Yiğenimi annesi bizimle görüştürmüyor

Ortada minicik bir yavru varken kimin haklı kimin haksız olduğunun önemi yok ki...
Büyüklerin çekişmesi yüzünden sevgiden mahrum kalıyor bu çocuk.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda büyükler bencilliği bırakıp çocukları
için en doğru olanı yaparlar.

filler tepişirken çimenler ezilirmiş ya sizinki de o hesap..abiniz ve yengeniz kendi hatalarının bedelini minicik çocuğa ödetiyorlar.çok yazık..

Abim 2003 yılında teyzemlerin aracı olmasıyla 21 yasında yurtdısına evlenerek gitti resmi bir evlilikti ama 3 gün içinde tanışıp karar verdiler. 2 kardeşiz bir abim birde ben varım şuanda ben 25 abim 31 yasında.Biz ona nekadar git me yapma etme desekte bana karıimayın dedi ve gitti. Biz hep onu huzurlu zannediyorduk her yıl gelmeye çalışıyorlardı türkiye 'ye 15 gün kalıyorlardı o süre zarfı içinde yengemle hep iyiydik pc de telde görüşürdük bi sorunumuz yoktu bizim ama abimi yiyip bitiyormuş meger ve bize abim asla hiç bişey söylemedi evlendikten 5 yıl sonrada çocukları oldu biz hep 5 yılda temelli oturum alacak onu bekliyor zannetsekte meger abim bilerek çocuk yapmıyormuş. yengemde ondan gizli tedavi oluyormuş erkek işte bir zaman gelmiş nefsine yenik düştü heralde tedavide olurken yengem gizlice hamile kaldı ve meleğimiz nehir doğdu.

Hani kadınlar anlatır ya kaynanasından ve onun ailesinden psikolojik şiddet görür. İşte abim aynı böyle çekmiş ayrı evde yaşıyorlar ama her an her dadika baldızları ve kaynanası basındaymış ve bizim gram haberimiz yok abim kendi isteğiyle gittiği için gurur yapmış.Abim önlisan makina mezunu ama almanya sevdasına yaktı kendini. yengemi severdim bana ve aileme bi kötü kelime konuşmuluğu yoktur ki uzaktayız zaten.Ama abimin canını yaktılar. yıl 2011 ve ben annemle almanya'ya ilk kez abime gittik. meger biz gitmeden önce hep abime baskı yapmışlar gelmesinler ne işleri var diye hep gitmeyi istemiştik ama hep bahane uydurdular maddi açıdan biz iyi olamadık gidememiştik ama ensonunda onalrda hayır diyemedi ve biz gittik ben 1 ay lık annem 2 aylık vize aldık.

Gitmez olaydık.. nehirim şuanda 5 yasında kreşe gidiyor. çocuğu bizimle vakit bile gerçirtmiyorlardı. sabah annesi işe giderken kreşe brakıyor. ananesi alıyor ve kendi evlerine götürüyordu e bırakında bizde biraz vakit geçirelim bunca yıl zaten doydunuz siz çocuga akşam olunca getirirlerdi 2 saat oynardık ki çocugu doldururlardı bize karşı hiç oynamak istemezdi akşam da 8 annesi kendi yatak odasında uyuturdu malum gece sevmeye gideriz çocugu ve biz bunları o süre zarfında hiç anlamadık son zamanlara dogru anladık böyle oldugunu ve olan oldu. yenge hanım bizden rahatsız olmuş ki işe gidip geliyor haftasonuda ailesi çocugu parka götürces bilmem ne yapcas diyip çocugu yine alıyorlardı. annem bi gün dayanamadım abime bunlar neden böyle yapıyor azcık çocugu bıraksınlarda bizde görelim dedi. cannım annem 2 ay oglunun evinde rahat edemedi. yemek yaptı gelinim gelin ce yorulmasın yemek işiyle oğlum anne yemeği özlemiştir dedi. kötü oldu gelinim yorulmasın dedi çamasırı makınaya attı,çıkardı astı kötü oldu.

Velhasıl kelam herşeyi anladık annem herşeyi sordu abime ve abim döküldü cinnet geçiricem anne ya kendimi öldürücem ya da karımı dedi gurur yaptım şimdiye kadar anlatmadım dedi. ayagında bir ayakkabı var 7 yıldır ayagındaymış gelinin de maaş kartı annesinde duruyormuş (gelinin annesi,babası, 2 kız kardeşi çalıştıgı halde) asla almıyormuş parasını gelin,direk annesi kendisi çekip kullanıyormuş benım abim bi basına çalışıp eve bakıp kira ve diger gelirleri ödeyip birde para biriktirip türkiye'ye gelecek bide. canıma abim mahfetti kendini.

Şimdi ise 1 yıldır ayrı yaşıyorlar mahkeme ye verdi ayrılmak için ama gelin hanım abimi yurtdısı etmek istiyor yalanları ve çirkeflikleri yüzünden nehiri abim 2 haftada bir 5 saat görüyor ve şimdi yine yalanlar atarak çocugu hiç göstermemek için her hafta şikayet ediyormuş. 5 yasındaki çocugun günahı ne bir çocuk babasız nasıl büyür. enazından çocugunu düşün haftada bir görmesine izin ver. abim boşanmak istediği için " seni sürüm sürüm süründürücem " diyormuş birde ben kocamı seviyorum geçen yıl kaynanam geldi o bozdu bizim aramızı diyormuş. nehir artık telefonda bile bizim le konuşmuyor annesi baskı yapıyor sanırım birde gelin hanım çocuk babasından geldiğinde basını duvarlara vuruyormuş benı zorla telefnda babannemle görüştüler diyormuş 5 yasındaki çocuk. zaten telefonda konuşmuyordu ama sesini duyuyorduk biz konuşmasakta artık oda yasaklandı canımızın canının sesini bile duyamayacagız.

Rabbim bizide bununla sınıyor imtihandayız. Güc kuvvet istiyoruz. rabbim çirkef insanlardan bizi korusun. Sizden bu minik kızım için dua istiyorum rabbim meleğimi babasından ayırmasın...Eki Görüntüle 582950

canım seni n iyi anlayan benim bende dayımın çocuklarıyla aynıyım onlarda aramıza girdi bende allaha havale ettim inş yeğenine kavuşursun

X