sevgilim evlenmeyi cok istiyor, kafasinda ne gibi bir anlam yukluyor bilmiyorum ama baya istiyor yani. ben de tabi eger bir gun evlenecek olursam onunla evlenmek isterim. benim evlilik mevzusunu acma sebebim aslinda baski altinda olmam. sevgilim, ailem, arkadaslarim herkes sevgilimin nasil iyi biri oldugunu, beni ne kadar cok sevdigini, benimle evlenmeyi cok istedigini, benim onu pesimden kosturdugumu soyluyor surekli. yani parayla adam tutsa boyle periyodik olarak ayni laflari soylettiremezdi bana. ben de bunaliyorum yani herkes surekli ayni seyi soyleyince cunku memnun degilim bu durumdan, evlenmek isterim tabi ama bu sartlarda degil. cogu seyi zaten hallettik ama bu anne mevzusu beni cok dusunduruyor.
yani sana soyle soyleyeyim, benim sevgilimin babasi turkiyede taninmis biri turkiyede adami tanimayan yoktur. ben bunu bilerek basladim zaten iliskiye. ama daha arada bir resmiyet yokken annesi benim instagramda paylastigim fotografa karismaya calisiyor, bizim ailemizin/adimizin bir sayginligi (?) var diyor. sevgilim tabi gereken tepkiyi verdi orada ne sayginligi anne ben niye bilmiyorum dedi, seni ilgilendirmiyor kimin ne paylasacagi falan dedi ama iste daha nisanli bile degilken bunu yapan insan evlenince beni gelin olarak gorup neler yapmaz? benim instagramda paylastigim bir fotografla hemen kocasinin rezil olacagini dusunuyor, kariyerimiz etkilenir diyor. ne alaka yani? daha yazmadigim o kadar cok sey var ki.
bu arada niye bu kadar ic icesiniz diyenler olursa, biz iliskiye baslamadan once de zaten tanisiyorduk ailesiyle. ailelerimiz arkadasti, ortak bir cevredeydik. ama iliski baslayinca her sey degisti, ben oglunu almis oldum yani. bu durumda evet ben evlenmekten korkuyorum erteleyebildigim kadar ertelemek istiyorum acikcasi.
yorumun cok yol gosterici, cok tesekkurler.