Annem ve bebeğimin kıyafetleri

Valla ben çok şaşırıyorum bu tutuma ya. Bakıcı değil sonuçta kadın gönüllü bakıyor e bu çocuğunuza zarar verecek bi durum da değil. Bu kadar elinden geliyor uğraşmak istemiyor demek ki. Sinirlenmeye hakkınız hiç yok bence. Yeni kıyafetleri ayırın dolabından çocuk zaten her kıyafeti giymez gündelik olarak. Lekesi çıkmayanları giysin madem bu kadar sinir oluyorsunuz

keşke bebeğim olsa ve ailemle aynı apartmanda olsam ve annemle kv bebeğime baksalar. söyleyeceklerim bu kadar üzgünüm...
Üzülmeyin lütfen. Takdir allahtan. Vardır zamanı. 8 yıl bekledim ben bu sıpayı. Sonra tüp bebek tedavisi ile oldu. Sizin de olur inşallah. Sonra bu günleri unutup dünyalıklarw üzükürsünüz inşallah

Ben sizi yanlış buldum, hem incitmeden bakıyor anneniz hem de yersiz bi eleştiride bulunuyorsunuz. Saat kaçta uyursa uyusun bebeğiniz giysilerini kontrol edip öyle bırakmalısınız kirli sepetine. Üzerinde Yiyecek artıklarıyla beklemesi hiç hoş değil. Doğru yıkama yapın, 2 parça fazla alın, dışarıda giydirdiklerinizi günlük giyimlerin içine karıştırmayın. Bırakın çocuğunuz kendini beslemeyi öğrensin.
Annenize de teşekkür edin, ellerinden öpün. Herkes sizin kadar şanslı değil. Deniz aşırı ülkelerden bakıcılara muhtaç olup her türlü hallerini sîneye çekiyoruz biz.

Benim düşüncem gözü kapalı emanet edebileceğim tek kişi annem olduğu İçin kıyafet problemine takılmam. Yıkanır geçer geçmez ama en azından içim rahat olur.

anneniz bkiyor cocugunuza yemeginizi yapiyor orda yiyorsunuz agirlik annenizde kvdeniz leke lafi yapiyor sizde hicbisey demiyosunuz oyle mi?
valla ben burda anane de degilde sizde ve kvde gordum sorunu anneniz yerinde olsam bana kiyafet lekeleniyor diye soyleseniz al cocugunu kendin bak der o gun birakirim bakmayi cok sanslisiniz
benim kvdemde annemde bakmaz cocuklarima ancak 1-2 saat o da ayda yilda bir keske baksalarda
tum kiyafetleri lekeli olsaaa

Kesinlikle önlük istemedi benim bebeğim. Asla da zorlamadım, boynu kızarıp kaşınacağına üstü kirlensin.
dışarısı için oln kıyafetleri ayırın, kaldırın saklayın, annenize anne buradakileri kullan diyin. Bebek kıyafetler cidden de pahalı ama kendi başına yemesi, döke saça da olsa önemli

Ebebekten leke çıkarıcı aldım, bazen amywayin leke çıkarıcısını da kullandım fakat pek randıman alamadım onlardan. A101inki bebek için uygun olur mu acaba. Siz de bebek için mi kullandınız?
Ben de Na...rin kullandım çok iyi çıkarıyor, makinada iki kere durulama yaptım bir sorunla karşılaşmadım

Valla ben krese ayda 2000 odeme yapiyorum ve her sey lekeli geliyor cok temiz kalsiniz derseniz evde oturup kendiniz bakin.Aksamlari anne evinde yediginiz yemege sayin
Odemediginiz kres parasina sayin
Evinizin tüm gun kirlenmemesine sayin
Biraz da sukredin o kadin bu yastan sonra cocuk bakiyor kolay mi saniyorsunuz?

Gezmelik kıyafetleri saklayın. Yağlı salçalı lekeler için bulaşık deterjanı , meyve çim vs lekeler için kosla vanish. Dökün üzerlerine iki çitileyin atın makineye.İki kez durulattırırsınız makinede birşey olmaz. Anneniz iyi yapıyor aslında. Benim büyük oğlum 5 yaşındayken hala kendim yediriyordum .

Son düzenleme:
O demir ilacının lekesi taa sindirilip kakasıyla bulaştıysa bile çıkmıyor. Öyle fena birsey

Biraz önce bahsettıgınız deterjan hangisiydi özelden ismini atarmısınız??

Annenizin maaşını kesin yada ya düzgün bakın bebrgime yada başka iş arayın diyin. Sigorta yapıyormusınız başlattınız mı? Tövbe yarabbim bakmak zorunda degil sana bakmış senin çocuguna bakıyor. Bide diyorsunuz ki ben şöyle istiyorum ben böyle istiyorum bakıcı tutun. Zira böyle iyi anneleri daha fazla yıpratmayın.

Bebek taktırmayınca takılmıyor önlük falan. Bizimki takınca çıkarıp atıyor ve kendi yemeye çalışıyor herşeyi. Doğal olarak döküyor. Bana da bozuluyorlar kıyafetler lekeli olunca ama napayım ömürlük almıyoruz zaten 3 ay sonra giyemeyecek. Ama kendi kendine yediği için motor becerileri gelişti. 14 aylık kaşıkla kendi içmeye başladı çorbasını.

Kusura bakmayin bana siz bu konuda duzensiz geldiniz biraz. Annenizin yaklasiminda sorun yok. Elbette bebek bu, gunde bilmem kac defa ust bas degistirecek. Bunun icin feda ettiginiz birkac takim kiyafet olmali. Bizim oglumla parktan gelisimizi gorseniz soka girersiniz. Resmen camur banyosu yapmis gibiyiz. Simdi buyudugu icin yemek yerken o kadar fazla kirletmiyor. Ben yediriyorum genelde. Kendi yerken de lokma lokma veriyorum. Ama eline meyve verdigim de oluyor. O kiyafetleri artik gozden cikardigim icin sorun etmiyorum. Siz bir an once duzenleyin dolabini.

Gezmelik kıyafetleri ayrı yerde olsun. Benim oğlumun gezmelik kıyafetini evde de kreşte de giydirmem.

Bence aman etraf batmasin diye özgürlüğünü kisitlamasindansa boyle rahat birakmasi kendi yemeye tesvik etmesi cok guzel. Onun dışında arkadaslar yazmis zaten söyleyeceklerimi. Günlük - gezmelik ayrimi vs.

Kirlensin bence de, evde giyeceği şeyler de hafif leke kalsa da yapacak birşey yok..
Gezmelik kıyafetler zaten evde giyilmez.
Gerçekten önlük taktirmayip, kizartiyorsa anneniz ne yapsın..
Benim oğlum da aynısıydı, önlük giydiremezdim ve asla ben yediremezdim..
Böyle bir konu için annenizi uyarmayin bence.

Bu konuda haklısınız bence. Çocuk özgür büyüsün tamamda hiçmi temiz kıyafeti olmayacak bu çocukların? Gezme kıyafetlerini ayırın ve kullanmamasını söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…