Anneniz mal mülk konusunda da dürüst olduysa korkmakta haklisiniz çünkü müge anlıda çok görüyoruz böyle konuları. Ama gözünüzü de korkutmak istemem sonuçta iyi insanlar da hala mevcut. İmkanınız varsa adamla yüzyüze tanışmaya çalışın, gözlemleyin. Keşke adamın eski eşine ulasabilseydiniz, hakkında olumlu olumsuz bilgi sahibi olurdunuz. Ama anneniz aklı 5 karış havada bir genç kız gibi davranmasin ince eleyip sık dokusun , adamı zaman zaman denesin, tepkilerini ölçsün. Bu devirde kimseye güven yok malesef.
Hic sormayin, neler oldu! Ben burda yorumlari okuduktan sonra instagramda adamin soyismini yazdim ve onun kizi olabilecek iki kisiye yazdim. Annem fotograflarini göstermisti cünki. Biride cevap verdi babasiymis! Kiz uzun süredir görüsmedigini cok zor sartlar icinde üniverste okudugunu yazdi. Kisa yazistik ve yarin beni ariyacagini söyledi. Sonra bir baktim annem yazmis, dün cok kötü birsey oldu, nazar degdi, adam demiski ben senin karsina böyle cikamam bir is yapacagim elim düzelince bulusuruz. Annemde kizmis ben biletimi aldim sadece görüsecegiz yani neden cekiniyorsun diye, adam baya kapris yapmis ona öyle diyor. Neyse bende dedimki anne bende dua etmistim dün hayirlisiysa olsun diye, hatta kizini bile buldum dedim.
Senmisin öyle diyen!
Kizlar öyle sinirlendi öyle sinirlendiki, anlatamam.
Üst üste sesli mesajlar yolladi, ona sormadan is ceviriyormusum, adamin eski hanimi hala ona asikmis, o kiz yalan söylüyormus babamla uzun zamandir görüsmüyorum diye daha üc gün önce para istemis babasindan ama adamin durumu yokmus.
Ben güvenmiyormusum anneme, nasil öyle birsey yaparmisim, hic mutlulugu haketmemismi, zaten belki senin kizla konustugunu duydu ondan benden uzaklasti diyor, bende diyorumki anne daha 20 dakika önce kizla yazistim. Daha neler neler cidden sinirlerim bozuldu. Buranin linkini bile attim belki sizin yorumlarinizi okur diye ama bana öyle seyler atma ben aptal degilim okumiyacagim dedi. Ben ve kardeslerim onj adami tanimasini bile engelliyormusuz. Bende dedim anne biletini bile kardesim aldi kimse sana görüsme demiyor, arastirmakta ne var? Tamam özür dilerim ben sana güveniyorum ama adami tanimiyoruz, kizin söylediklerine inanmak mecburiyetindede degiliz dedim.
Ama hic dinlemiyor okadar kizgindiki anlatamam. Diyorki o adamda benim gecmisimk arastirsa kötü konusan cok olur. Bende dedim anne sen iki kez evlendin bosandin, iki adamdan cocuk yaptin yani senin cekinecegin birsey yok belki onunda yoktur dedim. Hem ögrendiklerini ona sorarsin dedim. Ama bunlar kendi aralarinda demislerki gecmisi hic karistirmiyacagiz.
Bana ve kardeslerimle anlattigina cok pismanmis. Ve bana bir ton baska suclamalarda yapti, hatta sadece para yüzünden böyle yaptigimizi söyledi ama ben tekrar söyledim anne alakasi yok diye. Sonucta ben adamida direk ariyabilirdim ama yapmadim, tanissinlar istedim.
Bu arada adama herseyi anlatmis, arsalarimda var ama hersey cocuklarimin üzerinde demis ona.
Son durum bu, bana kizdi kizdi küstü sanirim : (