ama buna en az 1 yıl var, o zamana kadar her görüştüğümde yalan söyleyerek evden çıkmak istemiyorum.Bence ikinizde mesleğinizi elinize alıp ailenize öyle söyleyin.
Hem daha ilişkiniz çok yeni.
yalan söylemene gerek yok ki, arkadaşlarımla görüşeceğim de çık. bu kadar. annen şüphelenir de sorarsa anlatırsın evet görüştüğüm biri var diye.ama buna en az 1 yıl var, o zamana kadar her görüştüğümde yalan söyleyerek evden çıkmak istemiyorum.
Her genç kızın yaptığı şey sonuçta.ama buna en az 1 yıl var, o zamana kadar her görüştüğümde yalan söyleyerek evden çıkmak istemiyorum.
tanıştırmak değil ama en azından anneme söyleyip rahatlamak istiyorum. Kimle görüştüğümü bilsin.3 ay aileyle tanıştırmak için çok erken.. biraz daha tanıyın birbirinizi..
Her genç kızın yaptığı şey sonuçta.
Aslında annenin tepkisini en iyi sen bilirsin.
Eğer annen kötü karşılarsa bir yıl bu şekilde idare edin.
Ama annen anlayışla karşılarsa aileleri ortaya katmadan sadece annenin bilmesi yeterli olur.
Ciddi adım atacağınız zaman babanız da duyar ve o şekilde söz nişan yapılır.
Tabi ki yine karar sizin. Benim söylediklerim sadece öneri.
Ben aileme hemen söyledim hemen nişan yaptık ama ikimizinde elimizde mesleği vardı yani.
Onun haricinde benim babam erkek arkadaşı normal karşılayan biri değildi çünkü.
Ama dediğim gibi herkesin ailesi farklıdır.
Ablan falan olsaydı sana yol gösterirdi ya da onu örnek alarak ona göre davranabilirdin.
Her genç kızın yaptığı şey sonuçta.
Aslında annenin tepkisini en iyi sen bilirsin.
Eğer annen kötü karşılarsa bir yıl bu şekilde idare edin.
Ama annen anlayışla karşılarsa aileleri ortaya katmadan sadece annenin bilmesi yeterli olur.
Ciddi adım atacağınız zaman babanız da duyar ve o şekilde söz nişan yapılır.
Tabi ki yine karar sizin. Benim söylediklerim sadece öneri.
Ben aileme hemen söyledim hemen nişan yaptık ama ikimizinde elimizde mesleği vardı yani.
Onun haricinde benim babam erkek arkadaşı normal karşılayan biri değildi çünkü.
Ama dediğim gibi herkesin ailesi farklıdır.
Ablan falan olsaydı sana yol gösterirdi ya da onu örnek alarak ona göre davranabilirdin.
ay benim de babamın arkadaşı görmüştü yolda beni eşimle flört dönemi, nasıl mahçup oldu isem eşim sözü ne zaman yapalım deyince yarın yapalım neyi bekliyoruz ki demiştimilişkinin başlamasından evlenene kadar geçen süre 5 ay ama liseden tanıyordum eşimi. öyle pat diye hayatıma yeni giren bir insan değildi. çocukluğunu bilirim ben onun dedim evlendim
yok canım uzun süredir tanımıyordum lisede hepi topu 2 hafta aynı sınıfta idik, sonra 9 sene varlıklarımızdan habersiz yaşadıktan sonra bir akşam karşılaştık ve 5 ayda evlendik.ne güzel uzun süredir tanıdığınız biriyle evlenmişsiniz. Ben erkek arkadaşımı 3 aydır tanıyorum ama her gün sabahtan akşama kadar beraberdik. Daha bilmediğim çok huyu var eminim ama bu tanıma sürecinde ciddi olduğumu ve kimle görüştüğüm annem bilsin istiyorum.
yok canım uzun süredir tanımıyordum lisede hepi topu 2 hafta aynı sınıfta idik, sonra 9 sene varlıklarımızdan habersiz yaşadıktan sonra bir akşam karşılaştık ve 5 ayda evlendik.
annen ılımlı bir insansa annene çıtlatabilirsin. nasıl olacak diyorsan dışarı çıktığında biraz esrarengiz hava takıl, annen sorsun hayırdır ne iş diye. sen de anlat görüştüğüm biri var ben de sana anlatmak istiyordum diye. annen öğrenince otomatikmen baban da öğrenmiş oluyor zaten
Benim taktiği yap. Telefonu yanına bırak sesini aç sevgiline arattır görsün olsun bitsin :)Herkese merhaba kızlar,
Ben 24 yaşında, Denizli de yaşayan bir genç kızım. Geçen sene mezun oldum, geçtiğimiz hafta kpss ye girdim. Erkek arkadaşımla kursta arkadaş ortamında tanıştık, 3 aydır da görüşüyoruz. Kendisiyle aynı yaştayız.
Görüşmeye başladığımız ilk haftadan beri niyetinin ciddi olduğunu söylüyor. Sınav bittikten sonra görüşüp konuşmak daha zor olacağı için, bu süreçte birbirimizi daha rahat tanıyabileceğimizi düşünerek erkenden adım atmış. Her gün kursta birlikte çalıştık, çıkınca biraz vakit geçirip evlerimize dönüp devam ettik, birbirimize destek olarak bu süreci atlattık, şimdi hayırlısıyla sonuç bekliyoruz.
Ben sınava kadar bu konuyu tedirgin olurlar düşüncesiyle aileme açmak istemedim ama artık söyleme vakti geldi. Erkek arkadaşımın ailesi beni biliyor, ablasıyla tanışmıştım, ama kendi aileme söylemeden onun anne-babasıyla tanışmak istemedim.Anneme söylemeye karar verdim ama çok çekiniyorum.
Çekinmemin bir sebebi var: Ben Ankara'da iyi bir üniversitede yabancı dil ağırlıklı bir eğitim aldım. Ailem kız çocuğu için devlet daha garantili daha rahat dedi, kpss yi denemek için memleketime döndüm. Erkek arkadaşım önce iletişimle ilgili bir yüksekokul okuyup açıköğretimden işletmeye tamamlamış. Bu benim için problem değil, çünkü tanıştığımızdan beri çok iyi çalışıyor benimle ve inşallah atanırsak sonrasında hep kendini geliştirmek istiyor kurs, eğitim vs. Ama olur da mesela ben atanıp o bir yıl daha hazırlanmak durumunda olursa annemin bunu problem edeceğinden de çekiniyorum. Aslında gerçekten tanısa karakter olarak annemin çok seveceği birisi: saygılı, beyefendi, ahlaklı, ailesine bağlı...
Şu yaşıma kadar bana böyle değer veren, seven biri olmadı. Ben de onu çok seviyorum. Her şey çok güzel olsun istiyorum. Bu akşam annemle kendimden emin bir şekilde konuşmak istiyorum, içinde tereddüt olmasın istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Biraz uzun oldu ama vakit ayıran herkese teşekkürü bir borç bilirim.
Benim taktiği yap. Telefonu yanına bırak sesini aç sevgiline arattır görsün olsun bitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?