Annem yazık dert etmiş ..

Ben konudan hiçbirşey anlamadım. Kirada olanlar evler kimden kalma babanızdan mı? Eğer öyleyse o kiraları anneniz almalı abiniz değil. Madem bu kadar mal varlığı var neden herkes bir eve gözünü dikmiş ben anlamadım. Sizinde kirada eviniz varmış otursun işte anneniz. O kadar çocuk yap mal bırak bi dua okuyacaklarına birbirlerini yesinler olaya bak ya ne bicim dünya

İstanbul’daki evlerde sizin de hakkınız var. Abinlere sorma. Direk bi evi bosalttırın kiracı çıksın. Annen gitsin paşalar gibi otursun orda. Abin konuşursa da hakkım olan evde oturuyorum desin. Oldu paşam hem bölüşme bütün kiraları al 60 yaşında ananı muhtaç et hem de bencillik et oldu oldu. Sesinizi çıkarın bu dediğimi yapın. Kimseden izin almak zorunda değilsiniz

Dedemden kalma 3 daire 2si abimn 1 benim ama annem istemem dedi abim alıyor ataerkil toplum olunca..
Benm evde kiracı var oradan gelen kirayla bende kiramı ödüyorum

2si abimn 1i benm benm olanda kiracı oturuyor oradan gelenle kiramı ödüyorum annem gidip oturmaz abinn ihtiyacı var diyo hani derler ya bi anne baba kaç çocuğa bakmış ama 1 evlat anne babaya bakamamış öyle yani..

Dedemden kalma 3 daire 2si abimn 1 benim ama annem istemem dedi abim alıyor ataerkil toplum olunca..
Benm evde kiracı var oradan gelen kirayla bende kiramı ödüyorum
O zaman anneniz o evden cıktığı icin artık bir kirayı almaya başlayacak yada kendisi oturacak en doğru yolu bu gibi görünüyor.

Annenizdeki sansa bak. Esi vefat etmis olmasina ragmen hala gorumce derdi var kadinin yahu. Anneniz size gelecegine halaniz cikmaliydi o evden. Evlenmediyse evlenmedi,tutsun 1+1 ev ciksin gitsin. Anneniz kendi evinde otursun. Abiniz de annenizi begenmiyorsa gitsin halanizla baska evde yasasin. Bu ne sacma herkes birbirinin oturmasi gereken yerde oturuyor? Mantiksizlik olmus.

Çok haklısınız da annem bunu yapmaz çunku annem hakkını savunamıyor pasif biri ben bşy yapacak olsam hemen durduruyor yapma aran bozulmasın yok öyle yok böyle fln yapma kızım kaldıramam ben diyo üzülüyor bende kıyamıyorum kaç defa kavgalar ettik ama hep annem frenledi beni halam abime çok güveniyor oğlu çocuğu onun bende üvey ben halamın abimn yüzğne dedim size hakkımı helal etmiyorum diye

Annem babamdan ve geçirdiği beyin kanamasından sonra çok değişti beyin kanamasını da halam yüzünden geçirdi üzüntüden bende o yuzden daha fazla üzülsün istemiyorum korkuyorum

Annem babamdan ve geçirdiği beyin kanamasından sonra çok değişti beyin kanamasını da halam yüzünden geçirdi üzüntüden bende o yuzden daha fazla üzülsün istemiyorum korkuyorum
Ortadaki mirasi bolusseler hala da kendine ayri ev acsa. Ölene kadar beraber mi oturacaklardi anneniz rahatsizlanmasaydi? Olmaz,ev ev ustune olmaz. Anneniz sizde misafir. 6 ay da kalsa misafir. Kadin kendi evini,esyasini ve duzenini ister. Simdi degilse de seneye ister. O zaman ne yapacaksiniz?

Anneniz mirastan hakkini alsin,siz de kendi hakkinizi alin buyuk bir ev yaptirin madem. İki katli olsun. Ya da apartman ici dubleks alin. Bir kat annenizin olsun,digeri esinizle sizin. Boyle ayni evde yasanmaz

şu kedi alma meselesini anlamadım, annen abinlerle kalıyor ama annen kediden korkuyor diye kedi almayacaklar mı eve?
eve evcil almak ev sahiplerinin kararıdır, biri rahatsız diye almamak çok saçma geliyor bana. çocuk sahibi olmaya karar verir gibi bir karar bu, kimsenin rahatlığını falan duşunmeye gerek olmayan.

Bakın söyledikleriniz de çok haklısınız
Aksini söylemiyorum
Ama miras bölünmesi olmaz en fazla ben abime dava açarım o olur ama hala hayatta gitmez bi yere yada abim al hala anne burada otur demez . Evet annem bende sürekli kalmayacak zaten abimde kalıyordu halam gelince köyden sıkıntı çıktı. Annemde hayatta mirastan hakkını almaz keşke alsa

Eğer sen istda evleri kapatıp aynı evde yaşayacağız diyosan kadını yurdundan evinden ediyorsan kadının parasını yiyorsan faturalarını ödüyorsa kbakmasın kimse ev sahibi burada annem halam oluyor abimn yengemn yaptığı bir şey yok sadece tapu abmn adına kayıtlı kağıt ustunde anne hala olmazsa o evi alacak kapasite yok abimde.
He bana deseydiniz adam evi almış kendi parasıyla kendi kendine geçinip gidiyoruz kıt kanaat bir de annesine bakıyor hee derdim ki anneme anne sus bakıyo işte adam sana küçücük kedi ne yapacak diye hem parasını yiyip hem alerjisi olan bi kadın varken eve kedi alamazsın

Ama bir cozum bulmalisiniz. Uyanik paragoz abiniz yuzunden bu kadincagiz ömrünü baskasinin evinde baskasinin esyalariyla gecirmemeli.

alırsın. sonuçta o ev abinin ustuneymiş.
yenge ve abi ev sahipleri olarak bir şey demiyosa, hala da evin asıl sahibi olarak bişey demiyosa anneniz de karışamaz.
neyse ya, annenize sahip çıkmanız guzel ama ben kalıcı olarak annenin evde kalmasının zorlayacağını duşunurum. sonuçta özel anlarınız belli bir odayla sınırlı olur, eşle paylaşımlarınız azalır. geçici olarak 2*3 ay falan koymaz da, daimi kalmak zorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…