Haklisiniz on yargili davraniyor olabilirim ama o mahallede anneme zarar veren kimse yok benimle herseyi konusur muhakak soylerdi.. Ben annemin ilgisiz ve umursamaz olmasina kiriliyorum aslinda bu kadar acele edip tanimamasina zamana birakmamasina kiziyorum... abin yapmasaydi akli yokmu diyor kardesime dersleri kotu ilgilen anne diyorum bende ilgileniyorum elimden geldikce surekli ama umursamaz bir insan
ABime siddet konusunda asla ve asla hak vermem... Ama arkadas konusunda yanlis secimler yapti uyusturucu batagina dustu hayati mahvoldu cok sukur o gunleri geride birakmisken suanda anneme ve destegjne cok ihtiyaci var hele ki babamdan sonra...
Kardeşiniz konusunda endişeli olmakta haklısınız.
Ama keske annenize sert çıkıp, sorumsuzlugunu yüzüne vurup karşısına geçeceğinize, biz ne zaman tanisacagiz adamla? Deseydiniz.
Anne zaten sizin karşı cikacaginizi biliyor ve gardini almış.
Siz de adamı tanımadan etmeden abinizle karşı cikmissiniz dolayisi ile alti boş bu karşı cikmaların
Annenize de kibarca koca peşinde kosacagina çocukla ilgilen demişsiniz, yine olmamİş.
Bu kadın bu adamla tanışıp sonra ilgisiz anne olmamış ki. Hep böyleymis. Babanız ile evliyken size de böyleymis.
Neyi değiştirmeye çalışıyorsunuz?
Adam gelse de gelmese de bu kadın böyle. Bu evlilik ile alakali değil.
Siz annenize kizginliginizi bunun üzerinden toptan çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Abiniz konusunda bir şey diyemiyorum. 27 yaşında adam. Yok arkadaşları kötüydü, ortamı kötüydü diyip sürekli aklamaya çalışıyorsunuz.
Babamdan sonra toparlanamadi diyorsunuz sanki babanız geçen ay vefat etmiş gibi konuşuyorsunuz. Biliyorum sevdiğinizin kaybı çok acı ama 4 yıl bunu abinize bahane etmek için uzun bir süre.
Her şey üst üste binmiş, kafanız karışmış.
Bence bu konuları birbirinden ayırıp tekrar değerlendirmeye çalışın.