• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aquafilling temizletme

Merhaba çok geçmiş olsun. bende bacak dolgusu yaptırdım 8 sene önce. bir kaç gündür sızlama var buraya girip yorumları okuyunca çok korktum. nebil beye gitmek istiyorum sizden ne kdr ücret istediler özelden yazabilir misiniz rica etsem
Merhaba, hemen korkmayin once bi ozel hastanede ultrason falan cektirin sikayetlerinize gore

Evt bende aquafilling mağduruyum göğsüme yaptırmıştım sami tan sarıgül yaptı şimdi çıkarttırmak için nebil beyin asistanıyla görüştüm aşırı pahalı fiyat verdi bütçem asla yetmiyor başka dr arıyorum başka tavsiye edeceğiniz dr varmı
Benim sorduğum doktorların hepsi aynı fiyatı veriyor hemen hemen hatta Amerikan hast ve acıbademede gitmiştim oralar daha bile yüksek ve tek ameliyatla hallolmaz demişlerdi o yüzden Nebil hocaya gittim ve çok sıkı takip ediyor süreci ben en kötü aşamada gitmiştim çoğu doktor tedavi etmeye cesaret edemedi öyle söyliyim

Back