Evet, maalesef bencede öyle. Bana annem kiziyor, diyorki herseyi gizli sakli yapsaydim keske anlatmasaydim size, cok pismanim ortaligi karistirdiniz beni resmen adamdan soguttunuz, bir gidip yüz yüze tanissaydim belki kendimde hic begenmezdim, bir firsat bile vermediniz diyor.Üzgünüm ama burada size yalan söyleyen tek kişi adam değil.
Anneniz de yalan söylüyor. Adamla evlenmesine engel olmayın diye sizden çoğu şeyi gizliyor bence.
Adama karşı zannettiğinizden daha dürüst olmuştur çünkü anneniz fena halde kapılmış. Malı mülkün ne kadar ve kimin adına olduğunu eminim adam sizden iyi biliyor. Ve anneniz bu kör aşık haliyle hoş karşılamayacağınız görüntüler atmış olabilir adama.
O yüzden ne yapın edin annenizi Türkiye'ye göndermeyin. O adamla bağlantısını koparın.
Tüm bu söylediklerinin alakasi yok, sonucta kimse görüsmesin tanismasin demedi, bileti alindi zaten gidecek, tanisacagi insanla saatlerce telefonun ekranindan görüntülü konusmus güvrnmis, cok iyi birine benziyormus, ama gercekte hirsiz olur, katil olabilir, sonucta herseyi yalan olup son 30 senesini hapiste gecirmis olabilir.
Annem dün bana kizinca tabiiki cok cektin tabiiki mutluluga hakkin var ama adami arastirmamiz buna engel degilki dedim, ne ögrenirsek ögrenelim yine sen adama inanmak istiyorsan kendin bilirsin sonucta dedim. Istemiyorum kiziyla konusmani onun annesi cok kötü biriymis, cok paraciymis ve adama hala asikmis ve hala elde etmeye calisiyormus, ama adam istemiyormus. Kizlarida anneleri gibi cok paraciymis dedi. Bende anne adam tabii öyle der kendini iyi göstermek icin, zaten kadindan bosandiktan sonra ikisininde iliskileri olmus bana inandirici gelmedi ben arastirmak istiyorum sen güveniyorsun ben sana güvensemde adama güvenmiyorum dedim.
Ayrica simdi diyorki biz adamla bir bucuk aydir tanisiyoruz. Ama benim yanimdayken telefondan göstermisti ve ilk kez 28.5. de yazismislar.
Tüm yazilari okutmusti bana. Ilk annem ona ne is yapiyorsun diye sorunca bostayim ben diyor. Sonra yazistikca adam diyorki mahsus öyle yazmistim cünki cogu kadin para mal mülk derdinde oluyor, ben öyle yazinca hemen yazismayi birakiyorlar. Ama sen öyle degilsin, seni denedim ve sen yinede bana yazmaya devam ettin diyor.
Ayrica annemin facebook sayfasinda gecmiste bir kadinlar matinesi fotograflari var asenaninda bulundugu.
Anne dedim adam sana seni türkiyede saniyordum demis, dogru olabilir, ama belkide sadece o tarihte Asena nerde etkinlik yapmis diye bakmistir ve zaten Almanyada oldugu cikmistir.
Anne dedim, ne olaylar oluyor türkiyede kadinlarin üzerine beton döküyorlar cesetleri bile bulunmuyor, bana kizginsin ama adam zaten iyiyse kötü seyler cikmaz, cikarsada yine kendin karar vereceksin yine istersen yine sen bilirsin senin hayatin dedim ama dedigim gibi, annem cok fazla ve asiri derecede iyi niyetli ve cok asik.
Tüm yorumlariniz icin cok minnettarim, kimseyle paylasamiyorum ve cok üzgünüm, 4 senedir bir gün bile hasta olup ise gitmedigim olmamisti bugün aradim hastayim dedim, kalkamadim yerimden. Lütfen annem icin dua edin.