Annem yazık dert etmiş ..

Evrt bende benm olan için boşverdim dedim .

Bizde 600 evler yada 100 yıl tarafında bakıyoruz evleri benm eşimde bandırmalı. Bakalım nasıl olacak ev almak için araştırıyoruz

Allah mekanını cennet eylesin.
Anneni karşına alıp konuş orası da evin burası da istediğinde gidip sıkılınca hemen gel vs deyin
Söyledim istediğin yerde kalabilirsin dedim abimde de bende de canın sıkıldıkça dolaş dedim öyle yapacağım dedi

Söyledim istediğin yerde kalabilirsin dedim abimde de bende de canın sıkıldıkça dolaş dedim öyle yapacağım dedi

Neden yerleşik düzeni olmasın

Neden onun bunun yanında kendini rahatsız hissetsin

Yani konuyu ilk okuyunca maddi durum yok kadın birilerine muhtaç gibi oluyor da durum öyle değil

Kirada evler var kadının maaşı var ama görümcesinin gelininin ya da damadının yanında kalmalı hiç olmadı yazın da kardeşine gider

Hoş bir hayat mı sizce

Kadın otursun evinde yine istediği
Zaman misafir gider ama kurulu düzeni olur

Bizde 600 evler yada 100 yıl tarafında bakıyoruz evleri benm eşimde bandırmalı. Bakalım nasıl olacak ev almak için araştırıyoruz
Kendinize o mahallelerden bakmayın derim, ilerde çocuğunuz falan da olacak ... Okul imkanı olsun, yaşayan kişilerin sosyo ekonomik durumları olsun göz önünde tutulduğunda Paşabayır Paşakent vs oralardan ev alın muhakkak ama anneniz için ucuz olduğu için oraları tavsiye ettim.

Ben anneme bulunduğum ilde ev açarım sıkıntı yok yeterki zaten kadın kızkardesıne bi gidiyo yaz full orada. Bandırmada miss gibi kiralık uyguna evler var ..

Paşabayır paşakent baya pahalı oralar oralardan ev almak zor bütçemiz yetmez

Annenize size yakın küçük bir ev tutun derim.Maaşı vardır babanızdan.Yardıma muhtaç değil anladığım kadarıyla.Böylesi daha uygun olur,hem size yakın olur hemde annenizde diken üstünde durmaz.

Valla o zaman şehir merkezindeki evlere bakın derim mahalle olarak oraları iyi değil. Ya da cumartesi pazarı civarına bakın... Sizin bütçeniz ne kadar ?
Siz ne tarafı önerirsiniz acaba 250 260 bin fazla bütçemiz yok ctesi pazarı dediğiniz neresi

Annenize size yakın küçük bir ev tutun derim.Maaşı vardır babanızdan.Yardıma muhtaç değil anladığım kadarıyla.Böylesi daha uygun olur,hem size yakın olur hemde annenizde diken üstünde durmaz.
Öyle olacak yüksek ihtimal

İyi ki dededen bir tane ev kalmiş kaç kişi ust uste yasiyor yahu o ev olmasa ne olacakmiş. Anne, hala, abi ve onun karisi cocuklari...
Satilip herkes payini alip hayatina baksa daha iyi bu ne boyle.
Sizce bu mumkun mu hayatta satmazlar baba yadigarı diyip halam satmaz para mal elden gidiyo diyip abim kabul etmez

Abinizin eşi var değil mi? O kadın sürekli kayınvalidesi ve hala ile mı yaşıyor?
Abim evli evet . Hala yazları köyde ama kışın abimlerin yanına geliyor annemde halamın yanında duramadığı için yazın kızkardesıne gidiyo kışında bana kaçtı işte halam abimlere geçince. Ama yengem bu durumdan mutlu para geliyor çünkü hala doğalgazı çocukların ihtiyaçlarını İnterneti ödüyor mutfak masrafnı karşılıyor yengem de ses etmiyor ne zamana kdr etmez bilemem bu onun sorunu

Anladım. Siz evlenenmeden önce nerde kalıyordunuz?

Ben anneme bulunduğum ilde ev açarım sıkıntı yok yeterki zaten kadın kızkardesıne bi gidiyo yaz full orada. Bandırmada miss gibi kiralık uyguna evler var ..

Sizin annenize ev açmanız değil ki konu

Buna ilişkin hislerinin olmaması

Anneniz muhtaç değil tıpkı halanızın babamın malı dediği gibi o da maşına sahip çıkıp kocamın diyebilmeli

Neden senin ya da abinin olduğu yerde

Bu kadın son 35 hatta 40 yılını İstanbul da geçirdi ise ne işi var başka yerde

Tansiyonu var da herkesin var

84 yaşındaki anneannem evinde oturuyor Ankara da hiçbir çocuğuna misafirden uzun gitmiyor

Kadın malını kullanmayı öğrenmeli siz de küçük değilsiniz ki anne desteği vs gereksin

Bir an önce herkesin bu benim hayatım diyeceği bir yaşamı olmalı misafir yine gider gelir ama önce hayatına sahip çıkmalı

eşin kalmaasını söylemiş sonuçta rahatsız olsa söyler diye düşünüyorum ama sizide bazen yalnız bıraksın

Anladım. Siz evlenenmeden önce nerde kalıyordunuz?
İstda ki evde anne hala ben
Abimlerde üst katta
Ben evlenince 2 daireyi kiraya verdiler kastamonudan ev aldılar hep birlikte otururz diye yengenin fikriymiş kiralarla kredi öduyorlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…