocuk, belki eli kolu çarpacak.
Yaşlı dediginiz anne 50 yaşında ne yaşlısı yahu 80 yazmamiski kii öyle bile olsa yavrum kuzum diye sevmesine engel ne olblrki .insan torununu ozleyip sevmiyorsa orda kalmaninda anlamı yok bence

İnsan annesinden anne gibi olmasını bekliyor duygusal olabilmesini bekliyor evladına torununa zaman ayirmasini veya bisseyleri dile dokmesini bekliyor ama malesef beklentiler olmuyor bende 10 senedir evliyim eşim memleketini bıraktı yanıma yerleşti evlendik .annemle bisokak var aramızda toplasan 5 kere anca gelmstr evime yabancı gibi gelip giderler geldiklerinde eğreti gibi otururlar hep benden gitmemi beklerler yada dışarda görüşürüz haftada1 2 bazen onuda görüşemiyoruz annesi felçli babasida hastalandı yan dairelerinde anne babası ,açıkçası bazen anneye ihtiyaç duyuyor insan ama anne bulamıyor dışarda takıl takıl gel ama yürekler bir değil dertlessem hemen ağlar beklentilerimi söylesem hemen üzülüyor tansiyon hastasi 1 2 söyledim vazgeçtim üzmek istemem annemi ama etrafndaki olaylara hasta ailesine üzülüyor onların sikintilari onun canını sıkıyor kardeşleriyle laf söz bitmiyor vss. İste insan her daim yaşadığı her zorlukda annesini istiyor ama şartlar müsade etmeyince kirilabiliyor ne demişler birşey bekleme mutlu oll beklersen üzülürsün en iyisi beklememek sanırım ben kızımla canciger gibiyim mesela rabbim ömür versin büyüdüğünü gördüğümde de hep arar yanında olmaya gayret ederim inşallah

İnsan annesinden anne gibi olmasını bekliyor duygusal olabilmesini bekliyor evladına torununa zaman ayirmasini veya bisseyleri dile dokmesini bekliyor ama malesef beklentiler olmuyor bende 10 senedir evliyim eşim memleketini bıraktı yanıma yerleşti evlendik .annemle bisokak var aramızda toplasan 5 kere anca gelmstr evime yabancı gibi gelip giderler geldiklerinde eğreti gibi otururlar hep benden gitmemi beklerler yada dışarda görüşürüz haftada1 2 bazen onuda görüşemiyoruz annesi felçli babasida hastalandı yan dairelerinde anne babası ,açıkçası bazen anneye ihtiyaç duyuyor insan ama anne bulamıyor dışarda takıl takıl gel ama yürekler bir değil dertlessem hemen ağlar beklentilerimi söylesem hemen üzülüyor tansiyon hastasi 1 2 söyledim vazgeçtim üzmek istemem annemi ama etrafndaki olaylara hasta ailesine üzülüyor onların sikintilari onun canını sıkıyor kardeşleriyle laf söz bitmiyor vss. İste insan her daim yaşadığı her zorlukda annesini istiyor ama şartlar müsade etmeyince kirilabiliyor ne demişler birşey bekleme mutlu oll beklersen üzülürsün en iyisi beklememek sanırım ben kızımla canciger gibiyim mesela rabbim ömür versin büyüdüğünü gördüğümde de hep arar yanında olmaya gayret ederim inşallah
Annenizin de anne-babası hastaymış, hasta bakmak da çok zordur. Onun psikolojisi de iyi değildir. Siz ona destek olun.

X