Anneme karşı hissettiğim vicdan azabı

Annen sen mutlu oldukca mutlu olur merak etme. O da kendi yolunu bulur. Hayat ona da güzellikler sunar. Sen eşinle gezdikce annen sevinir. Arada anneni de katarsiniz gezilerinize. Veya annen de turlara katılır gezer. Evlilik yaşın da gelmiş ben diğerlerinin aksine evliliği erteleme diyorum sonra çocuk yapma yaşı bilmem ne geciyor. Her şey gençlikte güzel. Senin mutluluğun anneni mutlu eder ancak.

Benim annem 1 yıl önce vefat etti. Okudum, gezdim herşeyi yaptım annem de babam da hep destekçimdi. Hayallerimiz vardı annemle. Ben ilk okuyan çocuktum, çalışıp para kazanıp ona da bakacaktım, gezecektik. Doğuya onun köyüne, yurtdışına falan gidecektik evlenmeden önce. Ama mezun olur olmaz kansere yakalandı.. bir sene ona baktım ve bir sene içinde eridi bitti canımın içi. Beni evlendirmekti en son hayali onu gerçekleştirdik ve ondan sonra gitti.. Hep içimde uktedir keşke yaşasaydı da yapabilseydik bunları. Şimdi hamileyim ve yanımda değil. Çok üzülüyorum ama geri gelmiyor zaman.. bence evlenmeden önce annenizle vakit geçirin.

Önceden evlenmeyi hiç düşünmezdim erkek arkadaşim bana evliliği dahi düşündürdü seviyorum ve evlenmek isterim ben işimi elime aldıktan sonra 28 ı bulacak yaşım da
Önceden evlenmeyi düşünseniz annenizle hayaller kurmazdınız zaten orasını tahmin ettim.
Siz içinizi rahatlatmak için konu açmışsınız.
Çünkü normali nedir ee aileniz sizi okutacak sonra kendi ailenizi kuracaksınız,bu minvalde cevaplar gelecek size.
Doğrusu da o tabii ki her türlü sizi iyi yetiştirecekti ebeveyniniz tek kalsa bile.
Ama siz o arada hayaller kurmuşsunuz hem de tel kurduğunuz öznel hayaller.
Onun için iş bulur bulmanız evlenin bence de demeyeceğim size bir veya iki sene kendi ayaklarımın üstünde duracağım deyin gençlik hayallerinizi gerçekleştirin sonra evlenin 28 değil de 29-30 olsun.
İçinizde kalacak bence çünkü.
Burda bizim rahatlatmamızla olmaz

Böyle düşündüğün anlarda eşinin her planınıza kayınvalideni sokmaya çalıştığını düşün, vazgeçeceksindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…