Annem ve eşim!

Ben kendi nasıl kurtarmış oluyorum ki , 21 yaşındayım lise sonu açıktan okuyorum 54 günlük bebeğim var bir gelirim mesleğim yok. Kardeşimi asla açıkta bırakmam zaten o evde istediği kadar oturur. Peki annem evlenirse evlendiği adam sattırırsa anneme o zaman hem kardeşim hem benim payım ne olacak? Babamın evine elin adamımı oturacak

ayrıca annesi farklı bi acıdan bakıyor esinin tutumu hosuan gitmedi ben mesela kendm calısıyor olsam yada baska bi birikimin olsa yada ailemden bi para bile olsa kendi üstüme yapmam yani nolur nolmaz annene aferin senin hakkın zaten onda o ölüncede alıcaksın d,ger kardesinde ufak 7 yasında annen hürrem gibi kadın aferin valla

aynı masada oturup konuşmamaları sandığın kadar büyük bi probleme yol açmayacaktır, ben de eşine hak verdim.

sen annen hakkında böyle düşünürken eşinden anlayış bekleme.. Annen şu an sen öyle düşünmesende bir yanlızlığın içine düşmüş..

Anne annedir.. Candır..Senin hiç bu zamana kadar hatan olmadı mı..Allah bile kulunu affederken ..Biz kimizki

sen bu sorunlardan dolayı annene soğuksun anlıyorum çünkü bende babamla mesafeliyim sırf anne baba diye yapılan şeyleri unutamıyorsun maalesef, annen acayip bir kadın evliliğine dikkat et canım

Teşkkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza saygım var , ancak anne gibisi olmaz anne bulunmaz diyosunuz fakat babamın yerinide hiç kimse hiç birşey tutamaz... Annemi anlayamıyorum..

Teşkkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza saygım var , ancak anne gibisi olmaz anne bulunmaz diyosunuz fakat babamın yerinide hiç kimse hiç birşey tutamaz... Annemi anlayamıyorum..

Orası öyle tabi ama hayatta olan şu an annen..Geçmişi geri getiremeyiz.Yarın bir gün annene birşey olunca babandan daha çok üzüleceğin vicdan azabı çekeceğin gerçeğini de unutma

Yine söylüyorum annen haksız. Herkes yerini bilmek zorunda. Hem babanın toprağı kurumadan ne demek payını ver
Ayıp yani çok ayıp. Allah rahmet eylesin babanızı inşallah

Annen 40-42 yaşlarında çık genç muhtemelen...evi bana ver antalyaya gidelim gibi sözleri aklıma şunu getirdi babanız annenize gün yuzu gostermedi mi hiç, bir anda ozgurluğu görünce coştu anneniz acaba???

Valla şu sözünüzden sonra hiç mi hiç inandırıcı gelmediniz bana kimse ama kimse kocası ölüp de 2. günü tatile gidelim demez yani eşini sevmemiş bile olsa bunu demeye istemeye çocuğundan milletten utanır kusura bakmayın ama abarttığınızı düşünüyorum. Zaten pay olayını hiç anlamadım anneniz evde oturuyorsa satmıyorsa pay neden istiyor ki zaten öldüünde daha önce de yazdığım gibi size kalacak kardeşinize kalacak o ev. Hem evlenirse yeni kocası sattırırsa demişsiniz eneleri düşünüyorsunuz siz de. Kadın yalnızım gel diyor babanız daha öleli 1 ay olmuş eşimi bırakamam diyorsunuz ne olacak eşiniz elinizden mi kaçacak?

Annen 40-42 yaşlarında çık genç muhtemelen...evi bana ver antalyaya gidelim gibi sözleri aklıma şunu getirdi babanız annenize gün yuzu gostermedi mi hiç, bir anda ozgurluğu görünce coştu anneniz acaba???
Annem her zaman özgürdü. İstedği arkadaşıyla görüşür , parka gider , gezmeye gider rahattı kimse hesap sormazdı annemden kesinlikle.. Yılbaşında dahi uzak bi akrabamızla beraber kaldılar falan..

Yalan söyleyecek halim yok hanımefendi. Annem aynen öyle dedi evet. Küçük kardeşimide kastederek tatile gidelim hepberaber şu kalabalık gitsinde dedi! Eve gelenlerden dahi şikayetçiydi. Bir insan annesini neden kötülesin acaba durduk yere ? Babam canım kanımda annem değil mi sanki? Fake konu açmışım gibi davranıyorsunuz. Annem o evdede otursa tapu 3e bölündü şuanda anneme bana ve kardeşime yani. Ama annem tapunun sadwce kendisine ait olmasını istiyor. Para pul hırsıyla perdelenmiş gözü adeta. Evet eşimi evde yanlız bırakıp gidemem anneme , çünkü annem kakara kikiri yapmayı çok iyi bildi günlerce. Babam hastanede öldüğü an ağlamadı bile yahu insan bi şoka girmezmi bu kadar sakin olunamaz kusura bakmayın babama saygısı yoksadavefatına olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…