Artık çekiyorum kendimi.. para falan istemiyorum, ben değil 4, 14 yıl durmadan çalışır borçlu kalamam hiç biryere..
Zaten benim mesele ettiğim de bu değil.. Ama annemden o tavrı gördükten sonra ben abimden bir çöp istemem..
Zaten eşim de eskisi gibi görüşmeyi istemiyo.. Abim tamamen gözünden düştü ..
Ben biliyorum ki abim bu para ile kalmayacak. Onda o eş-o kafa olduğu sürece hiçbirşeyin sahibi olmazlar..
Şimdi düzenleri iyi ama adım gibi eminim, birkaç aya kalmaz yine kötüleşecek durumu.. İşte o zaman ben ortada olmayacağım arkadaşlar.. Çünkü beni artık bitirdiler..
Anneme olan kırgınlığım geçer mi bilmem, ama eskisi gibi olmayacağımız ortada..
Bazen en sevdiğim, bazen de en sevmediğim huyum bu işte.. Yapılan hiçbir şeyi unutamıyorum
çok benzer durumlar yaşamışız...benim fikrimi sorarasan abinde degil sorun annende
o oğlunu tanımazmı... o bağırması bile zeytinyağ psikolojisiii...benim annemde benzer bir durumda bana oğlumla aramı açmaya çalışıyorsun diye bide beni fesatlıkla suçlamıştı..... gelelim bundan çıkaracağın derse en azından beni çıkardığımm derse.... senin ailen kocandır allah verince de çocuğundur...
asla kocanın haberi olmadıgı iş yapma hayatta tek gerçek kendi çekirdek ailen...derse ki sana abinle annenle az görüş az görüş....biz mesela
annemlede konuşmuyoruz ohhh dünya varmış....