Anneme ciddi düşündüğüm bir erkek arkadaşım olduğunu nasıl söyleyeceğim, lütfen bir yol gösterin

bence açıklamak için erken

bir de önce bir sonuçlar da açıklansın

sınavın bu nedenle iyi geçmemiş vs klasik anne cümlelerine maruz kalma

ayrıca da bu süreçte birbirinize tutunacak dal olmuşsunuz ama belki iş güç ortamında bu ilişkiniz aynı hızla devam etmez

azıcık daha otursun da ciddi düşünün

bir de yani atama garantisi yok ki

işletme mezunu a grubu ise puanlar yüksek ve mülakat süreci malum

B grubu zaten muamma belki de bu sene 5-10 kadro açacak kimse atanamayacak bilmiyoruz ki

özet aceleye gerek yok, üç ay öğrenci hayatında sevgililik ileriye yönelik karar için çok erken

bunların hepsini inanın çok detaylıca düşündüm a grubundan hazırlandık ikimiz de olmazsa seneye 1 kere daha deneyeceğiz. Atanana kadar her görüştüğümde yalan söylemek istemiyorum. Bir de ciddiyet derken hemen nişan olaylarına girmekten bahsetmiyorum, sadece ,en azından annem, şu an aklımda biri olduğunu bilsin istiyorum. 3 aydır görüşüyoruz evet ama ben kendisini kursun başı yani ekimden beri tanıyorum. Zaten biraz tanıyıp beğendikten sonra daha yakından tanımak için görüşmeye başladık.

Bence aileye söylemek için o kadar kısa ki.
Tamam sen dürüst olmak isteyebilirsin ama zaman geçtikçe o kişinin bilmediğin yönleri ortaya çıkacak belki senin istemiceğin huyları olacak ayrılmak isticeksin. Ayrılcaksın. Sonra başkası ile birlikte olsan onuda ailene söylesen Ailen demicek mi bu son olacak mı diye.
Benim aklıma hem erken oluşu geldi hemde aile işin içine girdimi inan hiç sandığın gibi rahatlık olmuyor.

ille de söyleyeceksen de telefon çalsın annen görsün arayanı o kim derse söylersin

demezse de alacağı cevaba hazır değil demek ki der susarsın

Ciddi düşündüğüm zaman ailemin karşı çıkacağını sanmıyorum ama daha mesleğimizi almamıza vakit olduğu için tereddütteyim. Denizli küçük bir yer neticede, başkasından duyarsa neden sakladığımı sorgulayacak. En azından annemin bilmesini istiyorum. Söz nişan için erken zaten, sadece bilmelerini istiyorum.
Annene söyle o zaman o sana babana söyleyip söylememe konusunda fikir verir hem senin için daha iyi olur.
ay benim de babamın arkadaşı görmüştü yolda beni eşimle flört dönemi, nasıl mahçup oldu isem eşim sözü ne zaman yapalım deyince yarın yapalım neyi bekliyoruz ki demiştim:oha: ilişkinin başlamasından evlenene kadar geçen süre 5 ay:KK55: ama liseden tanıyordum eşimi. öyle pat diye hayatıma yeni giren bir insan değildi. çocukluğunu bilirim ben onun dedim evlendim:KK53:
Birlikteyken görme meselesi gerçekten zor o yüzden hep eşimle ayrı yürürdük biz baba korkusundan:KK53:
Siz yine iyi gerçi ben o kadar süre içinde evlendim eşimle hem de yeni tanımıştım şuan düşünüyorum da o cesaretim asla olmazdı herhalde:eek:

Nasil gecti konusma?

Annem isten eve gelince konusayim dedim hadi azcik dinlensin hadi yemek yiyelim derken konuyu acamadim annemin baska biseye cani sıkılmış o ondan bahsetmeye basladi yani konusamadim Yarin yine tum gun karin agrisi cekicem. Erkek arkadasimi cok seviyorum. Kendimden emin bi sekilde anlatayim ici rahat etsin istiyorum. Emin olayim derken de cesaretimi toplayamadim beceremedim

Anneme nihayet bu aksam soyleyebildim. Erkek arkadasimin okulunu problem etti. ailesinin de bize uygun olmadigini soyledi. Benim rizam yok istiyosan gizli gizli gorus dedi . Napicam

Sonuçları bekleyin derim.İkinizde atanırsanız o zaman söyleyin.Eğer ikinizden biri atanamazsa bekleyin, atandığınız zaman elinizde meslekleriniz ve geliriniz varken söyleyin. Öncesinde söylemeyin, aksi halde işittiğiniz olumsuz cümlelerden dolayı üzülebilirsiniz.Gerek yok buna.

Sonuçları bekleyin derim.İkinizde atanırsanız o zaman söyleyin.Eğer ikinizden biri atanamazsa bekleyin, atandığınız zaman elinizde meslekleriniz ve geliriniz varken söyleyin. Öncesinde söylemeyin, aksi halde işittiğiniz olumsuz cümlelerden dolayı üzülebilirsiniz.Gerek yok buna.

Onceki mesajimda yazdigim gibidun gece soyledim. Tahsilinin bana uygun olmadigini soyledi. Bir de biz sehirde yetisen bir aileyiz, onlar koydensehre gocmusler. Annem onun da problem olacagini soyledi. En azindan bi tanis dedim ama kesinlikle kabul etmem dedi. Gorusmiceksin izin vermiyorum istersen benden gizli gizli devam ettir dedi cok uzgunum ne yapacagimi bilmiyorum

Bence Annenize Şunu Söyleyin '' Annecim Senin Düşüncen Benim İçin Çok Önemli Son Karar Senin Fakat Benim Senden Tek Bir İsteğim Var Bu Çocuğa Bir Şans Ver Dene Tanı Eğer Olmazsa Söz Bırakacağım Ama Bana Direk Bırak İstemiyorum Dersen Çok Acı Çekerim Sadece Tanı Ondan Sonra Son Kararını Ver''

Back
X