- 9 Şubat 2010
- 17.805
- 39.657
Tanıdık cümleler benim için bunlar. Maalesef çevremizde gördüğümüz fedakar anne modeli değil annemiz, üzerine maalesef bir de numaracı. Hata sizde değil ama bu modelden çokça var. Anneniz yokmuş gibi düşünüp davranmak en doğrusu, çok kırıcı olduğunu biliyorum ama yalnız olmadığını da bil. Mecburen küçük çocuk ele gelene kadar böyle idare edeceksin sonra hayatın senin olacakÖncelikle merhaba üyeliğim 2. Üyelik yöneticilerin bilgisi dahilinde hesabı açtım çünkü kendi hesabımı tanıyan arkadaşlarım var o sebeple fikir almak istiyorum sizlerden biraz detaylı ve uzun anlatacağım
Ben 8 senelik evliyim 2 evladım var 6 ve 1.5 yaşındalar mesleğim var fakat çocuklarımı büyütmek için çalışmıyorum eşim gece nöbetleri olan biri.. artık çok istesemde çalışamıyorum okul için servis imkanı yok oturduğum bölgede eşimin desteği olamayacak vs sebepleri ile .. konuya döneyim
Yaklaşık 4 senedir farklı bir ilçeye taşındık annem emekli 6 senedir.. oda bizimle geldi babamla ayrılar tek yaşıyor ve inanın hiç çevre edinemedim korona dönemi diye geldigimde tum kurslar kapalıydı aktivite yapacak yer bile bulamadım derken annem sürekli 2. Cocugu dogur ben bakıcam destek olucam ilk çocuğundaki gibi yapmicam dedi durdu tabiki dinlemedim kendi istedigim zaman dogurdum cunku ilk cocugumda herkesle sorun yaratarak yanimda 3 gun durup gitti misafir geldiginde kosup hic gitmemis numaralariyla geliyordu arkalarından gidiyordu cok üzdü beni o dönemler toparlanmam uzun sürdü
Derken 2.cocugum doğdu ondada 5 gün durdu beş karış surat ile yemeğimi ilk gün kendim yaptım çünkü sürekli uyuyordu 2 dogumumda sezeryan oldu 5 gunun sonunda gidebilecegini soyledim ve gitti
Biz esimle ona hicbir zaman cocuklarimizi birakamadik esimle 1 saat yurumek istesek sirf ben mutlu olmayayim diye işim var derdi gezmemi eglenmemi asla istmezdi sakayla karisik 2. Cocuguma bakiyordun ne oldu dedigimde görünce zor geldi pişkinim ben diye cevap verdi şaka gibi
İnsanlara sürekli cocuklarima baktigini soyluyor hemde eşim ve benim yanımda.. benim zoruma giden cok kotu oldugumda asla geliyim biraz uyu demez bir kap yemek getirmez arayip yemegin var mi diye sorar yok dersem gelmez var dersem gelir yer cayini corbasini icer gider evine ..
Biz evine çatkapı gidemeyiz istemez rahatsız olur kendi canı istediginde gelir hizmet ettirip döner cocuklari görünürde sever ama ceremesine katlanmak istemez
Söylediklerim yanlış anlasilmasin sürekli olarak bakmiyor değil derdim beni üzen okadar bunaldım okadar pskolojik olarak üzüldümki bir çay içecek hiç arkadaşım yok burada okadar ağladım ki karsisinda bana yardım eli hiç uzatmadı cocuklari 1 saat ver bana gidip kafa dagitin demedi birkac kere sordugumda bakamam isim var deyip gecti
Evime geldiginde cok ihtiyacim olup cagirdigimda bak geliyorum ama kendimden ödün vererek geliyorum bilincinde ol tarzi kelimeler kullandi kasikla verip kepceyle aldi herzaman
Bencil bir insan oldugunu dusunuyorum artik icimden onu aramak gelmiyor konusmak gelmiyor işi gücü cikar iliskisi baska anneanneler babanneler nekadar da sevgi dolu.. neolur siz söyleyin sorun hangimizde artik kafayi yemek uzereyim
Buraya kadar okuyan herkese tesekkur ederim