Aldığı yağı yemez kendi de dedi neyse zaten bozulmaz ayır bunu oğlanın olsun bizim yaglara karışmasın diye. Yani bu noktada bir ikiyuzluluk durumu yok.Ee yani? Bu durum eşinizin işine gelince kadını eve almamasına, işine gelince bebeğine baktırıp aldığı yağı yiyebilme ikiyüzlülüğüne nasıl bi açıklama sağladı?
Bugünde sizi eglendiren ben olduysam ne mutlu
Ortadaki en büyük sorun eş kişisi aslında ama konu sahibi ısrarla toz kondurmuyor.Çok yaşa, kokuyor eve sokmam dediği
insanın vereceği yağa kadar düşmüş beyfendi.
esiniz sizi cok sindirmis bi silkelenip kendinize gelin alti ustu erkek boyle ezilip buzulmeye gerek yokAldığı yağı yemez kendi de dedi neyse zaten bozulmaz ayır bunu oğlanın olsun bizim yaglara karışmasın diye. Yani bu noktada bir ikiyuzluluk durumu yok.
Tanidik bi yerse iade yaparlar. Daha ufak boyut alin. Asit orani iyi ufak boylardan alirsiniz. E bebek carrefour vs bulunuyor. Hatta fotograf ekleyecegim.Annemin durumu
Şu an 5 litre yağa verecek param olmadığını bildiği halde bana sormadan 5 litre yağ sipariş ettiği için gol yedim diyor olabilir miyim. Ayrıca annemin durumu az önce de yazdım gayet iyi.
Bir yağın ne kadar gideceğini tabiki biliyorum. Ben oğlumun yemeğine 1 kaşık koymak için az bişey istedim yoksa biz zaten zeytinyağı nadir kullanıyoruz bayadir. Şimdilik az almak istedim.
Aldığı yağı yemez kendi de dedi neyse zaten bozulmaz ayır bunu oğlanın olsun bizim yaglara karışmasın diye. Yani bu noktada bir ikiyuzluluk durumu yok.
Yağı ilk gordugumuzde eşim niye bu kadar büyük çocuk için çok fazla dedi,bende bizde yeriz diye fazla almıştır dedim. Yani adam baya baya annemin gönlünden koptu biliyor ki bende böyle biliyordum.
Kızlar merhaba. Bugün canımı baya sıkan bir durum hakkında sizden akıl almak istedim. 8 aylık bebeğim var. Haliyle ek gıdaya başladık ve yemeklerine de zeytinyağı kullanıyorum. Annemlerin yıllardır zeytinyağı aldığı bir yer var. Şehir dışından kargoyla gönderiyorlar. Geçenlerde bir gün laf arasında anneme ordan oğlana yağ alsak olur mu,bir goruşsene güzeldi oranın yağı dedim tamam dedi. Hatta bebek için derim ona göre yollarlar dedi. Bir kaç gün sonra da ev adresimi sordu yağı sipariş ediyorum diyerek. Bu süreçte ne kaç litrelik istediğimi sordu ne de para konuşuldu. Nitekim yağ bugün geldi. Kutuyu bir açtım ki 5 litrelik teneke. Hemen anneme yazdım yağ geldi teşekkür ederiz falan diye. Annem ne dese beğenirsiniz"ödemeyi yapabilceniz mi?" Fiyatı da 2 küsur. Yağı ilk gordugumuzde eşim niye bu kadar büyük çocuk için çok fazla dedi,bende bizde yeriz diye fazla almıştır dedim. Yani adam baya baya annemin gönlünden koptu biliyor ki bende böyle biliyordum. Anneme "eşime sorayım" dedim ama sormaya dilim varmadı. Biz al dedik mi? Litresi şu kadarmış diye haber vermeden,ne kadar istediğimizi sormadan niye kafasına göre alıyor diye baya söylenecek ki aynı seyleri bende kendi kendime söylüyorum. Annem yarım ağız bende halledebilirim dedi,bende keşke almadan sorsaydin zaten napcaz 5 litre yağı fiyatı da çok dedim hiç bişey demedi. Bende sonra versek olur mu dedim şimdilik, o da sorun değil yazmış ama gerçekten sorun değil der gibi değil. Gel de çık işin içinden. Normal şartlarda geri gönderelim yada sen al sen kullan derim ama eşim olayı bilsin istemiyorum Gerçekten güzel gol yedim.
Dipnot: detaylı yazmamisim diye yanlış anlaşıldı ama anneme yağ alsak goruşsene derken zaten parasını görüş dedim. Adres istediğinde de para konuşulmadı dememin sebebi; ben anneme ne kadarmış ki dedim o da bilmem konuşuruz dedi. Yani aramızda çift taraflı bir iletişimsizlik yok.
Eşini abartılı savunuyorsunAldığı yağı yemez kendi de dedi neyse zaten bozulmaz ayır bunu oğlanın olsun bizim yaglara karışmasın diye. Yani bu noktada bir ikiyuzluluk durumu yok.
Kargo ücretleri çok arttığı için bu tür ürün satışlarında kargo ücreti alınmayan ürünler 5 lt ve üstü oluyor. Çoğu üretici de litrelik satış yerine 5 lt satıyor artık.Yıllardır aldıkları yer,iki taraf çok iyi tanıyor birbirini ona istinaden küçük gonderir diye düşünmüştüm daha önce annemin de küçük aldigi oldu
Çok ağır bir şey aslında biliyor musun bir anne için. Kadın torunu için yağ sipariş ediyor bir ton laf işitiyor arkasından. Çok biliyorsa eşi Kendi işini kendi görsün bir zahmet. Bir saf zeytinyağı orada yok yaOrtadaki en büyük sorun eş kişisi aslında ama konu sahibi ısrarla toz kondurmuyor.
Ayy kadın kokuyo diye eve almak istemeyen kocası olan sizsiniz kadından bıseyler beklıyosunuz bideKızlar merhaba. Bugün canımı baya sıkan bir durum hakkında sizden akıl almak istedim. 8 aylık bebeğim var. Haliyle ek gıdaya başladık ve yemeklerine de zeytinyağı kullanıyorum. Annemlerin yıllardır zeytinyağı aldığı bir yer var. Şehir dışından kargoyla gönderiyorlar. Geçenlerde bir gün laf arasında anneme ordan oğlana yağ alsak olur mu,bir goruşsene güzeldi oranın yağı dedim tamam dedi. Hatta bebek için derim ona göre yollarlar dedi. Bir kaç gün sonra da ev adresimi sordu yağı sipariş ediyorum diyerek. Bu süreçte ne kaç litrelik istediğimi sordu ne de para konuşuldu. Nitekim yağ bugün geldi. Kutuyu bir açtım ki 5 litrelik teneke. Hemen anneme yazdım yağ geldi teşekkür ederiz falan diye. Annem ne dese beğenirsiniz"ödemeyi yapabilceniz mi?" Fiyatı da 2 küsur. Yağı ilk gordugumuzde eşim niye bu kadar büyük çocuk için çok fazla dedi,bende bizde yeriz diye fazla almıştır dedim. Yani adam baya baya annemin gönlünden koptu biliyor ki bende böyle biliyordum. Anneme "eşime sorayım" dedim ama sormaya dilim varmadı. Biz al dedik mi? Litresi şu kadarmış diye haber vermeden,ne kadar istediğimizi sormadan niye kafasına göre alıyor diye baya söylenecek ki aynı seyleri bende kendi kendime söylüyorum. Annem yarım ağız bende halledebilirim dedi,bende keşke almadan sorsaydin zaten napcaz 5 litre yağı fiyatı da çok dedim hiç bişey demedi. Bende sonra versek olur mu dedim şimdilik, o da sorun değil yazmış ama gerçekten sorun değil der gibi değil. Gel de çık işin içinden. Normal şartlarda geri gönderelim yada sen al sen kullan derim ama eşim olayı bilsin istemiyorum Gerçekten güzel gol yedim.
Dipnot: detaylı yazmamisim diye yanlış anlaşıldı ama anneme yağ alsak goruşsene derken zaten parasını görüş dedim. Adres istediğinde de para konuşulmadı dememin sebebi; ben anneme ne kadarmış ki dedim o da bilmem konuşuruz dedi. Yani aramızda çift taraflı bir iletişimsizlik yok.
Yoo siz gayet anneniz alsın yollasın diye ayak yapmıssınız. Kadın da utana sıkıla oarasını demiş gönderin diye. Bişey alan net olur ne kadar vs diye . Tabi sonra konuşuruz vs deyince anneniz işinize gelmiş o alıp yolluyor sanmıssınız.Kızlar merhaba. Bugün canımı baya sıkan bir durum hakkında sizden akıl almak istedim. 8 aylık bebeğim var. Haliyle ek gıdaya başladık ve yemeklerine de zeytinyağı kullanıyorum. Annemlerin yıllardır zeytinyağı aldığı bir yer var. Şehir dışından kargoyla gönderiyorlar. Geçenlerde bir gün laf arasında anneme ordan oğlana yağ alsak olur mu,bir goruşsene güzeldi oranın yağı dedim tamam dedi. Hatta bebek için derim ona göre yollarlar dedi. Bir kaç gün sonra da ev adresimi sordu yağı sipariş ediyorum diyerek. Bu süreçte ne kaç litrelik istediğimi sordu ne de para konuşuldu. Nitekim yağ bugün geldi. Kutuyu bir açtım ki 5 litrelik teneke. Hemen anneme yazdım yağ geldi teşekkür ederiz falan diye. Annem ne dese beğenirsiniz"ödemeyi yapabilceniz mi?" Fiyatı da 2 küsur. Yağı ilk gordugumuzde eşim niye bu kadar büyük çocuk için çok fazla dedi,bende bizde yeriz diye fazla almıştır dedim. Yani adam baya baya annemin gönlünden koptu biliyor ki bende böyle biliyordum. Anneme "eşime sorayım" dedim ama sormaya dilim varmadı. Biz al dedik mi? Litresi şu kadarmış diye haber vermeden,ne kadar istediğimizi sormadan niye kafasına göre alıyor diye baya söylenecek ki aynı seyleri bende kendi kendime söylüyorum. Annem yarım ağız bende halledebilirim dedi,bende keşke almadan sorsaydin zaten napcaz 5 litre yağı fiyatı da çok dedim hiç bişey demedi. Bende sonra versek olur mu dedim şimdilik, o da sorun değil yazmış ama gerçekten sorun değil der gibi değil. Gel de çık işin içinden. Normal şartlarda geri gönderelim yada sen al sen kullan derim ama eşim olayı bilsin istemiyorum Gerçekten güzel gol yedim.
Yalnız o gönlünden kopup alsa 5 litre iyi. Ama siz ödeyecek olunca çok diyorsunuz az kurnaz değilsiniz siz deAnnem şu ara baya sıkışık olduğumuzu biliyor hatta geçen alacak olduğumuz ama para yok diye alamadigimiz erteledigimiz bir şeyden bahsetmiştim. Zaten ilk o bir kaç hafta önce soylemisti bende zeytinyağ kalmadı olsa verirdim iyisinden yerdi diye. Sormadan etmeden alınca hediye olarak aldı zannettim arada alır öyle şeyler,durumu da iyi,yine öyle diye düşündüm açıkçası.