Anneme annelik yapıyorum, çok yoruldum

Yazdiklarin çok samimi geldi bana, sana önerim annenin kişisel alanına girme rahat bırak, arkasını toplama. Yemek mi yapacaksin, temizlik mi yapacaksın yüzeysel yap geç. Gir bir ise çalış farzetki ev arkadaşınız. Ama bunlardan önce bı Dr tavsiyesinde bulun ikimizde gidelim azcik rahatlayalim falan de. Allah kolaylıklar versin ama kimin uzerine çok düşersen, çok değer verirsen hem kendini mahvedersin hem onun senin ağzına micmasina izin vermiş olursun ben bunu anladım. Sana da tavsiyem sende idrak et ve ödün verme. Gerekeni yap geç.

Teşekkür ederim, yazdıklarınızı okudum. Psikolog mu psikiyatri mi iyi gelir sizce? Beraber gidelim diye ısrar edeceğim.

Teşekkür ederim, yazdıklarınızı okudum. Psikolog mu psikiyatri mi iyi gelir sizce? Beraber gidelim diye ısrar edeceğim.
Onu ben bilemem hiç destek almadım ama buradaki tecrübeli arkadaşlar cevap verecektir. Ona da yazık bı derdi var ki böyle davranıyor ve seni de dert sahibi yapıyor.

Ev parasi degil de, ev alip onu ustunuze almak daha iyi sanki. Cani istediginde satamaz cunku.

Daha önce de konu açmıştıniz dimi anneniz ev satıp paranın kıymetini bilmiyordu. Yanlış mıyım
Haline üzüldüm bir ablan olarak hep burdayım dertleşme istersen

Nerdeyse 30 yasindasiiniz. Kendi hayatinizi yonetin önce. Bu yasta coktan annenizi ymterk etmeliydiniz, bir ömur annenin armadiji tiplamak nedir ya.

Babanızla bosandimi evli iseler hala bu babanızın ilgilenmesi gereken durum siz kendi hayatinizi kurmuş olmaliydiniz bence bu işlerden böyle çıkamazsınız olan size olacak

Ben 31 yaşındayım, birtanecik annem var şu hayatta. annemin bütün bankacılık işlerini ben yapıyorum, kendisi biliyor aslında ama yanlış bir şey yaparım diye korkuyor bütün denetimi bende. e devleti, e nabızı doktor kontrolleri, vergi ödemeleri, tatil planı ben ayarlıyorum bambaşka bir ülkeden. Tutumludur, gezer tozar ama bir yandan birikim yapıyor söylüyor oradan biliyorum kuyumcuya para yolluyorum aldığı şeyler için mesela gocunmuyorum uğrasmaktan. çok karışmam ne yedi ne içti bitirse de parasını umrumda olmayabilir (tek çocuğum) 65 yaşında tuttuğunu koparan bir kadın saygım sonsuzdur. Ama anneniz anne olamamış, bence eşte olamamış yani anneme annelik yaptığım çok dönem oluyor, sakinleştridğim akıl verdiğim, yönettiğim ama çiçek gibi kadındır. Bir arkadaşımın annesi anneniz gibiydi kızın maaşına bile göz dikiyor şuan çünkü sınırı çizemedi.

Hayatınızı kuracaksınız, annenize takıntılı olarak hayatınız devam etmez. Tek basına bir kadındı benim annem hatta herkes bırakamazsın falan diye manipüle bile etmeye çalıştı ben şehir sonra da ülke değiştirdim. Okudum, mesleğimi yaptım, eşimle çok iyi bir hayat kurdum şükür ki. Annem çok destekçiydi bana bu arada bu işleri çok kolaylaştırdı ama sizinki gibi olsa kaçmaya yer arar onun arkasını temizleyeceğime dil kursuna giderdim veya evde ders calısırdım. Kendinizi bu pozisyona sokmamalasınız, ben bazen anneme şimdi senin anne olman gerekiyor diyorum şakayla karışık özür diliyor hemen mesela. O sınırı aşmamak lazım.

Büyük ihtimalle hasta hiç teşhis almadı mı ?

Akıl sağlılğı olmayan da çocuk yapmasın artık ya ama böyle kontroller yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…