Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Adam diyordur iki haftada Almanyadan getirtiyorum bir ayda mum eder paralarin i yerim😡 Ya belki sapik katil annende akıl mi yok.
Yıllar önce internetten aylarca konuşan bir kız bir arkadasiyla adamla bulusmaya gitmistiilciplak Adam arkadaşıyla kızları arabaya almış gezelim demiş. Sonra kızlara tecavüze kalkıp mezarlıkta soyup ciroeşyalarını alıp kacmis lar. Kızlar aylarca psikolojik tedavi gördüler. Herşey olabilir.

Anneniz adama evlilik sozlesmesi yapacagiz ,cocuklarin baska turlu kabul etmiyor desin ,
Adam kendine bakamiyor annenle nasil gecinecek ,mal derdine anneni cagiriyor ,sizden uzaklastirmak icinde izmirde yasayalim diyor,dans dersi veremeyen adam insaat isi nasil yapacak

Ben hislerimde yanılmam ve bu adama hiç ama hiç güvenmedim

Dolandırıcıdır diyemem ama yiyici olduğu kesin.

Daha da tuhaf olanı anneniz küçük değil. Nasıl yedi bu ayakları. Sanırım yeterince olgun değil.

Ben olsam annemi tek yollamam izmire. Annemin üzerindeki malı mülkü de annemi ikna ederek kendi üzerime alırım. Bakalım beyefendi o zaman da evlenmek isteyecek mi?

Sizi kırmak istemem ama bence anneniz bu evlilik konularında yalnız bırakılmaması gereken bir insan. İki hafta çok kısa bir süre normalde, kolay inanabilir.

Fakat artık bu yaşta, henüz iki haftadır tanıdığı bir insanla bu kadar şey paylaşmamalı, samimi olmamalı, evlilik lafları hiç etmemeli. Olacak iş değil o kısmı. 20 yaşında biri bunu yapsa, o bile kabul edilemez.

diğer iki evliliğinde gün yüzü görmediği için huzur arıyor olabilir artık belli bir Yaştan sonra. Ama tabi ki ölçüp tartmadan olmaz böyle ciddi işler. Sonuçta daha büyük bir yıkım yaşayabilir.

sizin gibi iki çocuğunun olması güzel. Mallarını ya Sizin üzerinize yapsın, ya niyeti ciddiyse evlilik sözleşmesi istiyor çocuklarım desin. Ama en güzeli annenizin evlenecekse bile, sizin olduğunuz ülkede evlenmesi. Hem size yakın olur, hem siz yanında olursunuz her zaman.

Oh my god....
Annenin mutlu olma isteğini ve hevesini anlıyorum amaaaaa bu adamın bir.tiyatro oynadığından nerdeyse eminim...
2 evlilik yapacaksın, 3.süne de sadece facebook taki yorumlarından tanıdığın bir kadınla yapmaya anında karar vereceksin...
Siz inanıyor musunuz bunun gerçekliğine?
Yazlığım var demekle önüne atmış eti, artık canavar gibi gelir adam...
Annenin başında kavak yelleri esiyor, almış başını gidiyor zaten erkekler konusunda da tecrübesiz...Gözünü açmanızı tavsiye ederim...
Dans dersi diyor, inşaat diyor, restoran diyor...
Adam annenin hayalleriyle oynar, parasını alır sonra da evlenmez zaten...
Anahtar kelime "senin gibi bir eşim olsun istemiştim" Tam bir sırtlan

Kızım sen deli misin. Ya lütfen yapmayın böyle şeyler. Tanımıyorsunuz bileeeeeee . Adam o eve gelecek bi de. Annen boşlukta belli. Nette kimseye güven olmaz yaa. İnan nette tanışıp mutlu olan 10 da 2dir yani. Öylesine takılırlar .benim aklıma iyi şeyler gelmedi. Ya kullanır pislik ya da parasını yer !

İlla istiyosa da toplu yerlerde buluşsun o gelsin annen gitmesin ve uzun bi süre tanısın :KK43:

herkes kötü olamaz tabi ama o arsalar falan bence çocuklarına bölüştürsün mal varlığı olmasın yani maaşı yeter ki siz annenize yardım edilecek bir durum olursa yardım edersiniz zaten bence böyle olmalı.

Adamın paranın kokusunu aldığını ve bunun için annenize yaklaştığını düşünmekte çok haklısınız. Ailesi istemediği için beraber yaşadığı kadından ayrıldığı lafına hiç inanmadım. Kadın bunu terketmiş olabilir. Anneniz kendini pek bir kaptırmış.Kaç yaşında olursa olsun. Kadının parası, malı mülkü konusunda başkalarına bilgi vermesi çok sakıncalı.Anneniz o kadar hayat tecrübesine rağmen, hiç bir şey öğrenememiş.Kardeşinin bulduğu işlerde çalışıp, geçimini bu şekilde sağlayan, gençliğini hay huyla, bir baltaya sap olamadan geçirip gitmiş,paralı kadın kokusu almış bir adam bence bu kişi. Annenizi sonuna kadar uyarın ve yalnız bir yere göndermeyin. Belli ki iki tatlı söze kanmış.

Cok kafam karisik kizlar, umarim bana akil verebilirsiniz cok endiseliyim.

Durum söyle, biz almanyada yasiyoruz, benim annem 56 yasinda. Annemin hic yüzü gülmedi hayatinda, benim babam cok döverdi ve annemi terketti. Sonra bir evlilik daha yapti cok asiklardi ama üveybabam anneme hic gün göstermedi ve annemin cok parasini yedi ve nihayet ondanda ayrildilar.

Annem facebookda dini bir sayfada yorumlar yapiyordu, ordan annemi gören izmirli bir adam anneme yazmis. Annemi türkiyede sanmis. Bu adamla iki haftadir konusuyorlarmis, birbirlerini cok begenmisler. Annem bana dün anlatti fotograflarini gösterdi.

Adam Ailesinden 80 yaslarinda annesiylede görüstürmüs, adam kendisi annemden 5 yas gencmis, ama görüntü olarak genc durmuyor.

Adamin durumu kötüymüs, hem coronadan dolayi, hemde bar ve restorant isletmis izmirde zamaninda, isyerisi batmis, sonra dans hocaligi yapmis ama artik belinden yapamiyormus.

Anneme yoga yapmayi, denizde dalmayi vesaire seviyorum demis ve annem adama toz kondurmuyor cok cok iyi bir insan diyor. Simdi tanismaya türkiyeye gidecekmis, biletini bile almis ayin sonuna. Annem maalesef adama bos bir yazligi oldugu (kiracisi 1 sene önce cikmisti) ve oraya gidip düzeltecegini anlatmis.

Adamda abisiyle beraber böyle isler yapiyormus insaatlerde ben yaparim demis. Anneme yolladigi fotograflarda asansör tamir ettigi, boya boyadigi hatta perde yikadigi görüntülerde vardi. Yani görünüste bencede kötü birine benzemiyor. Benim annem emekli, adamda türkiyeye gel evlenelim beraber yasayalim izmirde demis. Sende gün görmemisin bende hic görmedim beraber cok mutlu olacagimiza eminim ben hep senin gibi bir esim olsun istedim demis.

Ordaki insanlara annemi esim diye anlatiyormus.
Annemin para islerine erkek kardesim bakiyordu, ondan 4 veya 5 bin Euro istemis, hatta nakit olmadigi icin erkek kardesim borc cekmek istiyor. Türkiyede tamir icin ve tatil icin lazim demis.

Bu adam hakkinda bildigim sunlar: 51 yasinda, izmirde yasiyormus, Bulgaristan göcmeniymis ailesi bu yüzden avrupaya sorunsuz girebiliyormus bulgar pasaportuyla, ama avrupada 1 sene kalmis gencken begenmemis. Anneme izmirde yasayalim diyormus. Iki kere evlenmis bosanmis. Eski hanima hakkinda demiski, benden sonra 20 yas kücük biriyle evlendi, sonra bosandi 80 yasandi bir adamla evlendi, o adamda ölünce evi barki ona kaldi. Eski hanimla aram iyi degil, iki kizim var onlarda anneleri gibi menfaatci sadece para isteyince ariyorlar, demis. 6 sene kendinden 15 yas büyük bir bayanla beraber yasamis ama ailesi karsi geldigi icin evlenmeyip ayrilmislar. Annem cok dürüst biri hicbirseyini saklamiyor diyor. Bir tane abisi varmis insaat isleriyle ugrasiyormus oda abisiyle böyle islere gidiyormus. Anneme kimliginide önlü arkali yollamis evli degilmis.

Sizce bir detektifmi bulsam ne yapsam? Annemin arsalari var, anlatmadim ona diyor ama belkide anlatti utaniyor söylemiyor, sonucta evide anlatmis. Annemin kalbini kirmasindan cok korkuyorum, cok hassas bir kadin ve depresyondan defalarca hastaneye yatmis bir insan. Acikcasi onu cok mutlu görünce aman beraber yasayip annemin yazligini satip izmire yerlesirlerse yerlessinler sonucta annemin parasi dememisde degilim. Ama hadi daha kötü seylerde olabilir, simdi birsey yapmazsam sonra pisman olurum diyede korkuyorum.

Sabah erkek kardesimle konustum, ona zaten herseyi anlatmis, sadece yazlik evine gelip o adamin oranin tadilatini yapacagini söylememis, kardesim sadece tanisacaklar diye biliyormus. Kardesim sinirli biri hemen bagirdi köpürdü öldürecem o adami falan dedi zor sakinlestirdim, belkide biz vesvese yapiyoruz bir dur bakalim diye. Birde kardesime hemen gelince evlenelim dediginide söylememis. Bana diyorki, kizim hemem evlenmem ama nisan yapariz, cok iyi adam beni gelinlik icinde görmeden, benim dinime düskün oldugunu bildigi icin elimi bile tutmuyacakmis diyor.

Ne yapsam simdi? Hic karismasammi?
Annenize biraz Müge anlı izletin. Kaç kadın çıktı öyle. Erkekler paralarını dibine kadar yiyor ve sonra ortada bırakıp kaçıyor. Evini bile satan var bu adamlar için. Bence engel olun annenize

Müge Anlı'da görürüz bu hikayeyi. Müdahale edin ama anneniz toz kondurmuyormus. Galiba biraz cocuksu biri kendisi. 2 evlilikten agzi yanan birinin kisa sürede ve hic görmediği birine toz kondurmamasi cok garip.
Ben şöyle düşünüyorum kadin hiç aşkı yaşayamamış belki cocukken babasiyla da sıkıntıları vardı. O yüzden sevgiyi onu sevecek birini arıyor. Bana cok garip gelmedi keske hepimiz 56 yasinda hala asktan umutlu olabilisek.
Konu sahibi anneniz evlilik sözlesmesi teklif etsin. Cocuklarim sart koştu desin gerekirse. Malı mülkü cocuklarin üzerine yapacagim diye de agzini arasın

X