- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
-
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
sızcede cok uc degıl mı bu ornek
ustelık sız keske kendı hakkınızı verseydınız yarın obur gun annenız olse kardesınız 7 yasıdna sız evlenmıssınız bellkı kendınızide kurtarmıs sınız , oyle degıl mı?
Merhaba arkadaşlar. Daha önceki konularımdan hatırlarsınız belki annem ve eşim arasında sıkça problemler yaşanıyordu. Ama son 1 aydır hiç bir şekilde konuşmuyorlar artık. Sebeplerine gelince , canım babam 15 nisanda vefat etti. Annem babamın vefatından 4 gün sonra oturduğu evi ( babama aitti tapu ) , benim payım olan kısmını da kendi üzerine yapmamı istedi. Bende sinirlendim daha babam öleli kaçgün oldu bunların derdine mi düştün dedim. Üstelik o evi babam hepimize bırakmıştı. Annemde kocanla boşanırsan evde onunda payı olur dedi. Eşimde bunu duydu.... Neyse ben payımı vermedim zaten.
Annem bize gel diye sürekli aramaya başladı. Bende bugün evde durcam dedim. Annem de evinde bok mu var dedi... Hoparlörden konuşuyordum bebegimin altını değiştirdigim için. Eşim duydu ve bana kızdı. Annen bizim evimize düzenimize saygı duymuyor diye.
Annem ise bana gel bizde kal deyip durdu. Yanlız kaldı falan o yüzden çağırıyrdur demeyin sakın , çünkü annemi tanıyorum. Babam öldüğünde ve sonrasında ev asla cenaze evi gibi olmadı. Ağlayan üzülen sadece bendim. Annem kakara kikiri yaptı devamlı. Henüz bir kuran bile okumadı babam için. ( babam çok iyi birisi olmasına ragmen ) . Her neyse , bende anneme ben sizde kalamam iş yerimiz burda eşim sabah işe gidiyor ve rahat edemez orda kalmaz bende o yokken kalamam dedim. ( kendi isteğimle.) Eşimde anneme bu yüzden kızdı kalmaya getirmiyosun kızımı dedi sürekli annem ona. Ve bunun gibi bir çok şey. Asıl sorunum şu ;
1 hafta sonra 13 yıllık çocukluk arkadaşımın ablasının düğünü var. Annemde geliyor ( komşular çünkü ) . Eşimle annem aynı masaya benim isteğim üzerine oturacak ama hiç konuşmayacaklarını söylüyorlar. Dikkat çekmez mi sizce? Rezil olacağım insanlara. İkiside beni hiç düşünmüyorlar. Ne yapacagımı şaştım kaldım valla artık... Yahu benim suçum ne sizin problemleriniz yüzünden değil mi? Neyseki eşim anneme gidip gelmeme karışmıyor. Annem hala bana laf soksa da söylemiyorum zaten eşime... Çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın.
Not: Anneme içimde soğukluk oldu evet. Ama sebebi annem. Babam o kadar iyi bir insandı ki komşular annemden çok ağladı ve kuran okudular. Annem babamın vefatına saygı duymak zorundaydı. Madem onun 1500 tl maaşını alıp ve evindede oturuyorsa biraz kıymet bilmeli.. Hastanede bile yanlız bıraktı onu hep. Ben 9 aylık hamileyken ve 3 günlük sezeryanlıyken koşturdum babamın yanında... Zoruma gidiyor böyle yapması babam bunları haketmedi...
Merhaba arkadaşlar. Daha önceki konularımdan hatırlarsınız belki annem ve eşim arasında sıkça problemler yaşanıyordu. Ama son 1 aydır hiç bir şekilde konuşmuyorlar artık. Sebeplerine gelince , canım babam 15 nisanda vefat etti. Annem babamın vefatından 4 gün sonra oturduğu evi ( babama aitti tapu ) , benim payım olan kısmını da kendi üzerine yapmamı istedi. Bende sinirlendim daha babam öleli kaçgün oldu bunların derdine mi düştün dedim. Üstelik o evi babam hepimize bırakmıştı. Annemde kocanla boşanırsan evde onunda payı olur dedi. Eşimde bunu duydu.... Neyse ben payımı vermedim zaten.
Annem bize gel diye sürekli aramaya başladı. Bende bugün evde durcam dedim. Annem de evinde bok mu var dedi... Hoparlörden konuşuyordum bebegimin altını değiştirdigim için. Eşim duydu ve bana kızdı. Annen bizim evimize düzenimize saygı duymuyor diye.
Annem ise bana gel bizde kal deyip durdu. Yanlız kaldı falan o yüzden çağırıyrdur demeyin sakın , çünkü annemi tanıyorum. Babam öldüğünde ve sonrasında ev asla cenaze evi gibi olmadı. Ağlayan üzülen sadece bendim. Annem kakara kikiri yaptı devamlı. Henüz bir kuran bile okumadı babam için. ( babam çok iyi birisi olmasına ragmen ) . Her neyse , bende anneme ben sizde kalamam iş yerimiz burda eşim sabah işe gidiyor ve rahat edemez orda kalmaz bende o yokken kalamam dedim. ( kendi isteğimle.) Eşimde anneme bu yüzden kızdı kalmaya getirmiyosun kızımı dedi sürekli annem ona. Ve bunun gibi bir çok şey. Asıl sorunum şu ;
1 hafta sonra 13 yıllık çocukluk arkadaşımın ablasının düğünü var. Annemde geliyor ( komşular çünkü ) . Eşimle annem aynı masaya benim isteğim üzerine oturacak ama hiç konuşmayacaklarını söylüyorlar. Dikkat çekmez mi sizce? Rezil olacağım insanlara. İkiside beni hiç düşünmüyorlar. Ne yapacagımı şaştım kaldım valla artık... Yahu benim suçum ne sizin problemleriniz yüzünden değil mi? Neyseki eşim anneme gidip gelmeme karışmıyor. Annem hala bana laf soksa da söylemiyorum zaten eşime... Çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın.
Not: Anneme içimde soğukluk oldu evet. Ama sebebi annem. Babam o kadar iyi bir insandı ki komşular annemden çok ağladı ve kuran okudular. Annem babamın vefatına saygı duymak zorundaydı. Madem onun 1500 tl maaşını alıp ve evindede oturuyorsa biraz kıymet bilmeli.. Hastanede bile yanlız bıraktı onu hep. Ben 9 aylık hamileyken ve 3 günlük sezeryanlıyken koşturdum babamın yanında... Zoruma gidiyor böyle yapması babam bunları haketmedi...
Teşkkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza saygım var , ancak anne gibisi olmaz anne bulunmaz diyosunuz fakat babamın yerinide hiç kimse hiç birşey tutamaz... Annemi anlayamıyorum..
Ama annem babamın vefatına saygı duyacaktı o zaman... Ben komşulardan hatim olsun diye cüz dağıtırken o antalyaya gidelim tatil yapalım demeyecekti babamın öldüğü 2.gün. Babam kimsesiz bir insan sonuçta babamın ailesi biziz. Ama annemin bu para pul mal mülk derdine düşmesi beni kahretti...
Annem her zaman özgürdü. İstedği arkadaşıyla görüşür , parka gider , gezmeye gider rahattı kimse hesap sormazdı annemden kesinlikle.. Yılbaşında dahi uzak bi akrabamızla beraber kaldılar falan..Annen 40-42 yaşlarında çık genç muhtemelen...evi bana ver antalyaya gidelim gibi sözleri aklıma şunu getirdi babanız annenize gün yuzu gostermedi mi hiç, bir anda ozgurluğu görünce coştu anneniz acaba???
Yalan söyleyecek halim yok hanımefendi. Annem aynen öyle dedi evet. Küçük kardeşimide kastederek tatile gidelim hepberaber şu kalabalık gitsinde dedi! Eve gelenlerden dahi şikayetçiydi. Bir insan annesini neden kötülesin acaba durduk yere ? Babam canım kanımda annem değil mi sanki? Fake konu açmışım gibi davranıyorsunuz. Annem o evdede otursa tapu 3e bölündü şuanda anneme bana ve kardeşime yani. Ama annem tapunun sadwce kendisine ait olmasını istiyor. Para pul hırsıyla perdelenmiş gözü adeta. Evet eşimi evde yanlız bırakıp gidemem anneme , çünkü annem kakara kikiri yapmayı çok iyi bildi günlerce. Babam hastanede öldüğü an ağlamadı bile yahu insan bi şoka girmezmi bu kadar sakin olunamaz kusura bakmayın babama saygısı yoksadavefatına olacaktı.Valla şu sözünüzden sonra hiç mi hiç inandırıcı gelmediniz bana kimse ama kimse kocası ölüp de 2. günü tatile gidelim demez yani eşini sevmemiş bile olsa bunu demeye istemeye çocuğundan milletten utanır kusura bakmayın ama abarttığınızı düşünüyorum. Zaten pay olayını hiç anlamadım anneniz evde oturuyorsa satmıyorsa pay neden istiyor ki zaten öldüünde daha önce de yazdığım gibi size kalacak kardeşinize kalacak o ev. Hem evlenirse yeni kocası sattırırsa demişsiniz eneleri düşünüyorsunuz siz de. Kadın yalnızım gel diyor babanız daha öleli 1 ay olmuş eşimi bırakamam diyorsunuz ne olacak eşiniz elinizden mi kaçacak?