• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yazık dert etmiş ..

Çok haklısınız bende çektiğim için lanet olsun dedim bi nebze karşıma adam akıllı biri çıkınca evlendm çünkü artık bana da yavas yavas kapıyı gösteriyorlardı bunu hissedince kavga kıyamet çıktım o evden arkama bile bakmadan şuan ne abimi ne yengemi aramam mesela
Annen kadar seninde hakkın yeniyor farkındasın değil mi? Zaten görüşmüyormuşsunuz daha kötü ne olabilir?
Bağ/bahçe tapularının halaya ait olan kısmı abinin üzerinedir diye tahmin ediyorum.
Hepsi abinin üzerine olsa bile babadan kaldığı için yine hak talep edebiliyorsun diye biliyorum.
Yerinde olsam bir avukatla görüşüp açarım davayı.

Annen kadar seninde hakkın yeniyor farkındasın değil mi? Zaten görüşmüyormuşsunuz daha kötü ne olabilir?
Bağ/bahçe tapularının halaya ait olan kısmı abinin üzerinedir diye tahmin ediyorum.
Hepsi abinin üzerine olsa bile babadan kaldığı için yine hak talep edebiliyorsun diye biliyorum.
Yerinde olsam bir avukatla görüşüp açarım davayı.
Biliyorum çok yendi hatta yeniyor değil.
Dava açsam kazanırım onuda Biliyorum.

Çoook ama ne yazık ki o umurunda değil suratına çok bencilsin dedim o ne demek dedi hep bana hep bana diyosun dedim yok ya dedi güldüm geçtim

Siz de biraz boşvermişsiniz yani böyle olmaz ki
Halaya abiye çektireceksiniz, elinizdekini alırım diyeceksiniz biraz korkutacaksınız. Oturduğunuz yerden kimse senin hakkın demez.

Ben senin yerinde olsam anneme çektiren halaya dünyayı dar ederim.

Siz de biraz boşvermişsiniz yani böyle olmaz ki
Halaya abiye çektireceksiniz, elinizdekini alırım diyeceksiniz biraz korkutacaksınız. Oturduğunuz yerden kimse senin hakkın demez.

Ben senin yerinde olsam anneme çektiren halaya dünyayı dar ederim.
Boşverdim evet çünkü artık umurumda değiller çok bunaldım sıkıldım anlayan anlardı insan olsa defalarca kavgalar tartışmalar oldu abilik mi ettin de kardeşlik bekliyorsun dedim.. aramam sormam hiç aramıyor diyormuş umurumda da değil demekki dert ediyo etsin inan halayı da aramam o arar kaç aylık evliyim insan kardeşini özlemez mi özlemedim nötr yani

Ta kendisi. Hem görumce yönünden Hem hala

iki yiğenim ah ettim bana hala demesinler diye ,

direk ..oş diyorlar çünkü hala dedikçe kendimden nefret ediyorum o derece ,

mesela bende bir abla var o tam bir halaa , onunla aynı kefede olmak istemiyorum meselaa ,

hakkın neyse aramanı tavsiye ederim bu arada annen ömür boyu yanınızda kalmasa daha iyi başka bir çözüm yolu bulursun inşallahh

iki yiğenim ah ettim bana hala demesinler diye ,

direk ..oş diyorlar çünkü hala dedikçe kendimden nefret ediyorum o derece ,

mesela bende bir abla var o tam bir halaa , onunla aynı kefede olmak istemiyorum meselaa ,

hakkın neyse aramanı tavsiye ederim bu arada annen ömür boyu yanınızda kalmasa daha iyi başka bir çözüm yolu bulursun inşallahh
İnsan yaşadıkça artık bıkıyor nefret ediyor

Anlamadım ama annem bandırmaya gelmek istemiyor eğer bandırmaya gelirse orada ev kiraları daha ucuz o zaman rahat olur 1+1 ler bandırmada 600 tl

Annen ne istiyor peki

Madem eskiden beri İstanbul da kiralık evi boşaltın o otursun

Kastamonu ya da Bandırma ya gitmesin maaşı ile geçinsin

Yani 60 yaşında eşin de 40
Allah uzun ömür versin anneniz 80 yaşına kadar yaşarsa siz 20 yıl annenizle yaşarsanız eşiniz 60 olur

Anneniz haladan bıktı ise eşiniz ta da siz de annenizden bıkarsınız

Misal yılbaşı muhabbeti odaya sıkışmış bir yaşam vs

Annen ne istiyor peki

Madem eskiden beri İstanbul da kiralık evi boşaltın o otursun

Kastamonu ya da Bandırma ya gitmesin maaşı ile geçinsin

Yani 60 yaşında eşin de 40
Allah uzun ömür versin anneniz 80 yaşına kadar yaşarsa siz 20 yıl annenizle yaşarsanız eşiniz 60 olur

Anneniz haladan bıktı ise eşiniz ta da siz de annenizden bıkarsınız

Misal yılbaşı muhabbeti odaya sıkışmış bir yaşam vs
Eğer annem bandırmaya gelirse ona ev açmam daha kolay keşke gelse. O yazları kızkardesınde kalıyor 1 ay bende 1 ay abimde kalsa böyle dönusumlu oda olur

Boşverdim evet çünkü artık umurumda değiller çok bunaldım sıkıldım anlayan anlardı insan olsa defalarca kavgalar tartışmalar oldu abilik mi ettin de kardeşlik bekliyorsun dedim.. aramam sormam hiç aramıyor diyormuş umurumda da değil demekki dert ediyo etsin inan halayı da aramam o arar kaç aylık evliyim insan kardeşini özlemez mi özlemedim nötr yani

Boşvermişsiniz dediğim abin ya da halan değil, annenin ve sizin hakkınız.
Yani peşine düşmemişsiniz hakkınızın.
Bir avukatla konuşup hemen ne yapılıyorsa yapın bence, onların haberi olmadan yapın hazırlıksız yakalansınlar.

Biz bandırma dan ev alıp eşimle oraya yerleşeceğiz ev bakıyoruz şuan
Bir bandırmalı olarak nezih semt ve yeni bina olsun derseniz paşabayır civarından bakın. Bandırma küçük yer ama gelişmiş bir ilçe olduğu için öyle çokta ucuz değil bunu unutmayın ama İstanbulla kıyaslanmaz annenize 100. yıl ya da 600 evler mahallesinden falan şehrin girişinde kalan mahalleler ucuza ev bulabilirsiniz yada merkezde eski binalarda uyguna ev bulunur Kurtuluş cadesi vs tam şehrin göbeğidir. hem aynı şehirde kalıp hemde mesafeli olursunuz böylelikle.. Zaten şu an kirada olan evinizin kirası da gelmeye devam edecekse gerekirse onu anneniz için harcarsınız maaşı ile de geçinir gider kadıncağız. Öyle ev ev üstüne uzun vadede olmaz.

Yok zaten annemi fln arıyolr gider muhtemelen gitme fln demiyorum yani şimdi gitse bir şey demem ama canını sıkan olunca gel diyorum . Belki benmde babam hayatta olsaydı böyle olmazdı gölgesi yeter kısmı ama işte ..
Abimden yengemden soğudum halamdanda öyle bıktım yeminle aminn ıslah etsin inş
Allah mekanını cennet eylesin.
Anneni karşına alıp konuş orası da evin burası da istediğinde gidip sıkılınca hemen gel vs deyin

Back