- 2 Temmuz 2023
- 8.559
- 23.574
- Konu Sahibi ikibebisannesi
Toplam 3 kere mi sevişmişler
Yok sanmiyorum, ama ilk iki sevisme arasi bir gebelik, bir lohusalik, bir ayrilik kadar uzun gibi geldi bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam 3 kere mi sevişmişler
aile evi yok kiiyi de bosansa ne yapacak .iki cocuk alacagi asgari ucret .kira verecek cocuklar krese gidecek mumkun degil ki .cok zorda kalirsa aile evine geri donecek iki cocuguyla onda da aldigi krese gider muhtelemen
Bugün de seninle gurur duyduk
Beş gün kitap okumazsın artık
Ahhsha o detayi kendi ozellikle belirtmis, onemlidir dedim, bir de cocugun yasini anlamak acisindan yazdimYalnız şimdi gördüm yukarıda bir üye benden çok daha detaylı özetlemiş hakkını yemeyelim lütfen.
Ben bir kez regl görüp gebe kaldığını yazmamışım
Ahhsha o detayi kendi ozellikle belirtmis, onemlidir dedim, bir de cocugun yasini anlamak acisindan yazdim
Bir noktada kv nisani gelinin borcu var diye attirmis ya da ben yanlis anladim, ama mesela kocasinin neden 4 ay kira odemedigi, neden issiz kaldigi vs muamma? Yani atiyorum calistigi yer mi kuculmeye gitti, yoksa es kisisi bi kabahat mi isledi.evet evet siz yazınca hatırladım özellikle belirtmiş
Lise mezunu olduğunu da kaçırmışım tüh..
Çevremde ne zaman olması gerekenden fazla gelinini (adayını) seven(!), düşünen, isteyen, öven bir KV görsem, mutlaka ama mutlaka altından bir şey çıkmıştır.
Yalnız burada KV de sonradan vazgeçmiş, hem adam da hem kadın da sıkıntılar var. Biri diğerinden iyi değil, bulmuşlar birbirlerini işte.
Başaramadım.Okumaya şimdi başlıyorum. Bana şans dileyin
Bir noktada kv nisani gelinin borcu var diye attirmis ya da ben yanlis anladim, ama mesela kocasinin neden 4 ay kira odemedigi, neden issiz kaldigi vs muamma? Yani atiyorum calistigi yer mi kuculmeye gitti, yoksa es kisisi bi kabahat mi isledi.
Yani bence can alici detaylar hep eksik birakilmis.
Ahhsha o detayi kendi ozellikle belirtmis, onemlidir dedim, bir de cocugun yasini anlamak acisindan yazdim
M migrenimsi 'nin verdigi detayi da ben kacirmisim mesela
2.bebegin depremden kisa sure once dogmasi ve uyenin lise mezunu olmasi.
Bu arada kv'den bahsedilen tanisma evresinde icimdeki ses suydu, bu oglani ilk bulduklari kiza kakalama pesindeler, kesin ya alkolik ya kumarbaz diye dusunmustum.
Alkolik kumarbaz değil belki daha da kötü bir narsist aşırı manipüle ediyor Hersey normal ben yanlışım gibi hissetildi hep. Lise mezunu olmam neden aşağılandı onu anlamadım. Üniversite okuyanlar atama bekliyor bence benim şansım daha yüksek bekarken çalışma geçmişim var kurumsalda ve yüksek referanslarım var. Benim elimi kolumu bağlayan çocukların yaşı ikisi içinde tek pişmanlığım benim cahilliğime gelmiş olmaları sabaha kadar oturdum yaşadıklarımı düşündüm bu yüzden aşırı yazmışım ve çöl duygusal bir anıma denk geldi.
İşte ben de bunun farkındayım bende öyle biri olmak istiyorum yani biraz bencil olmak istiyorum olamıyorum. Deniyorum tepki alıyorum geri çekilip siniyorum belki de. Çocukluğum hep baskıyla azarla geçti. Anne baba sevgisini göstermeyi tercih etmedi belki otorite sağlamak adına. Ve ben çok fazla sevgi görünce güncel adıyla bir love bombing yaşadım ve sonuçları ağır oldu. Akıl veren destekleyen dışarıdan yanlış görüldüğünde dur diyen olmadı. Uyaran olmadı. Çocuğun var senin üstüne titriyor sen abartıyorsun dediler. Bende sindim kabullendim ve sonuç bu.Kendiniz kosmuşsunuz kadere göz göre göre kendinizden başkada kimseye kızmayın .Ben bişey istemem ben bişey istemem en çok kurduğunuz cümle.Erkegi daha tanımadan toksik bı ilişkiden çıkıp hop birine tutunmak .Annesi öyle sevmiş annesi böyle sevmiş.Annesimi damat .Zaten sevmemiş ayrıca gözü çok açılıp oğlumun ne halt olduğunu anlamadan evlendireyim kafasında imiş.Korkmasinada gerek yokmuş zaten her olumsuz virajda basmişsiniz gaza.Aldatan çalışmayan ilgisiz koca sinyali göz göre gelmiş.Nisan elbise si gözünüzü açmak için Allah'ın son işareti imiş.Zaten ben birşey istemem dediğiniz hayat da hicbirsey verilmez size.Umarim bundan sonra kendinize düşünerek gelişine yasamayarak bir hayat planı yapabilirsiniz
Bana yazdiginiz cevap bu sanirim.Alkolik kumarbaz değil belki daha da kötü bir narsist aşırı manipüle ediyor Hersey normal ben yanlışım gibi hissetildi hep. Lise mezunu olmam neden aşağılandı onu anlamadım. Üniversite okuyanlar atama bekliyor bence benim şansım daha yüksek bekarken çalışma geçmişim var kurumsalda ve yüksek referanslarım var. Benim elimi kolumu bağlayan çocukların yaşı ikisi içinde tek pişmanlığım benim cahilliğime gelmiş olmaları sabaha kadar oturdum yaşadıklarımı düşündüm bu yüzden aşırı yazmışım ve çöl duygusal bir anıma denk geldi.
Duygusal boşlukta yazılmış bir yazı ve daha fazla eksik var emin olun neden 4 ay kira ödemedi kendi savunması ilk ay kira çöl uygun ev sahibi tanıdık diğer ay ikisini öderim o ay fazla içeri girdik doğum yaklaşmasından benek alışverişi derken üç oldu ağır geldi dört oldu borç buldu kapattı. Kovulma sebebi yüz kızartıcı bir suç değil. Kendi cahilliği çocukluğu çalıştığı iş yerinde bir müşteriye burası benim iş yerim ortağım buraya demesi karşı tarafta aynı aptallıkta geç ve çocuk duyguları. Bana anlatılan buBir noktada kv nisani gelinin borcu var diye attirmis ya da ben yanlis anladim, ama mesela kocasinin neden 4 ay kira odemedigi, neden issiz kaldigi vs muamma? Yani atiyorum calistigi yer mi kuculmeye gitti, yoksa es kisisi bi kabahat mi isledi.
Yani bence can alici detaylar hep eksik birakilmis.
Ben tanıdığımı savunmadım hiç bir zaman kimseyi üç beş ayda tanıyamayız ama ben ısınmıştım nedense bilmiyorumİnat ettim okudum sabrinada hayran kaldım Allah bebeklerine sağliklı ömürler biçsin yasadıkların kolay değil.
Evlilik işi şans diyolar işte ne kdar tanıdım desende.