Annemde mi sorun var bende mi lütfen değerlendirin..

İlişkiler karşılıklı faydalar üzerine oluşur. Siz de ona bakmayın. Boşverin. Anneniz böyle yapcak bir şey yok.

Birebir aynı değil. Mesela benim annem çalışmamı ister. Narsistik anne konularına bakın. Çok değişken örnekler var. En sonunda onu olduğu gibi kabul etmeye karar veriyorsunuz.

Birebir aynı değil. Mesela benim annem çalışmamı ister. Narsistik anne konularına bakın. Çok değişken örnekler var. En sonunda onu olduğu gibi kabul etmeye karar veriyorsunuz.
Etmiştim aslında uzun süredir onun istediği izin verdiği ölçülerde beraberlik yaşıyorduk görüşmek istediğinde görüşüyorduk falan hep tolere ederek ... şimdide madem bu kadın böyle benim hayatımda neden var ? Durumunu sorgulayıp duruyorum çok düşünmemek lazım sanırım

Olduğu gibi kabul etmek her dediğini tolere etmek anlamına gelmiyor. Biz geçen gün çok büyük tartıştık. Bir konu hakkında beni suçladı. Hele diyip gecebilirdim. Söylediklerine dikkat et dedim. Ortalık yangın yeri. Maalesef annenizden az ya da çok narsistik problem varsa ilişkiniz hep satranç gibi oluyor.

Anneniz sizi kıskanıyor mu mutlu olmanızı rahat etmenizi istemiyor böyle anneleri okudukça kaynanamin gidip elini öpeyim kadın çocuklarıma baktı büyüttü bana bakıp emek verdi vallahi bazı anneleri anlamıyorum içinizden gelmiyor ise aramayın siz de onu anlatın özlesin sizi kıymetinizi bilsin

Ben seni coook iyi anlıyorum arkadasim, insan hiçbirşey düşünmeden 1 saat kafa dinlemek istiyor ve kimse destek olmayınca zor olan sey daha zor geliyor insana☹ yanında cocklarla ilgilenecek ilgilenincede kem küm etmeyecek bir yakinini istiyor insan. Varken yok gibi olmalari ne üzücü bende sezeryanin 5. Gununden sonra yalnızdim ablam vardi yanımda, bebeğin altı nasil açılır bunu bile bilmezken el kadar bebekle kalmistim yapayalnız, sanki kimsem yokmuş gibi lohusa doneminde aşırı piskolojim bozulmustu, bebek aglarken coook günler ağladım onunla beraber. Aslında bende bebegimle beraber büyüyorum diyorum bazen çünkü neyin ne oldugunu kızım doğunca öğrendim, bilmek istemiyecegim gerçekler şak diye vurdu suratıma.
Varlar ama Yoklar!!!
Keşke eşinizin iş değiştirebilme imkani olsa.

Dediklerinizin benzerlerinin hepsini tek tek yaşadım ve o dönem annem bana bunu nasıl yapar nasıl acımaz diye çok ağladım çocuğum prematureydi ben preeklampsi gecirmistim risk altindaydim ve eşimden başka kimsem yoktu korka korka büyuttük bir şekilde eşim memur değiştiremez işini malesef keşke öyle bir ihtimal olsa

Gece hasta olurlar 3 4 demeden el kadar bebek birde büyük cocugum acil kapilarinda az tek başıma desteksiz kalip aglamadım.. yalnızlık şu hayatta en zor şey eşim dostumda memleketimde kalınca herşey hepten zor oldu bugünlerde geçecek elbet sadece pskolojik olarak zor bir dönemde kaldığim için yazıp rahatlamak istedim allah hepimize evlatlarimiza saglik sıhhat versin olur gider yolunu bulur elbet ne diyelim

Yardim istememe konusunda çoook Buyuk konuşuyorsunuz! O gün geldiginde ne haber demek isterdim size dua et bari bebeğin kolik bebek olmasın.

Sanıyorum ki var her konuda ben ben ben diyen bir insan her konuda bilgisi var ve o dogru hata kabul etmiyor dili desek okadar sivri alınırlarmı gücenirlermi demiyor atılmıyor satılmıyor allah gercekten sabirlar versin bu durumda olan herkese

Atma satma ama mesela kahveye davet ettiğinde sen gel hem duşa gireceğim çocuklara da göz kulak ol de. Reddettiginde sen bilirsin de kapat. Yorum yaptırma.

Biz hep onun elinin altindayiz ne zaman destek istese manevi anlamda yanindayim .. gelir kafasini dagitir gider biz evine aramadan gidemeyiz nasilsin diye ararim hep sorunlarindan bahseder ben bahsetmeye kalktigimda dinlemez kendine döndürür yine hep onu konusuruz zor gercekten cok zor icimden hic gelmiyor son 2 hafta öncesine kadar her aradigimda he buyur diye acti teli soleyip kapat der gbi dahada arayasm gelmedi mesafemiz yuruyerek 10 dakika 1 aydir 2 defa gördüm kendisini

Beni istiyor cocuklarimi istemiyor hanım cagarirken bile şartı var. TEK GEL kahve icelim artk her istediginde bize ulasmasina izin vermeyecegim

Atma satma ama mesela kahveye davet ettiğinde sen gel hem duşa gireceğim çocuklara da göz kulak ol de. Reddettiginde sen bilirsin de kapat. Yorum yaptırma.
Kadın zaten cocuklari birakip gel kahve icelim diyor bunu desem gel bende yikan der ısrar edersem de zaten gelmez su durumda bi bahane uydurur

Kadın zaten cocuklari birakip gel kahve icelim diyor bunu desem gel bende yikan der ısrar edersem de zaten gelmez su durumda bi bahane uydurur
Demek istediğim orda onun hükümlerini etkisiz hale getirmek. Sonrasında masaj da yaparsan gelirim deyip guleceksin:) Ve istedigini vermeyeceksin. Ben bu konunun profesyoneliyim:) Ek olarak çok yoğun ve daha irrite edici kv, görümce tecrübem var. Bu konularda okuma yap. Hep derim baba problemi olan kız kendini bangır bangır belli eder. Ama anne problemi olan kadın çok zor. Durur durur ummadığınız yerde vurur. Ozguvensizlik, kararsızlık, süregelen suçluluk. Hep birsey eksik gibi

Cocugu yokmus arkadasin o sebeple sağlam giydirdi bana basina gelmeden anlamasi zaten zor cokda polemige girmemek lazim anlamiyor cunku
Ayyy kiz bende oyle zannediyordum, bebegi emzir mamasini ver gazini çıkar yika giydir uyusun hahah böyle bişey yok arkadaşlar bunlar hikayelerde böyle geçiyor.
Detaylari anlatmaya gücüm yok, çünkü sabahin 6 sin da uyandirdi kızım beni ve simdi kafa dagitmak için kk dayim. Burada bunları yazabilmek biseyler okuyabilmek bir lüks inan ki kosantembelhayvan hala bizi anlamıyorsun eminim ama o gun gelecek

Çok haklısıniz dediklerinizi yapacağım gercekten minnettarim yazdiklariniz icin iyi geldi burada dertlesmek

Bende o günün hayalini kuruyorum çalışmak eskisi gibi sosyal olmak yeni insanlarla tanışabilmeyi çok istiyorum çok teşekkür ediyorm

Madem neden sizin yaşadığınız şehre geldi ki? Ya babanız vefat etmiş başınız sağolsun, acaba bu sebeple kendini yalnız ve dezavantajlı görüp size imreniyor olmasın içte içe? yani hani mutsuzluğumdan zevk alıyor gibi anlattınız diye dedim, babanızın kaybından sonra değişti mi acaba? Bide sizi de çok depresif buldum ya tabi kolay süreçler değil hala hormonlar galan aktiftir muhtemelen ama bu kurban psikolojisinden biraz çıkmaya mı çalışsanız? Tamam anneniz böyle ve onu değiştiremezsiniz, bu kabul edilemez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…