- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
Bak canım yardım evet tabiYani burda birçok kadına da anneleri doğum sonrası bakıyor yardım ediyor ..ha benim evimde ha kendi evinde annem bana yardım etmiş çok mu?herkes otele gidemeyebilir ki yazlıklar bunun için vardır.40 kat yabancıyı ağırlar o yazlık evler annesinin evinde barinamayacaksa insan
Evlat neden her zaman anneden bekler peki? Hiç büyümeyecek mi o evlat. O anne hiç yaşlanmayacak , hiç hastalanmayacak mı? Her zaman anneden bekleyen evlatlar elden ayaktan düşünce bakmıyorlar annelerine . İşlerine yaramıyor çünkü. Annesine kim ne yaşatıyorsa bir gün aynı duruma kendinin de düşebileceğini düşünsün.Evlat her zaman anneden bekler ona itirazım yok ama sizin annenizin tavrı belliymiş. Kadın anaç biri değil demek ki. Bunu bile bile bir sürü insan aynı eve gitmeniz doğru değil. Evdeki çocuklara, genç kızlara bağırıyor demişsiniz, kaç kişi var o evde? Annenize değil ablanıza gidebilirdiniz durum böyleyken.
Haklısınız tabiki.Evlat neden her zaman anneden bekler peki? Hiç büyümeyecek mi o evlat. O anne hiç yaşlanmayacak , hiç hastalanmayacak mı? Her zaman anneden bekleyen evlatlar elden ayaktan düşünce bakmıyorlar annelerine . İşlerine yaramıyor çünkü. Annesine kim ne yaşatıyorsa bir gün aynı duruma kendinin de düşebileceğini düşünsün.
10 gün burada zamanım var. Eşimle 2 gün ancak. O da bugün gelebildi. Yarın başka bir yere geçeceğiz. Çarşambada döneceğiz. Ben bize surat asıyor küçücük çocuğa bağırıyor diyorum siz hala başka şeylerden bahşediyorsunuzAma siz 10 aylik tek bir bebege bakarken zordayim annem yardim etmeli diyorsunuz 10 aylik anne olarak bitmissiniz..eee bu kadin kac sene bakmis büyütmüş size yorulmuş yipranmis belli ki..Bebegi sever oper anlarim ilgilenir o esnada sen evi siler süpürürsün ama yani paylasim gerek..
Ayrıca 10 gun kocanla tatil planin var ya al anneni de götür iyi gelir kadina belli ki psikolojik yorgunluk onunki..Bir iyilik yap annene..
Ben Bebeğim ve abimin kızı vardı. Öyle kalabalık değildik. Hem ayrıca zaten büyüklerde toplanılır bayram seyran. Benim üzüldüğüm nokta asık surat sürekli bağırıp duran bir anne. Yoksa işleri beraber yapıyoruz zaten.Evlat her zaman anneden bekler ona itirazım yok ama sizin annenizin tavrı belliymiş. Kadın anaç biri değil demek ki. Bunu bile bile bir sürü insan aynı eve gitmeniz doğru değil. Evdeki çocuklara, genç kızlara bağırıyor demişsiniz, kaç kişi var o evde? Annenize değil ablanıza gidebilirdiniz durum böyleyken.
Canım istersen ilk paylaşımına not olarak ekle evde işleri beraber yaptığınızı .ayağını uzatıp hizmet bekleyen olarak değerlendirdi çoğu.ben de avukatin gibi oldumBen Bebeğim ve abimin kızı vardı. Öyle kalabalık değildik. Hem ayrıca zaten büyüklerde toplanılır bayram seyran. Benim üzüldüğüm nokta asık surat sürekli bağırıp duran bir anne. Yoksa işleri beraber yapıyoruz zaten.
Hangi konuda hatalı buldunuz. Bebeğim bana yapışık su an her yeri kurcalıyor sürekli emmek istiyor nasıl yemek yapabilirim nasıl işlenebilirim? Ben 40 um çıkana kadar aç yattığım günleri bilirim. 8 aylık hamileyken aç aç durduğum günleride. Önüme bir kap yemek hazırlayıp koymadı. Oyun oynamaktan foto çekip oraya buraya koymadan vakit bulsaydı belki bana bir faydası olurdu. Uzaktan konuşmak çok kolay sizde haklısınız.Haklısınız tabiki.
Benim söylemek istediğim, evlat anne evine gidince annesinden sevgi, ilgi bekler bu normal bir durumdur. Sizce değil mi?
Örneğin benim annem ben gittiğimde yemek yapmasa, bize şefkat göstermese ben de üzülürüm, bence son derece olağan bir durum. Ama annemin yapısı bu şekildeyse de bir daha yatılı evine gitmem. Ya da gidersem hizmet beklemem, onun huyu budur çünk0ü.
Ben konu sahibini hatalı buldum zaten.
Ne desem boş canım. Çünkü böyle annelere sahip değiller. Zannediyorlar kendi anneleri gibi anaç bir anneye sahipler. Laf sokmak yermek için yorum yapıyorlar. Objektif yorumların için teşekkür ederim.Canım istersen ilk paylaşımına not olarak ekle evde işleri beraber yaptığınızı .ayağını uzatıp hizmet bekleyen olarak değerlendirdi çoğu.ben de avukatin gibi oldum
Annem hasta falan değil gayet sağlıklı. Biz yokken gezip duran her gün denize gidip gelen günde 1 saat yürüyen aktif bir insan. Elden ayaktan düşmedi yani. Benim kimseden bir şey beklediğim yok senede bir sefer 2 gün kahvaltı ve bir kek beklemişim. Bu size anormal gelmiş ileride siz evladınıza yapmayın olur mu? Gezin tozun hayatınızı yaşayın gurbette yalnız yaşayan evladınız geldiğinde ona bağırıp çağırın. 10 aylık bebeği ile burnundan getirin olur mu ?Evlat neden her zaman anneden bekler peki? Hiç büyümeyecek mi o evlat. O anne hiç yaşlanmayacak , hiç hastalanmayacak mı? Her zaman anneden bekleyen evlatlar elden ayaktan düşünce bakmıyorlar annelerine . İşlerine yaramıyor çünkü. Annesine kim ne yaşatıyorsa bir gün aynı duruma kendinin de düşebileceğini düşünsün.
Allah razı olsun sizden gerçekten vicdani bir yorum yapmışsınız. Senede bir kez geliyorum sürekli emen yapışık Bebeğim var bir kaç ufak bir şey bekledim neler işittim. Anne sığınma yeridir dedim kaçtım geldim neler yaşadım burada bir çok kişi neler yazdı. Umarım bir gün aynı duruma düşerler o zaman anlarlar beni.Abartmışsın bikac gun annesinde misafir
Onune kahvaltı beklemiş tabi yardım etse konu sahibi daha iyi ama bukdr buyuk sorun değil sanki ben işe gircem cocuga her gun ben isteyken sen bak anne demiş gibi tepki vermek yersiz
Hazır yufkadan bir borek bir kuru kek yapmak
Cok mu zor kızına
Kaldıki senede 1 geliyor anasına
Aylarca da kalmıyo bikac gun bukadar abartcak ne var
Ha ama tabi o da temizlige yardım eder sofra kur kaldır getir gotur yapar
Anne mutfaktaysa
Ama ayıptır birkac gunlugune senede 1 gelen kızına bir kısır bir kek yanina cay yapmak cok mu zor insan komsularına yapar bunları
Kaldık ben ziyaret için geldim hem kendisi davet etti. Ayrıca deniz kenarı tabiki tatil diye düşünebilirim. Diyorum ya annelik herkese göre olmayabilirYani burda birçok kadına da anneleri doğum sonrası bakıyor yardım ediyor ..ha benim evimde ha kendi evinde annem bana yardım etmiş çok mu?herkes otele gidemeyebilir ki yazlıklar bunun için vardır.40 kat yabancıyı ağırlar o yazlık evler annesinin evinde barinamayacaksa insan
Siz anne ziyaretine gelmemişsiniz resmen tatil amaçlı gelmişsiniz. İstediğiniz de ufak tefek bişey değil çoluk çocuk evine gidip her işi anneden beklemişsiniz. evde kim yapıyor kahvaltınızı ? Yemeğinizi?Allah razı olsun sizden gerçekten vicdani bir yorum yapmışsınız. Senede bir kez geliyorum sürekli emen yapışık Bebeğim var bir kaç ufak bir şey bekledim neler işittim. Anne sığınma yeridir dedim kaçtım geldim neler yaşadım burada bir çok kişi neler yazdı. Umarım bir gün aynı duruma düşerler o zaman anlarlar beni.
Hanımefendi rica ediyorum siz yorum yapıp durmayın. Okuduğunuzu anlayan bir insan değilsiniz. Prenses kız falan böyle cümleler okumak istemiyorum. Siz benin neler yaşadığımı nasıl bir çocukluk yasadıgımı bilmiyorsunuz. Şımarıklık benim yanımdan geçmez. Sizin mantıgınızda insanlar ile muhattap olmak istemiyorum. Bencil ve narsist kafa yapınız var. Bana ve yorum yapan arkadaşlara çemkirip durmayın lütfen.Kızı kulllanıyor evet otel gibi görüyor annesinin evini, ben ‘tatile’ geldim rahatına bakacak anne yemek kahvaltı bide üstüne kek börek yapacak diyor . Ayağına hizmet beklenen tatil otelde yapılır. Ben gayet okuduğumu anladım hanımefendi. Sizde aynı kafadasınız belli. O kadının da tatil yapmaya hakkı yok mu peki? Hayır size göre Yok. Bencilsiniz çünkü. O torun bakacak ev temizleyecek yemek kahvaltı bulaşık vd ilgilenecek. Bide prenses kızına kek börek yapacak. Ve bunları yapmak istememe hakkı bile yok.
Fark etmez yine de kendiniz hazırlamayıp annenizden beklemeniz ilginçYaşlı diyorum ama bizimle her yere geliyor. Gece gündüz nereye gitsek gelir. Madem yaşlı dinlenmesi gerek evde oturur annem çok aktif faal bir insan. Çevresi geniş gezer demek istediğim ayakta durmasını engelleyecek herhangi bir durumu yok. Sabahlara kadar internet başında oyun oynuyor gayet iyi
İki türlü anne var biri bu hanımefendi diğerinde evladı için herseyi göze alan anne. Dediğim gibi herkes anne olamaz. Kimisine yük gelir annelik bu hanımefendi gibi.N
Ne kullanması anne kız arasında kullanmak mı bu
Senin kızın evine gelse cocuguyla bikac guncuk
Yemek hazırlamazmısın hic
Gocunurmusun beni kullanıyo kızım diyemi düşünürsün nasıl bir bakıs acısı bu Allahım ya
Hanımefendi rica ediyorum siz yorum yapıp durmayın. Okuduğunuzu anlayan bir insan değilsiniz. Prenses kız falan böyle cümleler okumak istemiyorum. Siz benin neler yaşadığımı nasıl bir çocukluk yasadıgımı bilmiyorsunuz. Şımarıklık benim yanımdan geçmez. Sizin mantıgınızda insanlar ile muhattap olmak istemiyorum. Bencil ve narsist kafa yapınız var. Bana ve yorum yapan arkadaşlara çemkirip durmayın lütfen.
annenizin belliki psikolojik sorunları var ve bencil biri bunu bildiğiniz halde neden çoluk çombalak evine gidip kalıyorsunuz ki?? birde kadından iş yapmasını bekliyorsunuz belli ki o da yalnız kalıp kafa dinlemek istiyor..
benim böyle annem olsa sadece telefonda arar, bayramda usuleten ziyaret eder bir iki gün dönerim evime, heleki çoluk çombalak asla gitmem kadının mizacı belli tatil yapacaksam da veririm parasını gider kalırım bir otelde bu kadar basit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?