• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Maths16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
10
3
1
38
Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik

Anneniz bir hırsız, kendisi yapsın altınları geri versin. Evde altın para saklamayın bari

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Anaya bak

Daha neler, hadi sizden çekinmiyor, eşinizden de mi çekinmiyor bu kadın? Abinizi arayıp geri isteyin.

İkiz bebekleri olunca gelin işten çıktı paraya ihtiyaçları oldu diye para da istediler verdim saf saf sonra altınları aldı annem en son bileziklere kadar geldi yani bileziklerden haberim de yoktu evet malesef hırsızlık ben eşiöden ayrıldım çocuğumla yaşıyorum kendim maaşımla geçiniyorum. Annemin bu yaptığı beni çok üzdü ben salak yerine kondum resmen ben sana vericem söz bunlar benim borcum diyor

Yani gerçekten aşırı sinirlendim okurken. Anneniz size sormadan almış yani çalmış.

Yani gerçekten aşırı sinirlendim okurken. Anneniz size sormadan almış yani çalmış.
Bileziklerimi habersiz almış evet parayı ben verdim saf gibi sonradan aklım başıma geldi onların var benden alıyorlar gelin altın bozdurmuyor diye

Söylemiştir duymamışsınizdır..tamam demissinizdir hatirlamiyorsunuzdur.. siz vermissinizdir karıştırıyorsunuzdur all is welll.....küçük dilimi yutmamak icin bunlara inandiriyorum kendimi

Bileziklerimi habersiz almış evet parayı ben verdim saf gibi sonradan aklım başıma geldi onların var benden alıyorlar gelin altın bozdurmuyor diye
Senin yerinde olsam sert bir tavrımı koyarım ortaya annem bile olsa. Gelin hanım bozdursun çok ihtiyacı varsa. Bozdurmuyosa da senin altınına minnet etmesin. Ki şeninde çocuğunla tek geçinmeye çalıştığını okudum. Nasıl bir anne ki sen bu durumdayken bileziklerini çalıp oğluna vermiş. Yazık gerçekten.

Gelin altınları bozdurmuyor zor durumdayız sen vermezsen kredi çekşcem dedi ben de öyle para gönderdim sonrasında tabi mevlüt altınlarım ve bikaç bileziğim üstelik ben farkettim sordum bana ben almadım dedi ama sınra söyledi ven aldım vericem söz dedi verse ne olacak bu saatten sonra annemi göresim gelmiyor zaten

Senin yerinde olsam sert bir tavrımı koyarım ortaya annem bile olsa. Gelin hanım bozdursun çok ihtiyacı varsa. Bozdurmuyosa da senin altınına minnet etmesin. Ki şeninde çocuğunla tek geçinmeye çalıştığını okudum. Nasıl bir anne ki sen bu durumdayken bileziklerini çalıp oğluna vermiş. Yazık gerçekten.
Gelin hanım bozdurmam demiş söz geçiremediler olan bana oldu ben de saf saf para gönderdim kaç kere

Ohhhaaaaaa
Kusura bakmayın ama hırsızlık oluyor bu.

Annenizle birlikte mi yaşıyorsunuz? Ayrıysanız bir daha evinize almayın hırsızlık bu.

Kavga dövüş alırdım o altınları. Daha da ne abimin ne annemin yüzüne bakardım. Evime zaten sokmazdım malum sebepten.

Back