Canım öncelikle bu düşünceyi kafanızdan atın. Eşinize hissettirmeniz gereken piskoloji o benim annem Bir sorun olursa hep birlikte çözelim bu evde o da biz de rahat edelim ama birini gönderme ye yönelik bi fikir ihtimalini dusundurmeyin. Orası sizin de eviniz.biz kadınlar olarak bunu çok sık yapıyoruz. Hele annelerimiz tam bu kültürle büyüdü. Kız evlenince elin olur burası onun değil damadın evi kültürüKızlar selam
Haziran ayında evlendim. Halam evlenmediği için yanımızda kalıyor abimlere de maddi manevi yardım ediyor dolayısıyla annemde halamın yanında pek rahat değil sürekli hor görüyor tersliyor fln abimde sağolsun bir şey demiyor kadın rahat değil kısacası ben nişanlıyken nişanlım bu durumu görüyormuş hep anlamış be bir şey anlatmadım ben varken bir şey yapamıyordu halam ama şimdi evlenince iyice yükleniyor kadına. Abimlerde sağolsunlar kadını istemiyoruz der gibi sürekli eve kedi almalar korktuğunu alerjisini bile bile eşimde bana annem orada rahat değil istiyorsan kalsın bizde dedi annem 1 aydır bizde ama son zamanlarda huzursuz sürekli bugün şu komşu aradı teyzen aradı herkes kal kızında diyor demeye başladı ya ben kalıyorum da acaba damat rahatsız oluyor mu dedi bende dayanamadım yahu anne kızınn evi otur işte rahat değilmisin rahatım eee dedim ayrıca damadında senin yanında gayet rahat görüyorsun dedim uzanıyor konusuyor vs dedim rahatsız olmuş gibi mi yok dedi tamam otur dedim işte . Sonra aklıma takıldı eşime söyledim annem böle düşünüyor eğer rahatsızsan bana söyle yanlış anlaşılacak bir şey değil bu dedim yarın öbür gün önüme gelmesin dedim yoo dedi rahatım ben kalsın istediği kadar hem ben söyledim dedi bir şey olursa söylerim dedi . Kızlar sizce normal mi bu durum yani söyledim ama bi yandan da huzursuz oldum acaba rahatsız olur mu ki eşim . Yani eşime de söyledim ama hani annelerin başımın üstünde yeri var ama bi sorun olursa lütfen söyle dedim merak etme söylerim dedi anneme de söyle düşünmesin öyle dedi kaldı . Yani yeni evli olunca insan ister istemez sorguluyo böyle seyleri düşünüyor ileri de önüme gelir mi acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem yazık dert etmiş ..
- Konu Sahibi Orkide34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Anladım sizde haklısınız erkek annesi nasıl kalabiliyor ise kız annesi de kalabilir bu yönden bakınca da siz haklısınızCanım öncelikle bu düşünceyi kafanızdan atın. Eşinize hissettirmeniz gereken piskoloji o benim annem Bir sorun olursa hep birlikte çözelim bu evde o da biz de rahat edelim ama birini gönderme ye yönelik bi fikir ihtimalini dusundurmeyin. Orası sizin de eviniz.biz kadınlar olarak bunu çok sık yapıyoruz. Hele annelerimiz tam bu kültürle büyüdü. Kız evlenince elin olur burası onun değil damadın evi kültürü
- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.032
- 33
- 36
Ben sunu anlamadim o cumbur cemaat yasanan evde annenizin resmi olarak payı var mi yok mu? Varsa da yuzde kaç?Halamdan daha fazla hakkı var hemde annemn ama bunu gelin bi de halaya anlatın kardeşimn parasını yiyorsun diyo dayanamadım kavga ettik laflar söyledim bir daha tekrarlamadı..
Evet yenge hnm hem kv hem kocasının halasına bakıyor bi yönden iyi onun için çünkü evin doğalgazı mutfak İnterneti çocukların ihtiyaçları hala dan o kocasının maaşı ile kendne altın alıyor ama bi yönden de kötü tabi her şeye karışıyor benm abim paragöz bi insan anneme yardım yapmaz
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Yok abime bana verdi bşy kalmadı.Ben sunu anlamadim o cumbur cemaat yasanan evde annenizin resmi olarak payı var mi yok mu? Varsa da yuzde kaç?
- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.032
- 33
- 36
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Valla öyle kaç bilmiyorum ama kavga dövüş 1 daire aldım abimden kirama çökmeye çalıştı ona da izin vermedim .Abinize vermesi buyuk hata sizin payiniz yuzde kac?
- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.032
- 33
- 36
Annen kadar seninde hakkın yeniyor farkındasın değil mi? Zaten görüşmüyormuşsunuz daha kötü ne olabilir?
Bağ/bahçe tapularının halaya ait olan kısmı abinin üzerinedir diye tahmin ediyorum.
Hepsi abinin üzerine olsa bile babadan kaldığı için yine hak talep edebiliyorsun diye biliyorum.
Yerinde olsam bir avukatla görüşüp açarım davayı.
@neutral Hakli ikinizin de hakki yeniyor. Annem evdeki payini abime ve bana verdi tarla da abimde demissiniz. Tapuda anneniz eger abinize hibe ettiyse yani satiş olarak gecmediyse bal gibi de geri alir. Neden harekete gecmiyorsunuz? Yazik onlar koalisyon kurmus kadini yiyorlar. Aliversin ellerinden bakalim ne olacak? Bir de rahatlari bozulunca gormek isterim.Biliyorum çok yendi hatta yeniyor değil.
Dava açsam kazanırım onuda Biliyorum.
- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
Orası öyle ama siz aylarca kayınvalidenizle yaşamak ister misiniz? 3-5 sene sonra eşiniz annem de bir 6 ay bizde kalsın dese geri çeviremezsiniz. Çok yönlü düşünmelisiniz.Anladım sizde haklısınız erkek annesi nasıl kalabiliyor ise kız annesi de kalabilir bu yönden bakınca da siz haklısınız
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Çok haklısınız annem dava açmaz anca ben açarsam açarım o@neutral Hakli ikinizin de hakki yeniyor. Annem evdeki payini abimw ve bana verdi. Tarla da abimde demissiniz. Tapuna anneniz eger abinize hibe ettiyse yani satiş olarak gecmediyse bal gibi de geri alir. Neden harekete gecmiyorsunuz? Yazik onlar koalisyon kurmus kadini yiyorlar. Aliversin ellerinden bakalim ne olacak? Bir de rahatlari bozulunca gormek isterim.
- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.032
- 33
- 36
Anneniz abinize kendi payini karsiliksiz olarak gecirmis tapuda degil mi? Bu konuda dogru anladim ben? Ama sizin dava acmaniz bir seyi degistirmez ki anneniz resit biri mahkeme bu konu icin onu ister. Ayrica kimden korkuyor zaten kadina yapmadiklari kalmamis?Çok haklısınız annem dava açmaz anca ben açarsam açarım o
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Annem 6 ay kalmayacak ki canı isterse gider şuan pandemiden dolayı gidemiyor. Ayrıca eşimn annesi de kalabilir sıkıntı yok sonucta ileri de de ne olup biteceğini bilmiyorum. Brnm kp rahatsız elbette ne olacağı belli olmaz Allah korusun kp bir şey oldu kv yalnız kalacak biraz kızında biraz bizde kalacakOrası öyle ama siz aylarca kayınvalidenizle yaşamak ister misiniz? 3-5 sene sonra eşiniz annem de bir 6 ay bizde kalsın dese geri çeviremezsiniz. Çok yönlü düşünmelisiniz.
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Korku değil arkadaşım kimseden korkmuyor oğlumda kalsın zaten kendi vermiş zorla alınan bir şey yok ki erkek evlat çoğunu abime vermiş birazda bana verdi pay elinde para biriktirmiş biraz ev alacağız diye onu verdi bi de bi kaç tane çeyrek verdi yardım için ..Anneniz abinize kendi payini karsiliksiz olarak gecirmis tapuda degil mi? Bu konuda dogru anladim ben? Ama sizin dava acmaniz bir seyi degistirmez ki anneniz resit biri mahkeme bu konu icin onu ister. Ayrica kimden korkuyor zaten kadina yapmadiklari kalmamis?
- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
Ben lafın gelişi söyledim. Ama böyle bir durumda eşinizle terazi hesabı mı yapacaksınız? Benim annem 2 ay 18 gün kaldı, seninki daha fazla kalamaz diye. Anne evde 3-5 günden fazla kendi evi gibi kalabiliyor mu, kalabiliyor. Bu iki anne için de geçerlidir. Sizin anneniz abinizin yanında rahat değil diye gitmesin istiyorsunuz, o da gitmesin isteyebilir. Şehirlerarası yolculuk serbest, anneniz gitse gider, eşiniz de biliyor. Bunları aman anneniz gitsin diye söylemiyorum ama 6 yıllık evliyim. Evliliğin başında bir tarafın yaptıklarının diğer tarafa borç yazdığını öğrendim.Annem 6 ay kalmayacak ki canı isterse gider şuan pandemiden dolayı gidemiyor. Ayrıca eşimn annesi de kalabilir sıkıntı yok sonucta ileri de de ne olup biteceğini bilmiyorum. Brnm kp rahatsız elbette ne olacağı belli olmaz Allah korusun kp bir şey oldu kv yalnız kalacak biraz kızında biraz bizde kalacak
- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.032
- 33
- 36
E tamam zorla vermemis anneniz ama abinizin yaptigi hadsizlik de ortada. Neden geri almiyor ya da almak istemiyor onu anlamaya calisiyorum. Bu duruma kendisi mudahale edebilecekken etmiyorsa sizi boyle uzup duruyorsa daha da soylenecek bir sey yok.Korku değil arkadaşım kimseden korkmuyor oğlumda kalsın zaten kendi vermiş zorla alınan bir şey yok ki erkek evlat çoğunu abime vermiş birazda bana verdi pay elinde para biriktirmiş biraz ev alacağız diye onu verdi bi de bi kaç tane çeyrek verdi yardım için ..
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Hala abşmn yanında kalıyor annemde oradaydı ama eziyet ediyor sürekli abimde halamdan para geldiği için ses çıkarmıyor olan anneme oluyor
Yani abinizin karısının yanında hem halaniz kalıyordu hem siz hem de anneniz mi ?
Size yakın ev tutabilirsiniz.
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Yani tabi siz benden daha tecrübelisiniz ben 6aylık evliyim. Ama zatrn belli bir şey ileride bişy olsa bu önüme gelecek senn annen kalmıştı ama kısmı bunun için yılları vermeye gerek yok genel olarak böyle zaten. Asla terazi hesabı yapmam onun için diyorum ya gelebilir kalabilir diye kp rahatsız ileri de ne olacak bilmiyorum insanlık hali gelsin kalsın buyursun kalması gerekiyor ise yada istiyorsaBen lafın gelişi söyledim. Ama böyle bir durumda eşinizle terazi hesabı mı yapacaksınız? Benim annem 2 ay 18 gün kaldı, seninki daha fazla kalamaz diye. Anne evde 3-5 günden fazla kendi evi gibi kalabiliyor mu, kalabiliyor. Bu iki anne için de geçerlidir. Sizin anneniz abinizin yanında rahat değil diye gitmesin istiyorsunuz, o da gitmesin isteyebilir. Şehirlerarası yolculuk serbest, anneniz gitse gider, eşiniz de biliyor. Bunları aman anneniz gitsin diye söylemiyorum ama 6 yıllık evliyim. Evliliğin başında bir tarafın yaptıklarının diğer tarafa borç yazdığını öğrendim.
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
İste söyledim ya abim zaten hadsiz paragöz ..E tamam zorla vermemis anneniz ama abinizin yaptigi hadsizlik de ortada. Neden geri almiyor ya da almak istemiyor onu anlamaya calisiyorum. Bu duruma kendisi mudahale edebilecekken etmiyorsa sizi boyle uzup duruyorsa daha da soylenecek bir sey yok.
Ataerkil toplum erkek evlat sevdalısı .
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Hayır daha önce altlı üstlü oturuyorduk abim karısı çocuklarıyla brn annem ve halamla .. evleri kiraya verdiler kastamonudan ev aldılar ben evlendikten sonra bu fikirde yengemimmiş zaten yazları siz yoksunuz kışında bi kaç ay idare ederiz mody olmuşYani abinizin karısının yanında hem halaniz kalıyordu hem siz hem de anneniz mi ?
Size yakın ev tutabilirsiniz.
- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
3 daire var 2sini abim alıyor kredi ödüyor 1ini ben alıyorum kiramı öduyorumKirada kaç tane daire var diye saymışsınız ama herkes üst üste yaşıyor çok garip.