Annem ve evlilik düşüncesi...

Annem kimseyi dusunmez ki cocuk daha carpim tablosunu bilmiyor derslericok cok cokk kotu malesef ilgili bir anne degil...
hayat şartları kimsenin yaşantısı bilmem ama kardeşinizi sizin yanınıza alma ihtimaliniz yok mu hiç? anladığım kadarı ile bu ailede anne rolünü sen üstlenmişsin keşke kardeşini yanına alabilsen

KEske alabilsem kardesimde cok ister bunu ama annem izin vermez eminjm...

ABime siddet konusunda asla ve asla hak vermem... Ama arkadas konusunda yanlis secimler yapti uyusturucu batagina dustu hayati mahvoldu cok sukur o gunleri geride birakmisken suanda anneme ve destegjne cok ihtiyaci var hele ki babamdan sonra...

Ben seni haklı buldum evlenmek istemesi normal ama cezaevinde bı oğlu varken bu acele neden çocuklarının kabullenmesini bekleyebilir zamana bırakabilir annen bencilce yaklaşıyor geçim sıkıntısı yaşıyor mu annen o yüzden mi böyle acele edio

tepkılerınız cok anormal konu sahıbı
annenızın yası cok genc yalnızlık zor
8-9 ay kumrular gıbı el ele muhallebıcıde mı gezsın annenız ? aklına yatmıs cok nazık sekılde sıze de danısmıs ama sız ona evın cocugu muamelesı yapıyorsunuz
hele abınız
kesınlıkle psıkolojık destek almalı aglamalar sızı öldururum demeler

annenızın allah yardımcısı olsun cok zor ve yanında hayat arkadası ıstemekte haklı tepkılerınıze bakınca kadıncagızı cok yalnız gordum ben

bır sakin olun once

ayrıca evlenırken sana karısmadım demıs sız nıye annenıze karısıyorsunuz ? koca kadın coluk cocuk sahıbı ıffetsızlık yapmıyor bırsey yapmıyor ayıp yahu

Mesela sadece örnek vermek için söylüyorum yanlış anlamayın. Allah korusun anneniz vefat etseydi babanız sağ olup evlenmek isteseydi acaba abiniz bu tepkiyi verirmiydi. Koca öldükten sonra kadınların evlenmesi pek hoş karşılanmıyor nedense. Aradan 4 sene geçmiş. Abiniz zaten sorunlu siz evlisınız anneniz yorulmuş olabilir. Hayat arkadaşı istiyor olabilir. Yalnızlıktan sıkılmış olabilir. Ama süre konusunda haklısınız acele etmiş bunun sebebide kaçırmak istememistir büyük ihtimal. Yada abiniz yokken halletmek istemiştir.

Ilk evlılıgımı 19 yasında yaptım. 22de bosandım 24 te tekrar evlendım. Oglum yenı dogmus tu. Sımdı 32 yasındayım, oglum buyudu ortaokula baslayacak, kucuk bır oglum daha var 1.5 yasında. Eger suanda esımle ayrılırsam veya ölürse asla evlenmem, veya hıc daha once bosanmasaydım da bu yasında cocugumla evlenmezdim. Annenız ne guzel maddı olarak muhtac degıl anladıgım kadarı ıle abınız problemlı. Kucuk kardes var kendını kurtaracak daha... Elın koca dedesı ne ugrassın senın abınle kucuk kardesınle. Hıc gerek yok bence, bu yastan sonra rısk bu

Ayrıca abınızlede ugrasmak zorunda degıl adam, annenızde boyle boyle kopacak evet hayırsız bır evlat gıbı duruyor uzmus kadıncagızı ama o anne omur boyu maalesef koparamayacagı bır bag var aralarında

Annem kimseyi dusunmez ki cocuk daha carpim tablosunu bilmiyor derslericok cok cokk kotu malesef ilgili bir anne degil...
Onu dıyecektım ben dun aksam esımle ıkı sohbet edemedım bılıyor musun? Buyuk oglumun derslerı ıle ılgılenıyorduk, o yattı o sırada mutfagı toplayım dedım bır gıttım adam uyumus. Bu sızın yenı damat bunu yapabılecek mı, o alanı bırakabılecek mı acaba annenıze ve kardesınıze

Çok büyük tepki vermişsiniz, adamı tanımaya çalışın, sevmediğiniz şeyler varsa o zaman tepkili davranırsınız. İsteseniz de istemeseniz de ailenize girecek biri var, görmezden gelmek problemleri çözmez. Bugün olmasa seneye benzer bir durum yaşayabilirsiniz.
15 gün evlilik için erken, 15 ay olsa sizin tepkiniz yine değişmez gibi geldi bana.

Babamdan kalan maas ve ev var sadece fatura odemeleri var gecim sikintisi yasamiyor inatla acele ediyor

Annem benim basima kakiyor biz sana karismadik bizi dinlemedin demek istiyor soyleyis tarzini bilseniz... Psikiyatriye yollamislar hapisteyken destek aliyor suan gec bile kaldi aslinda... ben annem ilk soylediginde oldukca saygi duydum ve seninkararin dedim ama acele etmesini anlamiyorum henuz adami tanimiyor ve kardesim o evde yasayacak 10 yasinda..

Annemin kararina saygi duyarim onada soyledim zTen evlenmek istemesini normal karsiliyorum ama acele etmesi cok sacma geliyor. Daha ben adami gormedim bile oturup konusmadik bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…