- 29 Mart 2019
- 44
- 45
- 38
- 28
- Konu Sahibi afterallthethistime
-
Okulu bırakmış,şu an havalimanında çalışıyor.İnanın biz de anlam veremiyoruz.Bilemiyorum belki babası inanmıyor anneme klasik üvey anne olarak görüyor.Ama kendisi de denk geliyordur diye tahmin ediyorum aynı evdeler sonuçta.Konuşulacak bir tip olduğuna inanmıyorum ben de çok zira yaptığı iğrençlik ortada,hani bir olur iki olur dikkat etmemiş vs denilebilir ama her gün aynı şey.okuyor mu bu çocuk adam ?
ya da çalışabilir mi bir yerlerde?
yani annenizin eşi de bi tuhaf annesi olsa temizlerdi ne yani..
21 yaşında adamın k*çı beri alt alır gibi tuvalet mi temizleyecekmiş annesi...
yani ne bileyim burada eşe iş düşüyor...
cidden zor bi profil çünkü...
belki annen konuşsa neyin var neye tepkilisin gibi ama hiç de insan gibi muhabbet edecek bi tip gelmedi bana
Muhtemelen Annenizi kendi annesinin yerine gelmis biri olarak gördügü icin bu kadar hircin ve öfkeli nereye satasacagini bilemiyor .. 21 yasinda ve cahil ne yazik ki .. Annenize üzüldüm ama esindede hata var kücük cocuk mu ki Annesi olsa temizlerdi diyor yani herseyi kendi pek ala yapabilecek yasta .. Allah sabir versinMerhabalar hanımlar,
Annem 49 yaşında 1 yıl önce 2.evliliğini yaptı.Ben onlarla oturmuyorum halamda kalıyorum,tek evladı benim babam da seneler önce bir hanımla evlendi.Bu detayları konu iyice anlaşılsın diye yazıyorum.Sorun şu ki evlendiği beyin ilk eşi vefat etmiş bu evlilikten 4 evladı var.Diğer 3 çocuğu evlenmiş düzenini kurmuş en küçük oğlu 21 yaşında.Annemle bu bey evlenmeden evvel bu oğlan ablasında kalıyormuş annemler evlendikten sonra babasının evinde ikamet etmeye başladı.Sorun burda başlıyor.Çocuk sanırım bu evlilikten pek hoşnut değil ancak aktif bir tepki göstermiyor.Sigara kullanıyor kendisi ve küllerini odasının zeminine silkeliyor,izmariti kültablasında söndürüp yine yere atıyor. Yemeğini odasına istiyor,sebze yemeklerinden hoşlanmıyor ve evde sadece sebze yemekleri piştiğinde veya istemediği bişey olunca kapıları camları çarparak odasına gidiyor.Ama mesela güzel bişey pişse kimseye bırakmadan tüm yemeği yiyor.Önceleri annem telefonda anlatırdı inanmazdım bir gün çok afedersiniz bir tencere dolma yaptık ve dışarı çıktık geldiğimizde yemek yoktu.Şok oldum bir insanın o kadar dolmayı yemesi mümkün değil ne yaptı inanın bilmiyoruz.Sorun yemek değil yanlış anlamayın lütfen,inadına yapıyor.En kötü ve en tahammülsüz olanı ise tuvalete gidiyor işini gördükten sonra sadece sifonu çekiyor çok çok üzgünüm midenizi kaldırdığım için ama geride kalan diğer detaylarla ilgilenmiyor.Bi kaç günlüğüne anneme geldim okulumun tatil olması sebebiyle artık kadın sinirden ağlıyor ben de o üzülmesin diye çocuk her tuvaletten çıktıktan sonra bi bahane bulup tuvalete girip temizliyorum.Eşiyle konuşmuş annem ‘Evladım o benim ne yapayım evden mi kovayım kendi annesi sağ olsa laf etmez temizlerdi kimse anne gibi olmuyor’ demiş.Anneme bırak temizleme öyle girsinler baba oğul dedim,ancak annem yapı gereği fazla titiz bir kadındır tahammül edemez.Çocuğun önceden kaldığı ablasıyla konuşmuş annem,çocuk ablasına ‘Bilerek yapıyorum anca b.kumu temizler’ demiş ve ablası sabret sana alışınca düzelir demiş.Yani bunu yapan çocuk olsa anlayacağım 21 yaşında kocaman adam.Annemin şimdilik rest çekecek durumu yok,beklediğimiz bir miras var ancak o para elimize geçerse rest çekebilir.Ama aslında ben istiyorum ki çocuk düzelsin O da yuvasında mutlu olsun zira annem boşandıktan sonra çok uzun süre bekar kaldı ve yaşamı paylaşacağı biri olsun,bir yol arkadaşı olsun istiyorum.Ben tabi ki evladıyım canım kanım ama biraz hayat yükü hafiflesin eşiyle mutlu olsun istiyorum.Biraz dertleşmek biraz da fikrinizi almak istedim.
Yapmayın allah aşkına ya. Hayat sadece iki seçenekten mi ibaret.Temizlemeyecek,madem bosanmayacak kocasından evladını şikayet etmeyecek. O kullerin,o pisliğin içinde yaşayacak kimse kusura bakmasın.
Çalışıyor şu an ancak durum bu ne yazık kihay allah yaa
21 yaşındaki de çocuk değil ki artık
amerikada olsa 21 yaşındaki çocuğun arkasını toplamayı bırakın kira alırlar evimde hala yaşıyor diye.
işte evli çocuklu adamların sıkıntısı bu.
adamlar hiççç etliye sütlüye karışmıyor, tüm sorumluluğu kadına yıkıyor sonra da "sen biliyordun ama çocuğumu" ya da"ah tabi herkes gerçek anne gibi davranmıyor" oluyor...
Kaldı ki çocuk küçük olunca insan zaten kıyamıyor, her şeyiyle kabul ediyor bir şekilde ama
oha yani 21 yaşında ADAM.
Gitsin iş bulsun çalışsın bi zahmet.
Ne vicdansız insanlar var yaa, bence o çocuk değil vicdansız bir insan sadece...
Merhabalar hanımlar,
Annem 49 yaşında 1 yıl önce 2.evliliğini yaptı.Ben onlarla oturmuyorum halamda kalıyorum,tek evladı benim babam da seneler önce bir hanımla evlendi.Bu detayları konu iyice anlaşılsın diye yazıyorum.Sorun şu ki evlendiği beyin ilk eşi vefat etmiş bu evlilikten 4 evladı var.Diğer 3 çocuğu evlenmiş düzenini kurmuş en küçük oğlu 21 yaşında.Annemle bu bey evlenmeden evvel bu oğlan ablasında kalıyormuş annemler evlendikten sonra babasının evinde ikamet etmeye başladı.Sorun burda başlıyor.Çocuk sanırım bu evlilikten pek hoşnut değil ancak aktif bir tepki göstermiyor.Sigara kullanıyor kendisi ve küllerini odasının zeminine silkeliyor,izmariti kültablasında söndürüp yine yere atıyor. Yemeğini odasına istiyor,sebze yemeklerinden hoşlanmıyor ve evde sadece sebze yemekleri piştiğinde veya istemediği bişey olunca kapıları camları çarparak odasına gidiyor.Ama mesela güzel bişey pişse kimseye bırakmadan tüm yemeği yiyor.Önceleri annem telefonda anlatırdı inanmazdım bir gün çok afedersiniz bir tencere dolma yaptık ve dışarı çıktık geldiğimizde yemek yoktu.Şok oldum bir insanın o kadar dolmayı yemesi mümkün değil ne yaptı inanın bilmiyoruz.Sorun yemek değil yanlış anlamayın lütfen,inadına yapıyor.En kötü ve en tahammülsüz olanı ise tuvalete gidiyor işini gördükten sonra sadece sifonu çekiyor çok çok üzgünüm midenizi kaldırdığım için ama geride kalan diğer detaylarla ilgilenmiyor.Bi kaç günlüğüne anneme geldim okulumun tatil olması sebebiyle artık kadın sinirden ağlıyor ben de o üzülmesin diye çocuk her tuvaletten çıktıktan sonra bi bahane bulup tuvalete girip temizliyorum.Eşiyle konuşmuş annem ‘Evladım o benim ne yapayım evden mi kovayım kendi annesi sağ olsa laf etmez temizlerdi kimse anne gibi olmuyor’ demiş.Anneme bırak temizleme öyle girsinler baba oğul dedim,ancak annem yapı gereği fazla titiz bir kadındır tahammül edemez.Çocuğun önceden kaldığı ablasıyla konuşmuş annem,çocuk ablasına ‘Bilerek yapıyorum anca b.kumu temizler’ demiş ve ablası sabret sana alışınca düzelir demiş.Yani bunu yapan çocuk olsa anlayacağım 21 yaşında kocaman adam.Annemin şimdilik rest çekecek durumu yok,beklediğimiz bir miras var ancak o para elimize geçerse rest çekebilir.Ama aslında ben istiyorum ki çocuk düzelsin O da yuvasında mutlu olsun zira annem boşandıktan sonra çok uzun süre bekar kaldı ve yaşamı paylaşacağı biri olsun,bir yol arkadaşı olsun istiyorum.Ben tabi ki evladıyım canım kanım ama biraz hayat yükü hafiflesin eşiyle mutlu olsun istiyorum.Biraz dertleşmek biraz da fikrinizi almak istedim.
evliliği neden kabullenmiyor, sen nasıl halanda kalıyorsan, oda ablasında kalmaya devam etmeliydi...öz annesi olsa bokunu temizlerdi demişya adam, anneniz onun öz annesi değil, ayrıca öz annede tuvaleti öyle bırakan çocuğuna, kapıları çarpan çocuğuna kızar....evden kovayımmı demiş eşi, evden kovmasın, ama bu evin kuralları var, sende dikkat etmelisin diye baba olarak konuşmalı...evliliği kabullenmeme sebebi neyse, o çözülmeli...Merhabalar hanımlar,
Muhtemelen Annenizi kendi annesinin yerine gelmis biri olarak gördügü icin bu kadar hircin ve öfkeli nereye satasacagini bilemiyor .. 21 yasinda ve cahil ne yazik ki .. Annenize üzüldüm ama esindede hata var kücük cocuk mu ki Annesi olsa temizlerdi diyor yani herseyi kendi pek ala yapabilecek yasta .. Allah sabir versin
Temizlemeyecek,madem bosanmayacak kocasından evladını şikayet etmeyecek. O kullerin,o pisliğin içinde yaşayacak kimse kusura bakmasın.
O baba olacak herif ne b*ka yarıyor.
İnsan karısını bu kadar ezdiremez, anneniz o terbiyesizi yaka paça dışarı atmıyor diye dua etmeliler...
Sessiz kalmasın madem aynı ev düzene uyacak annenizin söz hakkı var, bi kalaylasın aptalı...
Siz neden halanizin yanında kalıyorsunuz?
Neden boyle bakıyosunuz olaya tepki gösteren çocuk 5 yaşında degil 21 yaşında yazik evladi şikayet gibi görülmesine, insan kendi çocuğu yapsa söyler. Kadin evlenmiş ve bunu demesi reva boşanmayacaksa çeksin neden boşanmadan insan gibi konuşularak sorunlar çözülmez mi?Temizlemeyecek,madem bosanmayacak kocasından evladını şikayet etmeyecek. O kullerin,o pisliğin içinde yaşayacak kimse kusura bakmasın.
evliliği neden kabullenmiyor, sen nasıl halanda kalıyorsan, oda ablasında kalmaya devam etmeliydi...öz annesi olsa bokunu temizlerdi demişya adam, anneniz onun öz annesi değil, ayrıca öz annede tuvaleti öyle bırakan çocuğuna, kapıları çarpan çocuğuna kızar....evden kovayımmı demiş eşi, evden kovmasın, ama bu evin kuralları var, sende dikkat etmelisin diye baba olarak konuşmalı...evliliği kabullenmeme sebebi neyse, o çözülmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?