- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Sen bu psikolojiyi bilmediğin için, onun gibi düşünemediğin için kendince böyle nedenler sunuyorsun. Onun gibi düşünmen imkansız.,Tamam her olay siizn tarafınızdan pozitif o zaman sizin gelin; biraz cani, biraz bencil, biraz sinsi, biraz imansız, biraz sevgisiz ve tamamen vicdansız. Çok mu kötü biri?Dublex ev kendileri üst katta yani yatak odaları ve ayrıca salonda var istediği kadar fantezisini yaşayabilir zaten çocuklarda hep annemin yanında alt katta.
bu konuda bakan kişi anne , bakılanlar ise abi ve gelin hanım değil mi ben mi yanlış anladım.
abi evlenmiş aynı eve yerleşmişler.ama kurulu dizen anne babanınmış.abi ve yengenin anneye bakma gibi bir durumu yok.
rahat hayatı seçmiş anladığım kadarıyla gelininiz.
işine gelmiştir böylesi.
ruhen de işe yatkın biri değil ise zaman içinde bakmıştır ki ev geçiniyor bi şekilde neden rahatımı bozayım demiştir.
malesef hatanın büyüğü annende.
bugüne kadar bu rahata alıştıran kendisi.
istenseydi kaç kere ayrı ev kurulurdu.
belli ki gitmesinler istedi.
ama şimdi de zorlanıyor sanırım
belki de rahatsız değildir ipekcim.
rahatsız olsa bu yaşantıdan kurtulmak için çırpınmazmıydı?
eşine baskı yapmazmıy dı,tek göz de olsa ayrı eve çıkalım ben çalışır didinirim diyemezmiydi?
pekala derdi.
kk da kadınlara böyle akıl vermiyormuyuz.
madem zor durumdasın çık kaynananın yanından,sen de bi işe gir demiyor muyuz?
evet canım gönüllü olarak sırtlanmış pek çok yükü annen.
ama neden 14 yıl sonra şikayet ediyor.çok geç değil mi.
bence yanılıyorsun torunlar değil abine olan bağlılık bu.
geçinemezler,beceremezler bakamazlar vs. diye diye bugünlere gelinmiş.
işte bence de bu yaşantı annenin tercihi.
isteselerdi çoktan bu mesele çözülürdü.
annenin çektiği eziyet reva değil tabiki canım .
ama yaşantıları ne zaman eziyete döndü.
14 yıl dile kolay annen hep eziyet çektiyse neden bir şekilde resti çekmedi.
gelini savunuyor herkes ama ben seni anlattıkların üzerinden haklı görüyorum.
gelinin elle tutulur çektiği bir eziyet var mı abinden?
dövüyor mu ,sövüyor mu,para mı vermiyor,aç mı bırakıyor da annesi ile yaşamaya mecbur ediyor.
heralde hiçbiri değil.
ortada yıllar içinde yayıldıkça yayılan rahata alışan biri var sanırım:))
bu abes gelmesin kimseye her gelin de kusursuz olacak değil ya:))
gelininiz rahat tembel bir kişilik ise yıllar içinde hemen hemen tüm asli vazifelerini annenin üzerine kaydırmış muhtemelen.
hayata çocukalrına karşı hiçbir sorumluluk hissetmemiş.
nasıl olsa tencere kaynıyor ev de var demiş salmış kendini.
aslında kk da en sevilmeyen kadın modelidir ama burada haklı görülmüş pek çokları tarafından.
benim anlattığım profilde de çok insan var ne yazık ki bunu kabul edin hanımlar.
Çocuklarına bak diyen yok sözlü olarak ama fiili olarak bu böyle.
Sen bu psikolojiyi bilmediğin için, onun gibi düşünemediğin için kendince böyle nedenler sunuyorsun. Onun gibi düşünmen imkansız.,Tamam her olay siizn tarafınızdan pozitif o zaman sizin gelin; biraz cani, biraz bencil, biraz sinsi, biraz imansız, biraz sevgisiz ve tamamen vicdansız. Çok mu kötü biri?
kesinlikle denemesi bedava. hatta kocası 14 yıl kabul edecek mi dürüstçe bir sorsun bakalımev ev üstüne olmaz.dünya iyisi 2 kişi bile aynı evde yaşarsa sorun olur hele KV gelin bir arada olmamalı.KV baştan hata yapmış açacaktı oğluna yarı ev ki bunu KV baştan hiç istememiş ayrıca gelinle birlikte oturmak için dubleks almış gibi.herkes baştan fedakarlık yapacaktı madem oğlunun maaşı yetmiyor kiraya yardım edecekti.birlikte oturmak akıl karı değil.konu sahibi bence annenizle birlikte 1 ay oturun ondan sonra tekrar konu açın.
Çok kötü biri değil sadece vicdansız ya da merhametsiz siz nasıl adlandırırsanız bana göre öyle yoksa bu kadar acımasız olamaz bir insan bir insana karşı.
Yorumlari saskinlikla okudum. Evlenip eve yerlesen ogul ve gelinken neden anneye ayri bir ev acilacak? Madem gelin memnun degil neden ayrilmak istedikten sonra vazgeçti? Birakin artik surekli gelini savunmayı geljnden de dinleyelim demeleri.
Suclu abiniz bence. Madem ev gecindirecek durumda degil evlenmeyecek. Ya da calisip kendine yardimci olacak biriyle bastan sartlarini konusup oyle evlenecekti. Hem ev gecindiremem demis hem de ustune 3 cocuk yapmış. Annenizi somuruyor resmen. Gelin de ekmek elden su golden vallahi kiskandim billahi kıskandım kadını. Ne guzel. Sen evlen git kadının evine yerles so ra 3 cocuk yap onlari kaynanana baktir bakkala bile onu yolla kadin senin rahat etmen icin dublex ev alsın yetisemeyince boncuk isine baslasin. Sen k.cini yay otur.
Hayat hic adil degilsin hicccc
olur kk da böyle durumlar.Beni en iyi siz anlamışsınız anlattıklarımı tam anlamıyla yani. 14 yıldır abimin yengeme en ufak bir eziyeti olmadı. Haa tartışmaları olmadı mı oldu ama kesinlikle şiddet olmadı bugüne kadar olsaydı da abim en başta beni bulurdu karşısında. Ama bazı arkadaşlar sırf gelini savunmak amacıyla ya okumadan ya da anlamak istemeden yorum yapıyorlar.
kesinlikle denemesi bedava. hatta kocası 14 yıl kabul edecek mi dürüstçe bir sorsun bakalım
Evet abim de başından beri hatalı belki ama şöyle de bir durum var. Abim daha söz olmadan önce konuşmuş annemlerle oturmak istiyorum diye hiç tereddütsüz kabul etmiş gelin. Baştan kabul etmeseydi abim de belki şartlarını sağlayıp evlenirdi.
Iyi de gelin ayri eve cikmak istemiş sonra da vazgeçmiş. Ki evinizi dayar doseriz de demisler. Kadin isteyerek oturuyor belli. Ben birlikte otursam kayinpederim de oyle dese ac kalsam da cikardim ayri eve. Mutsuz degil demek ki devam ediyor. Burda kadi lar tek goz oda olsun yeter ki cikalim demiyorlar mi ? Gelinin eljne fırsat gecmisken bunu kullanmamis memnun demek hayatindan. Valla ne yalan söyleyim ben de olurdum. Onu gibi yayilmaz calisirdim da ben cocuklarima hazir bakan varkenev ev üstüne olmaz.dünya iyisi 2 kişi bile aynı evde yaşarsa sorun olur hele KV gelin bir arada olmamalı.KV baştan hata yapmış açacaktı oğluna yarı ev ki bunu KV baştan hiç istememiş ayrıca gelinle birlikte oturmak için dubleks almış gibi.herkes baştan fedakarlık yapacaktı madem oğlunun maaşı yetmiyor kiraya yardım edecekti.birlikte oturmak akıl karı değil.konu sahibi bence annenizle birlikte 1 ay oturun ondan sonra tekrar konu açın.
olur kk da böyle durumlar.
bugün de sizin gelin hanımı savunacakları tutttu:))
ben yorumlarını sağduyulu bulduğum için haklı olduğunu ve yaşananları olduğu gibi anlattığını düşünüyorum.
aksini hissetseydim zaten yorumlarım farklı olurdu.
senin verdiğin bilgiler doğrultusunda ortaya çıkan profil bu ne yazık ki.
aşırı fedakar bir anne güdümünde pasif bir abi ile tembel bir gelinin yürüttüğü bir evlilik...
bazı üyeler derken kafama taş geldi, cevap vereyimBeni en iyi siz anlamışsınız anlattıklarımı tam anlamıyla yani. 14 yıldır abimin yengeme en ufak bir eziyeti olmadı. Haa tartışmaları olmadı mı oldu ama kesinlikle şiddet olmadı bugüne kadar olsaydı da abim en başta beni bulurdu karşısında. Ama bazı arkadaşlar sırf gelini savunmak amacıyla ya okumadan ya da anlamak istemeden yorum yapıyorlar.
Iyi de gelin ayri eve cikmak istemiş sonra da vazgeçmiş. Ki evinizi dayar doseriz de demisler. Kadin isteyerek oturuyor belli. Ben birlikte otursam kayinpederim de oyle dese ac kalsam da cikardim ayri eve. Mutsuz degil demek ki devam ediyor. Burda kadi lar tek goz oda olsun yeter ki cikalim demiyorlar mi ? Gelinin eljne fırsat gecmisken bunu kullanmamis memnun demek hayatindan. Valla ne yalan söyleyim ben de olurdum. Onu gibi yayilmaz calisirdim da ben cocuklarima hazir bakan varken
Gelininiz annenizle oturmayı baştan kabul etmiş.
Şu anda da ayrılalım demiyor ki..
Ahh cnaım yaşın küçük mü senin.Babam öldükten sonra bu teklifi bana eşim yaptı. Hatta mobilya değiştirmek fikri de ondan çıktı. Rahat bir oturma grubu alalım bundan sonra annem bizimle kalsın eğer temelli kalmayı istemiyorsa da 1 ay burada 1 ay orada kalsın diyen de eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?