O kadar doğru ki yani gül gibi geçinmek eğlenmek varken neden bu dimi ? Bizimde gelinimiz var 6 yıllık annem yüzyüze bakıyoruz diye tek kelime etmez rahatsız olduğu durumlarda olsa. Çok hoşuna gider abimin yengeme ilgisi. Benimde öyle rahatsız etmem. Bazen kendimi sorguluyorum sen mi hata yapıyorsun sonra diyorum ki kanarya daha sabah kahvaltı sofrasında eğlendiniz oturdunuz akşam kadın gelmiş laf sokuyor sen ne yapmış olabilirsin ki ? Ben karışmadım ama çok kötü kavga ettiler inanın üzüldüm de annesine. Ailedir tabikide barışcak anadır babadır kardeştir ben karışmadım birşey de demedim ama evlatlarından ayrılsınlarda istemem. Önceki konumdada demiştim kaynanam laf sakıyor oğlunu kaybetmek mi istiyor diye yanlış anlamışlardı bundan bahsediyordum. Eşim haddinizi bilin kendinize gelin diye bağırdı. Ne kötü bişey ne vardı yemek masasında laf sokmasını gerektiricek ? Bazen diyorum ki konuş kanarya anne benimle sıkıntın ne ben hırsız değilim namssuz değil yalan konuşmuyorum senin bu laf sokmalarıın sebebi ne diye sonrada girme polemiğe diyorum. Ah ah bilmiyorum bakalım ne olcak.bence boyle tepki vermeden devam et. bak sana saramayinca esine sarmislar iste. esine de sorma bir sey kendileri ne yapacaklarsa halletsinler. sen mesafeni koru, suratini asmadan iliskini yurut onlara malzeme vermemeye calis. gercekten cok zor ama bir sure sonra onlarin da gazi iner. sen simdi onu cagirmasaydin oradan bir suru laf soyleyecekti, onu yapamayinca dolmus iste. boyle insanlari Allah islah etsin, kafan rahat olmak varken niye sorun cikariyorsun ki.