Anneme artık katlanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cik disari otur bir pastaneye kek borek ne istiyosan tika basa ye bir kucuk pakette annene yaptir gotur ver de kadincagiz da yesin , amma abartmışsın yapmıyorsa zorlayamazsın anne diye evladına ömür boyu hizmetçilik yapmak zorunda değil.

Belki yanlış açıdan bakıyorsunuz, şöyle anlatayım ; hafta sonu yazlıktaydım, kız kardeşim orada yaşıyor evi yazlığımıza 200mt mesafede, oraya her gidişimde çoluk çocuk kalabalık, bir hengame oturup iki laf edemiyoruz. Çocukların osu busu ıvırı zıvırı çocuklar çocuklar.... Bu sefer aldım karşıma dedim ki ilk çocuğunu doğurduğun günden beri yani 10 yıldır ben kardeşimle iki çift laf edemiyorum, çocukların benim yeğenlerim onları çok seviyorum ama seni daha çok seviyorum ve daha çok özlüyorum, çocuk sevmeye değil kardeşimle hasret gidermeye geldim , anlatabildim mi şimdi. Anneniz belki biraz ilgi bekliyordur, evet toplanılıyor bir evin içinde, ses şenlik oluyor ama belki evladıyla biraz daha fazla paylaşıma ihtiyacı vardır. Anneyi görmeye gidip bir alamet hengameyle vakit geçirmek ayrı bir şey, onunla bir şeyler paylaşmak ayrı bir şey. Normalde sessiz sakin yaşayan insanlar için evin bir anda kalabalıklaşması öyle hasret duyulan bir şey değil onu da bilesiniz, yalnız ve ya çok sakin yaşayan insanlar için bu çok ciddi bir yorgunluk ve gelenleri sevseler dahi tahammülü zor, kendimden biliyorum. Evde ki yeğene gelince belli ki anneniz çocuğa tahammül limitini doldurmuş, erkek kardeşinizle durumu konuşun ve çocuğu oradan alması için bir çözüm yolu bulmasına yardımcı olun, çocuğun durumu acil çünkü.

Annemin kardeşim ile konuşup bakmak istemediğini ona söylemesi. Yorulduğunu bunaldığunı onada söylemesi. Ama söylemiyor. Bakarım ben kimse karışmasın diyor. Resmen çocukla stres atıyor.
Hepinizde karışmayarak stres atmasina izin veriyorsunuz bu durumda

Anneden senede bir kez kek istemek hizmetçilik mi? Ne kadar boş bir kadınsınız yahu? Benim alt komşum istese Bebeğim olmasa yaparım siz isteseniz bile yaparım. Canı çekmiştir derim. Siz sırf burada kaos yaratmak için yorum yapmışsınız. Siz evladınıza öyle yapın olur mu?

En acili o çocuk zaten. En çok ona üzülüyorum çünkü herkes bana takmış durumda annemden bir kek istemem çok yanlış bulundu. Çocuğa nasıl davrandığını anlattım kimse orada değil. Görseler bana hak verirler. Ne olursa olsun ne yasarsa yasasın torununa öyle davranamaz. Buna hakkı yok. Benim oğluma

Boş kadın sizsiniz istediğiniz yorumlar gelmedi diye hemen hakaret eden tiplerden bir de istese milyon yılda bir olsun yapmak istemiyorsa yapmaz sizi büyütmüş evlendirmiş üzerine düşen vazifeyi yapmış kadın artık ne torun bakmaya ne de sizi doyurmaya mecbur değil beğenmiyorsanız bir daha gitmezseniz.

Bebekle biraz zor oluyor biz de yılda en fazla 2 defa gideriz o nerede bu nerede diye sorularıma cevap vermektense annem zaten kendi yapar..
Yazdığım mesajı şimdi siz alintilayinca okudum,anlamış olmanizdan ötürü tebrik ederim öncelikle.
Benim annemin evi bı sokak ötede belki senede bir gitsem bende ayrı bir özen isteyebilirim haklisiniz.

Anlıyorum ama anneniz maalesef sizin istediğiniz gibi bir anne değil ne yazik ki. O yüzden kendiniz yapın yiyin,çocuklarla eglenin annenizi idare edin kaldığınız sürece. Tatilinizin tadını çıkarın,en çok 6 yaşındaki yigeninizle. Can sıkıcı evet ama yapacak birşey yok : (

Ya konu sahibinin ne kadar üzerine gidilmiş.
Senede 3-5 gün annesini görmeye gitmiş, biraz dinlenmeye, anne elinden birseyler görmek istemiş, çok mu abes Allah aşkına, insan annesine de nazlanamayacaksa kime nazlanacak? Ha konu sahibi yan gelip yatıyorum demiyor ki, 10 aylık bir bebek var sürekli gözetim isteyen ve hareketli.
Normal bir anneye evladını 3-5 gün idare etmek bu kadar zor gelmemeli.

Ben size hak verdim ve anlıyorum. Herkes anne olamıyor. Herkes çok yanlış yerden bakmış olaya. Sizin beklediğiniz annenizin size hizmet etmesi değil. ANNE gibi davranması.

Ama maalesef karakteri öyle ve değiştiremezsiniz. Bence en fazla bir geceliğine gidin ve yeğenlerinizle orada buluşmayın. Başka yerde buluşun, annenizi de çağırmayın, belki anlar kırıldığınızı.

Bu arada yeğeninize çok ama çok içim acıdı. Nasıl yapacaksanız yapın nolur orda kalmasına izin vermeyin.

Yeğeninize üzüldüm.
Ama sizin her işi annenizden beklemenizi de anlayabilmiş değilim.
Sofra kur, kaldır, kek yap, yemek yap. Hepsi anneden istenmiş.

Bir zahmet işin ucundan tutsanız daha iyi olmaz mı?

Baştaki mesajlar hep çocukla ilgiliydi ama siz onların hiç birine cevap vermeyip kek peşine düşmüştünüz..

ÇOCUĞA BÖYLE BİR MUAMELE YAPILIRKEN SİZİN TEPKİNİZ NE OLUYOR PEKİ?

KENDİ ÇOCUĞUNUZ İÇİN NE TEPKİ VERİRDİNİZ ANNENİZE?

YEĞENİNİZ İÇİN DE AYNISINI VERMENİZ GEREKMEZ MİYDİ?

konunuzu okurken abinizi yengenizi annenizi ve sizi hırpalamak istedim
tövbe estafurullah

içli köfte ve yaprak sarması yapsaydın bari oluyor tepkisi bence

Bir daha hayatta gitmedim...
Ancak degerimizi ,kiymetimizi bilince giderdim...
Ufak bir ders gibi...

Ama suda var tüm hizmet anneden mi bekleniyor,oda biraz bunalmış gibi...anca ben söyleyince kahvaltı hazırlıyor demissiniz...kek ,börek yapalım bunları diyene kadar yardımlaşma yapabilirsiniz...evde yaptığınız şeyleri anneden belleğinde kadın bunalmış olabilir ...

En çok 6 yaşındaki yigene üzüldüm
Anne istememiş,babaanne sürekli bağırıyor,baba bırakıp gitmiş....ahh canım yavrucak...için acidi

Gerekli tepkileri verip erkek kardeşiyle konuşmuş daha ne yapabilir

Yeğeninize üzüldüm.
Ama sizin her işi annenizden beklemenizi de anlayabilmiş değilim.
Sofra kur, kaldır, kek yap, yemek yap. Hepsi anneden istenmiş.

Bir zahmet işin ucundan tutsanız daha iyi olmaz mı?
Tamamını okuyamamış olabilirsiniz evde iş bölümü de varmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…