Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

6 sene kendinden buyuk kadinla yaşarken ailesini dert etmiyordu da 6 sene sonra mi aielsi istemedi diye terk etmiş. 🙂
Bence bu adam kendinden buyuk kadinlarla takilio para yiyor sonrada bahaneyle ayriliyor olabilir.
Annenize bunu anlatmak eminim zor olacaktir ama dikkat edin mal para kaptirmamaya en azindan.

Aklıma şu tweet geldi

PSX_20200615_194313.jpg

Bence adama fake hesaptan yazın hemen size de asılır anneniz de ikna olur

Yani karşı tarafı bilmek güç. Ön yargılı olup kestiriğ atmak da, annenize haksızlık olur mutlu olursa sizde mutlu olursunuz. Ama mal varlığı vs şimdi konuşulup söylenmesin iyi takip edin her konuşmasını sizle paylaşmasını sağlayın umarım kötü çıkmaz

6 sene kendinden buyuk kadinla yaşarken ailesini dert etmiyordu da 6 sene sonra mi aielsi istemedi diye terk etmiş. 🙂
Bence bu adam kendinden buyuk kadinlarla takilio para yiyor sonrada bahaneyle ayriliyor olabilir.
Annenize bunu anlatmak eminim zor olacaktir ama dikkat edin mal para kaptirmamaya en azindan.
Beraber oldugu kadinin cocuklari karsi gelmis, yani kendi ailesi degil. Evet benimde hic icim rahat degil, izmirdede kimseyi tanimiyoruz o yüzden acaba bir dedektifmi bulsam diye düsündüm. Bir dedektif bürosuna yazi yazdim fiyat sordum ama dönmediler daha

Annemle müge anlıya sardık bi süredir bu konunun aynısı vardı bugün resmen 🤦🏻‍♀️ Bana hiç inandırıcı gelmedi yoga yapan dans hocalığı yapan birinin yazlık evi duyunca hemen inşaat muhabbetinin çıkması falan bi garip ne bileyim. Zaten tanışmada fecaat. Bence anneniz çocuklara konuyu açtım şüpheyle yaklaştılar ben sana tabi ki güveniyorum ama evlilik sözleşmesi yapsak onlar da rahatlasa deyip bi ağzını arasın bakalım ne olacak tepkisi. Anneniz fazlasıyla duygusal biri sanırım umarım iyi biridir ama siz takipte olun hatta beraber gidin türkiyeye.

Cok kafam karisik kizlar, umarim bana akil verebilirsiniz cok endiseliyim.

Durum söyle, biz almanyada yasiyoruz, benim annem 56 yasinda. Annemin hic yüzü gülmedi hayatinda, benim babam cok döverdi ve annemi terketti. Sonra bir evlilik daha yapti cok asiklardi ama üveybabam anneme hic gün göstermedi ve annemin cok parasini yedi ve nihayet ondanda ayrildilar.

Annem facebookda dini bir sayfada yorumlar yapiyordu, ordan annemi gören izmirli bir adam anneme yazmis. Annemi türkiyede sanmis. Bu adamla iki haftadir konusuyorlarmis, birbirlerini cok begenmisler. Annem bana dün anlatti fotograflarini gösterdi.

Adam Ailesinden 80 yaslarinda annesiylede görüstürmüs, adam kendisi annemden 5 yas gencmis, ama görüntü olarak genc durmuyor.

Adamin durumu kötüymüs, hem coronadan dolayi, hemde bar ve restorant isletmis izmirde zamaninda, isyerisi batmis, sonra dans hocaligi yapmis ama artik belinden yapamiyormus.

Anneme yoga yapmayi, denizde dalmayi vesaire seviyorum demis ve annem adama toz kondurmuyor cok cok iyi bir insan diyor. Simdi tanismaya türkiyeye gidecekmis, biletini bile almis ayin sonuna. Annem maalesef adama bos bir yazligi oldugu (kiracisi 1 sene önce cikmisti) ve oraya gidip düzeltecegini anlatmis.

Adamda abisiyle beraber böyle isler yapiyormus insaatlerde ben yaparim demis. Anneme yolladigi fotograflarda asansör tamir ettigi, boya boyadigi hatta perde yikadigi görüntülerde vardi. Yani görünüste bencede kötü birine benzemiyor. Benim annem emekli, adamda türkiyeye gel evlenelim beraber yasayalim izmirde demis. Sende gün görmemisin bende hic görmedim beraber cok mutlu olacagimiza eminim ben hep senin gibi bir esim olsun istedim demis.

Ordaki insanlara annemi esim diye anlatiyormus.
Annemin para islerine erkek kardesim bakiyordu, ondan 4 veya 5 bin Euro istemis, hatta nakit olmadigi icin erkek kardesim borc cekmek istiyor. Türkiyede tamir icin ve tatil icin lazim demis.

Bu adam hakkinda bildigim sunlar: 51 yasinda, izmirde yasiyormus, Bulgaristan göcmeniymis ailesi bu yüzden avrupaya sorunsuz girebiliyormus bulgar pasaportuyla, ama avrupada 1 sene kalmis gencken begenmemis. Anneme izmirde yasayalim diyormus. Iki kere evlenmis bosanmis. Eski hanima hakkinda demiski, benden sonra 20 yas kücük biriyle evlendi, sonra bosandi 80 yasandi bir adamla evlendi, o adamda ölünce evi barki ona kaldi. Eski hanimla aram iyi degil, iki kizim var onlarda anneleri gibi menfaatci sadece para isteyince ariyorlar, demis. 6 sene kendinden 15 yas büyük bir bayanla beraber yasamis ama ailesi karsi geldigi icin evlenmeyip ayrilmislar. Annem cok dürüst biri hicbirseyini saklamiyor diyor. Bir tane abisi varmis insaat isleriyle ugrasiyormus oda abisiyle böyle islere gidiyormus. Anneme kimliginide önlü arkali yollamis evli degilmis.

Sizce bir detektifmi bulsam ne yapsam? Annemin arsalari var, anlatmadim ona diyor ama belkide anlatti utaniyor söylemiyor, sonucta evide anlatmis. Annemin kalbini kirmasindan cok korkuyorum, cok hassas bir kadin ve depresyondan defalarca hastaneye yatmis bir insan. Acikcasi onu cok mutlu görünce aman beraber yasayip annemin yazligini satip izmire yerlesirlerse yerlessinler sonucta annemin parasi dememisde degilim. Ama hadi daha kötü seylerde olabilir, simdi birsey yapmazsam sonra pisman olurum diyede korkuyorum.

Sabah erkek kardesimle konustum, ona zaten herseyi anlatmis, sadece yazlik evine gelip o adamin oranin tadilatini yapacagini söylememis, kardesim sadece tanisacaklar diye biliyormus. Kardesim sinirli biri hemen bagirdi köpürdü öldürecem o adami falan dedi zor sakinlestirdim, belkide biz vesvese yapiyoruz bir dur bakalim diye. Birde kardesime hemen gelince evlenelim dediginide söylememis. Bana diyorki, kizim hemem evlenmem ama nisan yapariz, cok iyi adam beni gelinlik icinde görmeden, benim dinime düskün oldugunu bildigi icin elimi bile tutmuyacakmis diyor.

Ne yapsam simdi? Hic karismasammi?
Gelince evlenelim dediyse sizde annenizle gidin yanlız bırakmayın madem mali mülkü var annenize evlilik sözleşmesi yapması konusunda ısrar edin adam kabul etmezse ortaya çıkmış olur niyeti, o gözleri aşktan görmeyen anneniz de görür,
Gençlere kimse kızmasın vallahi ben kızamıyorum böyle akılda yaşlı gördükçe,bugün müge anliyi açtım kadının teki 160bin dolandirilmis iki ayda kızı istese vermez izlemedim daha fazla kapattım Allah akıl fikir versin böylelerine

Annemde öyle demis adamda demiski: Ama sende facebookdasin ve cok iyi bir insansin, ben seni bir süredir yorumlarindan paylasimlarindan takip ediyordum demis.
Valla ben inanmam sonuçta adam araştırma yapmıştır. Baktı kadın yurtdışında parası var kancayı takmaya çalışıyor. Madem öyle annen hiç parası olmadığına inandırsın. Adam da yurtdışına taşınsın

17 yaşında olsa anlarımda ..Yaşlarını almış kişiler birde..
İnternet üzerinden güven mi olur.. yakında borcum var para ..kriz var para..
İlgisini çeker annenizin üzerinden mutsuzun sıkıntıdayım para müge anlıda böyle oluyor bu işler keşke olmasın
Tek göndermeyin annenizi yanında bulunulsun bence

Anneniz hangi kafayla sadece iki haftadır internetten konuştuğu adamla evlilik düşünüyor, buluşmaya gidiyor? Ergen olsa anlarım. Bu kadar mı yokluktaymış 🤦🏻‍♀️ Ayrıca linççi tayfa görmesin ama bar işletip dans hocalığı yapan, hayatı bu çizgide yaşayan birinin dini sayfalarda takılması bana biraz alakasız geldi. Adam ben keriz yolucusuyum diye bağırıyor resmen.

Iki tarafda normal davranmıyor. Yaşlarına göre çok daha dikkatli adım atmaları gerekirken liseli aşık gibi sorgusuz yaşamak istiyorlar. Adam hiç güven vermedi. Adamla başka hesapdan konuşmayı deneyin. Ordan belki gerçek yüzü çıkar ortaya.

İki haftadır konuşuyorlar ve adam eşim diye anlatıyor anneni... Annen gelinlik giymeden elini bile tutmazmis😂 6 sene 15 yas buyuk kadının elini kolunu tutmuş ama. Adam büyük dolandırıcı. Annene iki evrak imzalatir malını mülkunu alır. Muge Anlı da bulursun anneni.

Adamın kimlik görüntüleri varmis, facebook hesabi da var. Hiç dedektife bile gerek yok Türkiyede tanıdığınız hic mi akrabaniz yok, yazligi yaptiracagiz ama adam dolandirici mi bilemedik deyip bilgilerini verin polis veya nüfusta çalışan biri bile bakıp görebilir adamin gelmişini geçmişini :) buradan size yardımcı olabilecek arkadaslar bile olabilir karar tabii sizin ama dedektiflere o kadar paralar vermeye gerek bile yok diye düşünüyorum

15 yaşındayken MSN de ekleyip sevgili olmak isteyenlere bile inanmıyordum. Ben bu hayata olan güvenimi çoktan kaybetmişim. Kadıncağız sevgiye aç belliki ama bu acele niye? İki hafta değil internette tanıştığın, 5 sene aynı evde yaşadığın adam bambaşka çıkıyor. Oooy oy

Cok kafam karisik kizlar, umarim bana akil verebilirsiniz cok endiseliyim.

Durum söyle, biz almanyada yasiyoruz, benim annem 56 yasinda. Annemin hic yüzü gülmedi hayatinda, benim babam cok döverdi ve annemi terketti. Sonra bir evlilik daha yapti cok asiklardi ama üveybabam anneme hic gün göstermedi ve annemin cok parasini yedi ve nihayet ondanda ayrildilar.

Annem facebookda dini bir sayfada yorumlar yapiyordu, ordan annemi gören izmirli bir adam anneme yazmis. Annemi türkiyede sanmis. Bu adamla iki haftadir konusuyorlarmis, birbirlerini cok begenmisler. Annem bana dün anlatti fotograflarini gösterdi.

Adam Ailesinden 80 yaslarinda annesiylede görüstürmüs, adam kendisi annemden 5 yas gencmis, ama görüntü olarak genc durmuyor.

Adamin durumu kötüymüs, hem coronadan dolayi, hemde bar ve restorant isletmis izmirde zamaninda, isyerisi batmis, sonra dans hocaligi yapmis ama artik belinden yapamiyormus.

Anneme yoga yapmayi, denizde dalmayi vesaire seviyorum demis ve annem adama toz kondurmuyor cok cok iyi bir insan diyor. Simdi tanismaya türkiyeye gidecekmis, biletini bile almis ayin sonuna. Annem maalesef adama bos bir yazligi oldugu (kiracisi 1 sene önce cikmisti) ve oraya gidip düzeltecegini anlatmis.

Adamda abisiyle beraber böyle isler yapiyormus insaatlerde ben yaparim demis. Anneme yolladigi fotograflarda asansör tamir ettigi, boya boyadigi hatta perde yikadigi görüntülerde vardi. Yani görünüste bencede kötü birine benzemiyor. Benim annem emekli, adamda türkiyeye gel evlenelim beraber yasayalim izmirde demis. Sende gün görmemisin bende hic görmedim beraber cok mutlu olacagimiza eminim ben hep senin gibi bir esim olsun istedim demis.

Ordaki insanlara annemi esim diye anlatiyormus.
Annemin para islerine erkek kardesim bakiyordu, ondan 4 veya 5 bin Euro istemis, hatta nakit olmadigi icin erkek kardesim borc cekmek istiyor. Türkiyede tamir icin ve tatil icin lazim demis.

Bu adam hakkinda bildigim sunlar: 51 yasinda, izmirde yasiyormus, Bulgaristan göcmeniymis ailesi bu yüzden avrupaya sorunsuz girebiliyormus bulgar pasaportuyla, ama avrupada 1 sene kalmis gencken begenmemis. Anneme izmirde yasayalim diyormus. Iki kere evlenmis bosanmis. Eski hanima hakkinda demiski, benden sonra 20 yas kücük biriyle evlendi, sonra bosandi 80 yasandi bir adamla evlendi, o adamda ölünce evi barki ona kaldi. Eski hanimla aram iyi degil, iki kizim var onlarda anneleri gibi menfaatci sadece para isteyince ariyorlar, demis. 6 sene kendinden 15 yas büyük bir bayanla beraber yasamis ama ailesi karsi geldigi icin evlenmeyip ayrilmislar. Annem cok dürüst biri hicbirseyini saklamiyor diyor. Bir tane abisi varmis insaat isleriyle ugrasiyormus oda abisiyle böyle islere gidiyormus. Anneme kimliginide önlü arkali yollamis evli degilmis.

Sizce bir detektifmi bulsam ne yapsam? Annemin arsalari var, anlatmadim ona diyor ama belkide anlatti utaniyor söylemiyor, sonucta evide anlatmis. Annemin kalbini kirmasindan cok korkuyorum, cok hassas bir kadin ve depresyondan defalarca hastaneye yatmis bir insan. Acikcasi onu cok mutlu görünce aman beraber yasayip annemin yazligini satip izmire yerlesirlerse yerlessinler sonucta annemin parasi dememisde degilim. Ama hadi daha kötü seylerde olabilir, simdi birsey yapmazsam sonra pisman olurum diyede korkuyorum.

Sabah erkek kardesimle konustum, ona zaten herseyi anlatmis, sadece yazlik evine gelip o adamin oranin tadilatini yapacagini söylememis, kardesim sadece tanisacaklar diye biliyormus. Kardesim sinirli biri hemen bagirdi köpürdü öldürecem o adami falan dedi zor sakinlestirdim, belkide biz vesvese yapiyoruz bir dur bakalim diye. Birde kardesime hemen gelince evlenelim dediginide söylememis. Bana diyorki, kizim hemem evlenmem ama nisan yapariz, cok iyi adam beni gelinlik icinde görmeden, benim dinime düskün oldugunu bildigi icin elimi bile tutmuyacakmis diyor.

Ne yapsam simdi? Hic karismasammi?
Annenizin kalbi kirilsin istemem ancak kirik kalbiyle yaninizda sag salim olmasi daha mantikli, ben yuzunu bile gormedigim bi adamla evlenip yasamayi goze alamayacagim gibi tanismak icin de gitmezdim. Abisiyle bir olsa oldurup bi insaata gomseler kimsenin ruhu duymaz. Birkac sene once oyle bi kadini beton dokulmus olarak bulmuslardi. Kendi cevresinden bildigi insanlarla birlikte olsun, maceraya gerek yok.

X