- 14 Aralık 2023
- 176
- 453
Her şeyimizi satıp buraya geldik işlerimizi bıraktık bu sebeple geri dönme kararı o kadar kolay olmuyor ki ilerde çocuğumuza iyi bir gelecek sağlayabilmek için geldik amacımız turistik bir gezi veya şımarıklık degil
Plansız programsız, bakıcı ücretini dahi araştırmadan, nerede çalışırım kaygısı olmadan her şeyi satıp, işleri bırakıp gitmişsiniz. Bence paralel..
Bana yazdığınız bir sonraki mesaja da buradan cevap vereyim, ben çocuğumu bırakacağımı bilmiyordum ki demişsiniz bilecektiniz işte her şeyi araştıracaktınız. Hele bebek için en ufak detaylara dahi hakim olmaya çalışacaktınız.
Türkiye'de de çalışınca ya anne ya KV bakıyor demişsiniz, hayır kendi imkanlarıyla bakmaya çalışan kadınlar da var, hatta biri de çok yakın bir tanıdığım.
Çocuğum gelecek kaygısı taşımasın diye geldik buraya demişsiniz. Sadece kendinizi geliştirerek değil çocuğunuzu da geliştirerek çocuğa gelecek kaygısı vermemiş olursunuz. O da bebeklikten başlar işte.
Bakın burada bir üye yazmış, çocuk annesini 20gün görmedi diye anne demedi küstü annesine. Yazık değil mi?
Yüksek lisans, yurtdışında çalışma isteği, hayat şartlarını iyileştirmek için verilen mücadeleniz takdire şayan fakat bebek bu şartlarda bırakılmak zorunda kalmasaydı.