Evrt bende benm olan için boşverdim dedim .Boşvermişsiniz dediğim abin ya da halan değil, annenin ve sizin hakkınız.
Yani peşine düşmemişsiniz hakkınızın.
Bir avukatla konuşup hemen ne yapılıyorsa yapın bence, onların haberi olmadan yapın hazırlıksız yakalansınlar.
Bizde 600 evler yada 100 yıl tarafında bakıyoruz evleri benm eşimde bandırmalı. Bakalım nasıl olacak ev almak için araştırıyoruzBir bandırmalı olarak nezih semt ve yeni bina olsun derseniz paşabayır civarından bakın. Bandırma küçük yer ama gelişmiş bir ilçe olduğu için öyle çokta ucuz değil bunu unutmayın ama İstanbulla kıyaslanmaz annenize 100. yıl ya da 600 evler mahallesinden falan şehrin girişinde kalan mahalleler ucuza ev bulabilirsiniz yada merkezde eski binalarda uyguna ev bulunur Kurtuluş cadesi vs tam şehrin göbeğidir. hem aynı şehirde kalıp hemde mesafeli olursunuz böylelikle.. Zaten şu an kirada olan evinizin kirası da gelmeye devam edecekse gerekirse onu anneniz için harcarsınız maaşı ile de geçinir gider kadıncağız. Öyle ev ev üstüne uzun vadede olmaz.
Söyledim istediğin yerde kalabilirsin dedim abimde de bende de canın sıkıldıkça dolaş dedim öyle yapacağım dediAllah mekanını cennet eylesin.
Anneni karşına alıp konuş orası da evin burası da istediğinde gidip sıkılınca hemen gel vs deyin
Söyledim istediğin yerde kalabilirsin dedim abimde de bende de canın sıkıldıkça dolaş dedim öyle yapacağım dedi
Kendinize o mahallelerden bakmayın derim, ilerde çocuğunuz falan da olacak ... Okul imkanı olsun, yaşayan kişilerin sosyo ekonomik durumları olsun göz önünde tutulduğunda Paşabayır Paşakent vs oralardan ev alın muhakkak ama anneniz için ucuz olduğu için oraları tavsiye ettim.Bizde 600 evler yada 100 yıl tarafında bakıyoruz evleri benm eşimde bandırmalı. Bakalım nasıl olacak ev almak için araştırıyoruz
Ben anneme bulunduğum ilde ev açarım sıkıntı yok yeterki zaten kadın kızkardesıne bi gidiyo yaz full orada. Bandırmada miss gibi kiralık uyguna evler var ..Neden yerleşik düzeni olmasın
Neden onun bunun yanında kendini rahatsız hissetsin
Yani konuyu ilk okuyunca maddi durum yok kadın birilerine muhtaç gibi oluyor da durum öyle değil
Kirada evler var kadının maaşı var ama görümcesinin gelininin ya da damadının yanında kalmalı hiç olmadı yazın da kardeşine gider
Hoş bir hayat mı sizce
Kadın otursun evinde yine istediği
Zaman misafir gider ama kurulu düzeni olur
Paşabayır paşakent baya pahalı oralar oralardan ev almak zor bütçemiz yetmezKendinize o mahallelerden bakmayın derim, ilerde çocuğunuz falan da olacak ... Okul imkanı olsun, yaşayan kişilerin sosyo ekonomik durumları olsun göz önünde tutulduğunda Paşabayır Paşakent vs oralardan ev alın muhakkak ama anneniz için ucuz olduğu için oraları tavsiye ettim.
Valla o zaman şehir merkezindeki evlere bakın derim mahalle olarak oraları iyi değil. Ya da cumartesi pazarı civarına bakın... Sizin bütçeniz ne kadar ?Paşabayır paşakent baya pahalı oralar oralardan ev almak zor bütçemiz yetmez
Abinizin eşi var değil mi? O kadın sürekli kayınvalidesi ve hala ile mı yaşıyor?Paşabayır paşakent baya pahalı oralar oralardan ev almak zor bütçemiz yetmez
Siz ne tarafı önerirsiniz acaba 250 260 bin fazla bütçemiz yok ctesi pazarı dediğiniz neresiValla o zaman şehir merkezindeki evlere bakın derim mahalle olarak oraları iyi değil. Ya da cumartesi pazarı civarına bakın... Sizin bütçeniz ne kadar ?
Öyle olacak yüksek ihtimalAnnenize size yakın küçük bir ev tutun derim.Maaşı vardır babanızdan.Yardıma muhtaç değil anladığım kadarıyla.Böylesi daha uygun olur,hem size yakın olur hemde annenizde diken üstünde durmaz.
Sizce bu mumkun mu hayatta satmazlar baba yadigarı diyip halam satmaz para mal elden gidiyo diyip abim kabul etmezİyi ki dededen bir tane ev kalmiş kaç kişi ust uste yasiyor yahu o ev olmasa ne olacakmiş. Anne, hala, abi ve onun karisi cocuklari...
Satilip herkes payini alip hayatina baksa daha iyi bu ne boyle.
Abim evli evet . Hala yazları köyde ama kışın abimlerin yanına geliyor annemde halamın yanında duramadığı için yazın kızkardesıne gidiyo kışında bana kaçtı işte halam abimlere geçince. Ama yengem bu durumdan mutlu para geliyor çünkü hala doğalgazı çocukların ihtiyaçlarını İnterneti ödüyor mutfak masrafnı karşılıyor yengem de ses etmiyor ne zamana kdr etmez bilemem bu onun sorunuAbinizin eşi var değil mi? O kadın sürekli kayınvalidesi ve hala ile mı yaşıyor?
Anladım. Siz evlenenmeden önce nerde kalıyordunuz?Abim evli evet . Hala yazları köyde ama kışın abimlerin yanına geliyor annemde halamın yanında duramadığı için yazın kızkardesıne gidiyo kışında bana kaçtı işte halam abimlere geçince. Ama yengem bu durumdan mutlu para geliyor çünkü hala doğalgazı çocukların ihtiyaçlarını İnterneti ödüyor mutfak masrafnı karşılıyor yengem de ses etmiyor ne zamana kdr etmez bilemem bu onun sorunu
Kapalı pazar yerinin olduğu yer eşiniz bilir Bandırmalı ise. Sahile de yürüme mesafesinde...Siz ne tarafı önerirsiniz acaba 250 260 bin fazla bütçemiz yok ctesi pazarı dediğiniz neresi
Ben anneme bulunduğum ilde ev açarım sıkıntı yok yeterki zaten kadın kızkardesıne bi gidiyo yaz full orada. Bandırmada miss gibi kiralık uyguna evler var ..
eşin kalmaasını söylemiş sonuçta rahatsız olsa söyler diye düşünüyorum ama sizide bazen yalnız bıraksınKızlar selam
Haziran ayında evlendim. Halam evlenmediği için yanımızda kalıyor abimlere de maddi manevi yardım ediyor dolayısıyla annemde halamın yanında pek rahat değil sürekli hor görüyor tersliyor fln abimde sağolsun bir şey demiyor kadın rahat değil kısacası ben nişanlıyken nişanlım bu durumu görüyormuş hep anlamış be bir şey anlatmadım ben varken bir şey yapamıyordu halam ama şimdi evlenince iyice yükleniyor kadına. Abimlerde sağolsunlar kadını istemiyoruz der gibi sürekli eve kedi almalar korktuğunu alerjisini bile bile eşimde bana annem orada rahat değil istiyorsan kalsın bizde dedi annem 1 aydır bizde ama son zamanlarda huzursuz sürekli bugün şu komşu aradı teyzen aradı herkes kal kızında diyor demeye başladı ya ben kalıyorum da acaba damat rahatsız oluyor mu dedi bende dayanamadım yahu anne kızınn evi otur işte rahat değilmisin rahatım eee dedim ayrıca damadında senin yanında gayet rahat görüyorsun dedim uzanıyor konusuyor vs dedim rahatsız olmuş gibi mi yok dedi tamam otur dedim işte . Sonra aklıma takıldı eşime söyledim annem böle düşünüyor eğer rahatsızsan bana söyle yanlış anlaşılacak bir şey değil bu dedim yarın öbür gün önüme gelmesin dedim yoo dedi rahatım ben kalsın istediği kadar hem ben söyledim dedi bir şey olursa söylerim dedi . Kızlar sizce normal mi bu durum yani söyledim ama bi yandan da huzursuz oldum acaba rahatsız olur mu ki eşim . Yani eşime de söyledim ama hani annelerin başımın üstünde yeri var ama bi sorun olursa lütfen söyle dedim merak etme söylerim dedi anneme de söyle düşünmesin öyle dedi kaldı . Yani yeni evli olunca insan ister istemez sorguluyo böyle seyleri düşünüyor ileri de önüme gelir mi acaba
İstda ki evde anne hala benAnladım. Siz evlenenmeden önce nerde kalıyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?