- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz evlimisinizValla benim de içim açıyor. Annem beni tek başına okuttu büyüttü lanet babamın elinde bıraksaydı okutmazdı bile. Hakkını ödeyemem. Her geldiğimizde cömertçe elimden geleni yapıyorum ama bi mutlu edemiyorum bi tatmin edemiyorum bi can can olamıyor beni yaptığı yatırımdan istediğini alamamış borsacı olarak gördüğünü düşünüyorum seni okuttuk da noldu bize faydan bile yok uzaklara gittin modunda hep
Annenizle eşi yokken bir kahve eşliğinde dertleşir gibi konuşun bence.Nedeni annem tek başına yıllarca beni okuttu büyüttü gelin etti ben de kazandım okudum atandım memurum onların ikisi de asgari ücretle çalışıyor bi faydam olsun istedim zaten uzağım
Kuzenimin de düğünü var çarşamba günü. Sonra da bayram çok yaklaşmış olacak gitmeye kalksam olay olacak hemen gitmek istiyorsun hayırsız evlat gibi vs bilmiyorum ne yapacağımı
Maalesef ki yaşadığım yere bilet kalmamış 5 gün daha buradayımBen olsam daha kalmam orda tatil desen tatil degil misafirlik desen oda degil. Istenmedigim yerde duramam kim olursa olsun
Evet evliyim esimi getirmedimSiz evlimisiniz
Ya inanın burada anlatmak istemediğim bir derdim var bunu biliyor annem ve bir haftadır sormadı bile bana bunu ben anlattım dinledi teselli verdi konu kapandı insan tekrar bi sorar detay sorar b planı c planı sorar yok…Yerinizde olsam birdaha gitmem.kocaci bir kadin evladım gelmiş nasıl hareket onlar evin giderlerini ödetmek çocuğa kızmak konuşmayın haketmiyor anne gibi davranılmayi gidilmeyi torununu görmeyi ekin adami kim oluyor kaç adam yakarım evladım için adamsa öküzün teki görgüsüz tabikide seni okutacak ve sen gideceksin ne guzelki ayakları üstünde duruyorsun dünyaya gelmeyi onlar tercih ediyor sen değil bu yüzden tabikide okutup bakıp büyütmek zorunda.
Dediğinizi yaptım annem “senin tek amacın beni üzmek” vs vs zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışınca bıraktım.Annenizle eşi yokken bir kahve eşliğinde dertleşir gibi konuşun bence.
Sitem eder gibi değilde,ben senin kızınım sana kızmam,kırılsamda geçer gider ama mutlumusun merak ediyorum, çok yanlız kaldın , zorlandın bu hayatta biliyorum.
Ben seni görmeye geldim,torununu gör biraz vakit geçir istedim ama eşin rahatsız oluyorsa biz gidebiliriz,yük olmak istemem,diken üstünde olmanı istemem vb şekilde sorun,sizde kırmadan konuşmuş olursunuz,eşinin ters bir söylemi yada rahatsızlığı var mı anlamış olursunuz
Anneniz,bastırılmış sindirilmiş gibi geldi bana anlattıklarınızdan zira. Sanki istediģi gibi davranamıyor gibi. Arada kalıyor olabilir.
Size hak verdim bu arada,konuşup anlamanız gerektiğini düşünüyorum sadece.
Şayet eşi problem ćıkarıyorsa bir daha annenize gitmezsiniz sizde.
Oda belki öyle davranmak istemedi eşi ile arasında birşeyler yaşadı ne şiş yansın ne kebap gibisinden düşünmüş gibime geldi ama rahat edemiyorsunuz otele yerleşin ama bence içindekileri söylemelisinTek çocuğuyum annemin. 30 yaşındayım ve 5 yaşındaki oğlumla onun evine tatile geldim. Kendisi babamla boşandı yıllar önce ve evlendi. Babamla zaten görüşmediğim için annemin evinde kalıyorum. Kendisi aynı zamanda anneanneme bakıyor.
Tuhaf bulduğum davranışları şunlar:1- oğlum geldiğimiz ilk 2 gün anneannemle yatmak istiyorum dedi ama annem kocasından ayrılıp yatmak istemedi. 2-kocası olmadan bi yere gitmek istemiyor mesela İzmir bize yakın hem alışveriş hem bi değişim olsun ben de batıya 2 yıldır gelmiyorum başta gidelim diyordu eşi işi icabı gelemeyegi anlaşılınca o da “ne var İzmir’de gitmeyelim” demeye başladı.
3-üvey baba olduğu için bize burun kıvırmasın anneme laf etmesin diye sürekli harcama yapıyorum ama bu adam hiç kızım sizi şuraya pikniğe götürelim gibi bisey bile demiyor piknik yapmak için 3 kilo et aldım arabası bozuldu 3bin para verdim banyo lavabosu bozuktu 2bin ben aldım bunları göze sokmak için değil tabi ama insan bi en azından ne gerek vardı sağolasın gibi bi cümle bekliyor çok tuhafıma gidiyor 4- çocuğumun akıllı uslu olduğunu söyleyemem ama o kadar da yaramaz sayılmaz buna rağmen telefonda olen biten anneannesi yanına gelince bir seviyorsa 10 kızıyor bakışından bile ayy ne şımarık çocuk be dediği anlaşılıyor içinden. 5- hep durumlar yaparlar kardeşleri ve kardeşlerinin çocuklarına özel yemekler özel piknikler yaparlar ben geleli 1 hafta oldu her gün kocası 9da ise gidiyor diye 8.buçukta zorla uyandırılıp domates peynirle kahvaltıya oturtuluyorum beni uyandırma desem bu sefer oğlum alıştığı için o saatte uyanıyor çocukla bi ilgilendiği yok maalesef ben bi saat fazla uyuyayım oglum da hemen benim yanıma geliyor tabi 6- oğlumla gerçekten hiç ilgilenmiyor tabiki ilgilenmek zorunda değil ama benim zoruma giden telefonda sen gelince söyle yapacağız böyle yapacağız deyip çocuğu heveslendirip hayal kırıklığına uğratması….
Biraz daha dişimi sıkıp sonra zaten gideceğiz diye mi düşünmeliyim yoksa içimden geçenleri söylemeli miyim bilmiyorum. Bu arada söylesem kesin üst levelden savunmaya geçer beni nankör konumuna düşürür
Bu arada annem 50 yaşında dinç çalışıyordu bir işte aşçı olarak ayrıldı oradan bayrama kadar çalışmayacaktı bu yüzden geldik yanına.
Vallahi benim annem böyle adam da adam modunda takılsaydı ( benim annemde ayrı emekli ) evine adım atmam kimse kusura bakmasın insan olan insan torununu sever , özler ne yaşlısı 50 yaşında daha hergün mü görüyorda kafasi goturmuyor böyle diyenlerin anneleri şu tavrı yapsa hiç üzülmeyeceklermi merak ediyorm ha benim annemde bakmaz 55 yasinda aynı şehirdeyiz bakmaz lakin sever 5.5 yaş ve 14 aylık çocuklarım var birsey isteseler kalkar yapar hasta olsalar dayanamaz gelir vs ayrica ben söylerdim ve durmazdım el adamının evinde... adamda sorunlu mu degilmi bilmiyoruz belkide o sizi istemiyor durumun zorlugu annenize yansiyor oda birsey diyemiyordur ..Tek çocuğuyum annemin. 30 yaşındayım ve 5 yaşındaki oğlumla onun evine tatile geldim. Kendisi babamla boşandı yıllar önce ve evlendi. Babamla zaten görüşmediğim için annemin evinde kalıyorum. Kendisi aynı zamanda anneanneme bakıyor.
Tuhaf bulduğum davranışları şunlar:1- oğlum geldiğimiz ilk 2 gün anneannemle yatmak istiyorum dedi ama annem kocasından ayrılıp yatmak istemedi. 2-kocası olmadan bi yere gitmek istemiyor mesela İzmir bize yakın hem alışveriş hem bi değişim olsun ben de batıya 2 yıldır gelmiyorum başta gidelim diyordu eşi işi icabı gelemeyegi anlaşılınca o da “ne var İzmir’de gitmeyelim” demeye başladı.
3-üvey baba olduğu için bize burun kıvırmasın anneme laf etmesin diye sürekli harcama yapıyorum ama bu adam hiç kızım sizi şuraya pikniğe götürelim gibi bisey bile demiyor piknik yapmak için 3 kilo et aldım arabası bozuldu 3bin para verdim banyo lavabosu bozuktu 2bin ben aldım bunları göze sokmak için değil tabi ama insan bi en azından ne gerek vardı sağolasın gibi bi cümle bekliyor çok tuhafıma gidiyor 4- çocuğumun akıllı uslu olduğunu söyleyemem ama o kadar da yaramaz sayılmaz buna rağmen telefonda olen biten anneannesi yanına gelince bir seviyorsa 10 kızıyor bakışından bile ayy ne şımarık çocuk be dediği anlaşılıyor içinden. 5- hep durumlar yaparlar kardeşleri ve kardeşlerinin çocuklarına özel yemekler özel piknikler yaparlar ben geleli 1 hafta oldu her gün kocası 9da ise gidiyor diye 8.buçukta zorla uyandırılıp domates peynirle kahvaltıya oturtuluyorum beni uyandırma desem bu sefer oğlum alıştığı için o saatte uyanıyor çocukla bi ilgilendiği yok maalesef ben bi saat fazla uyuyayım oglum da hemen benim yanıma geliyor tabi 6- oğlumla gerçekten hiç ilgilenmiyor tabiki ilgilenmek zorunda değil ama benim zoruma giden telefonda sen gelince söyle yapacağız böyle yapacağız deyip çocuğu heveslendirip hayal kırıklığına uğratması….
Biraz daha dişimi sıkıp sonra zaten gideceğiz diye mi düşünmeliyim yoksa içimden geçenleri söylemeli miyim bilmiyorum. Bu arada söylesem kesin üst levelden savunmaya geçer beni nankör konumuna düşürür
Bu arada annem 50 yaşında dinç çalışıyordu bir işte aşçı olarak ayrıldı oradan bayrama kadar çalışmayacaktı bu yüzden geldik yanına.
Alenen kocam da kocam demiyor ama mesela kocasız da bi etkinliğe gitmeye gelmeye canı istemiyor bu tesadüf olamaz heraldeVallahi benim annem böyle adam da adam modunda takılsaydı ( benim annemde ayrı emekli ) evine adım atmam kimse kusura bakmasın insan olan insan torununu sever , özler ne yaşlısı 50 yaşında daha hergün mü görüyorda kafasi goturmuyor böyle diyenlerin anneleri şu tavrı yapsa hiç üzülmeyeceklermi merak ediyorm ha benim annemde bakmaz 55 yasinda aynı şehirdeyiz bakmaz lakin sever 5.5 yaş ve 14 aylık çocuklarım var birsey isteseler kalkar yapar hasta olsalar dayanamaz gelir vs ayrica ben söylerdim ve durmazdım el adamının evinde... adamda sorunlu mu degilmi bilmiyoruz belkide o sizi istemiyor durumun zorlugu annenize yansiyor oda birsey diyemiyordur ..
Annesine ziyarete gidip otele yerleşen var mi bu durumda annesi küsmez mi çok merak ediyorum.Oda belki öyle davranmak istemedi eşi ile arasında birşeyler yaşadı ne şiş yansın ne kebap gibisinden düşünmüş gibime geldi ama rahat edemiyorsunuz otele yerleşin ama bence içindekileri söylemelisin
Annemle ilişkimiz hep kötüydü ama uzakta olunca telefon aşkı gibi iyiydi aramız çocuğuma geldiğimizde şunu yapacağız bunu yapacağız diye hayaller kurduruyordu geldik sanki sürekli dip dibe oturanlar gibi ilgisizce muamele görüyoruzSiz haklısınız bence. Açıkçası insan annesine gidince bir de uzaktan ilgi, sevgi bekler. Anneniz hep böyle değil miydi? Yeni evlendi de evlenince mi değişti? Tamam eşinden beklentileriniz gereksiz ama annenizle yalnız kalınca o sıcaklığı alamıyor musunuz? Otel olmaz şimdi, bence annenize teklif edin gelmezse siz gidin istediğiniz yere.
Benim gidebilmem üvey babanın arabasını alarak mümkün olabilir ancak onda bile annem değil şehir dışına şehir içinde bile sürekli bir tedirgin bi güvenemiyor ki bisey olacak diye. Çünkü bisey olsa büyük laf duyacağını biliyor. Otobüse atlayıp gidilebilir aslında 2 saatlik yol. Bu sefer de ben korkuyorum annemin tepkisinden. Dün gece herkesi evde birakip gece parka gittim kuzenler falan geldi oturduk annem whatsap durum yapmış “kitabımızda gönül koymak yoktu biz de kalktık çay koyduk” diye pplljjgfffSenin kafanda ideal bir anne kız ilişkisi var. Belli ki onun kafasında da böyle. Ama bu ilişki gerçekte aranızda yok. Seni büyütürken ne düşündü bilemeyiz ki. Bu kız olmasa yeniden evlenirdim demiş bile olabilir. Şimdi gece başına birşey gelse sevsin sevmesin eşi var. Tutunmaya çalışıyor. Bence aranızdaki iliskiyi kabullenin. Orda olduğunuz sürede cocugu alıp denize gidin. Zaten başkasının yanında yatmasin cocuk. Gününüz gelince de eline sağlık deyip ayrilin. Çok da anlatmayın birseyinizi. Sizi çok seviyordur ama aranızda o duygusal bağ yok. Bu da zorla olmaz. Konussaniz ne diyecek ki. Suçluluk hissedip üste çıkacak.
Anneniz yeni mi evlendi?Annesine ziyarete gidip otele yerleşen var mi bu durumda annesi küsmez mi çok merak ediyorum.
Zira ben annemi evde bırakıp gelmiyorsan ben tek gidiyorum parka dedim gittim de. Hemen whatsapa durum yapmış “kitabımızda gönül koymak yoktu biz de çay koyduk diye”
Yaklaşık 10 yıl olduAnneniz yeni mi evlendi?
Annen kocasına düşkün ve ondan çekiniyor üvey evlatsiniz kabul edin sizde orada 3 4 günü geçmeyecek şekilde kalın en fazla senede 1 kez.Tek çocuğuyum annemin. 30 yaşındayım ve 5 yaşındaki oğlumla onun evine tatile geldim. Kendisi babamla boşandı yıllar önce ve evlendi. Babamla zaten görüşmediğim için annemin evinde kalıyorum. Kendisi aynı zamanda anneanneme bakıyor.
Benim babamda öyle.Cevremde dolu park var.Ama çevrenin insanı ev insanı parklar yazın bile tenha oluyor.Cikmaz sevmez.Anne tarafımda yaz gelince hep park bahçe de oturur.Annemle ilişkimiz hep kötüydü ama uzakta olunca telefon aşkı gibi iyiydi aramız çocuğuma geldiğimizde şunu yapacağız bunu yapacağız diye hayaller kurduruyordu geldik sanki sürekli dip dibe oturanlar gibi ilgisizce muamele görüyoruz
Hava güzel gece bi parkta bile oturamıyoruz çünkü kocası ne gerek var evin önü park gibi diyor (bahçe) annem de öyle ya deyip evde kalıyor. Hani ben annem oğlum çıkamıyoruz gece parka çıkmak çok ayıp zaten anneannem keser bizi o.. muamelesi yapar. Annem de hem kocasının hem annesinin tepkisinden korkuyor. Ben bu konuda tepki verip ne alaka herkes dışarda falan deyince bi de niye büyütüyorsun huzur kaçırıyorsun diye kızıyor. Okey çıkmayalım dışarı evde de insan torununa kızına özel bir yemek yapar o da yok. Özel bir yemek yapacaksak muhakkak misafir çağıracağız ki buna değsin pkkjjfft
Annem yeni evlenmedi 10 senelik falan evli.
Eskiden de ilgisizdi ama bu kadar değil
O kadar da güzel ki hava millet 1e kadar oturuyor biz de 10bucukta uykuya geçiyoruzBenim babamda öyle.Cevremde dolu park var.Ama çevrenin insanı ev insanı parklar yazın bile tenha oluyor.Cikmaz sevmez.Anne tarafımda yaz gelince hep park bahçe de oturur.