Ben sizi anlamadım abim anneme evin birini otur diye verse gidip oturmaz keşke otursa ama oturmaz cümleme iyi bakın isterseniz otursa rahat eder ama diye bitiyor ...
Annrm benim ısrarırımla geldi zaten abimb aklına sokan yengem kadın haklı olarak kastamknuya yerleşmek istedi kendi ailesi de orada çünkü hem eşinin memleketi yani çocuklarım ist kalabalığından kurtulur gözüm arkada kalmaz eğitimini rahat alır diye düşündü abimde karısını dinledi gitti giderkende yengem kendi söyledi abim fln anne hala nasılsa siz yazın köydesiniz kışında birlikte kalırız diye bu onların tercihi hala ile aynı evde kalacak olan onlar tercihi yapanda onlar banane..
Annem ben ısrar edince rahat değildi halamdan dolayı alerjisi de var gel biraz kafa dinle dedim geldi şimdide torunları çağırıyor gidebilir isterse.. Yani sizin ne demek istediğinizi anlamadım sanırım anlaşılmadım diyeceğim siz bana sen anlatamadın diyeceksiniz neyse konusunun özü bu ..
Cümlen yani benim bu cevabı yazdığın paylaşımın
"yoksa haklısınız ama abşm evin birini anneme verse otur diye o da rahat eder kendide ama sırf kredi ödemesi için birlikte yaşayalım dedi yenge hnm"
yani abim evi verse anneme otur diye o da rahat eder kendi (abin) de
abin bu teklifi getirirken neden annemin evini bozmayalım demediniz diyorum özetle
annem bunu kabul etmez vs hikaye geliyor bana
sonuçta o evin eşyası nerede yani abin ve yengenin ayrı evi varmış alt üst de olsa ayrı eşyası var
annen sen ve halan da bir evde yaşıyorsunuz
o evi neden kapattınız diyorum
yani anne oğlum krediyi ödesin diye kapatmış da neden
abinin işi mesleği yok mu tık diye yengenin memleketine göçtü
annem oturmaz diye bir şey yok kadının evini kapatmasaydınız abi halayı da alıp gitseydi madem oturmazsa oturmasaydı anneniz ama hem haladan şikayetçi olup hem hala, gelin ve oğlu ile tek daireye sıkışmak zorunda kalması çelişkili
siz belki iyi niyetlisiniz biraz da ben destek olayım vs de olmuyor işte
burada bile gidecek diye konuyu savunmaya başladınız oysa konunun başında eşim rahatsız değildir değil mi dii soru
anneniz zaten gidecekse kısa zamanda bu konuyu açma ihtiyacı doğmazdı ki
bakın amacım sizi eleştirmek vs değil
ama fazla duygusal adım atıyorsunuz
eşim beni benimseyemedi vs gibi konularınız da var
bir arkadaş tavsiyesi ne olursa olsun kadını Bandırma ya götürmeyin, Kastamonu sadece yengenin memleketi ise oraya da göndermeyin kalsın İstanbul'da
ben annen de Kastamonulu sanmıştım ama annen oralı değilse ne işi var elin memleketinde anne hala vs vs