Ya aneni al gel madem nasil 1 sn daha durabiliosun. Erkek kardesinle paylas. Anene masus adamla taniscaz biz cok sevdik cici babayi de. Evlenin de. Yerini yurdunu ögren. Anani kolundan tutup cek alKizlar dün videoya inceyelerek tekrar baktim paylastim bir kac kisiyle ve dolandirici mirildaniyor kendi kendine resmen "burasi bataklik, üstüne beton döküp ayagina beton baglarsam dibe batarsin, tatli su baliklari seni yer yok olursun" diyor. Sonrada cocuk kandirir gibi "bak bak oradada bal kabaklari var" diyor annem oraya gidiyor gülümsüyor ya duymadi ya şaka sandi, kendi kendine konusuyor gibi zaten. Elimde bu kanitda var, fikri neyse zikri odur.
Yazmistim annemi zaten büyük ugraslar sonucu ikna ettik, biletini aldik getirdik 01.08. de geldi, almanyada su an. Ilgilenen herkesle herseyi paylasiyorum. Su an annemin tek derdi dolandiriciya para yollamak, burda güvende kardeslerimin yaninda. Ayrica zaten evlendik diyorlar, aile cüzdanida var ama sahte olabilir diye onuda cikartacagim.Ya aneni al gel madem nasil 1 sn daha durabiliosun. Erkek kardesinle paylas. Anene masus adamla taniscaz biz cok sevdik cici babayi de. Evlenin de. Yerini yurdunu ögren. Anani kolundan tutup cek al
Bide parami kaptirmis tuhYazmistim annemi zaten büyük ugraslar sonucu ikna ettik, biletini aldik getirdik 01.08. de geldi, almanyada su an. Ilgilenen herkesle herseyi paylasiyorum. Su an annemin tek derdi dolandiriciya para yollamak, burda güvende kardeslerimin yaninda. Ayrica zaten evlendik diyorlar, aile cüzdanida var ama sahte olabilir diye onuda cikartacagim.
Yazmistim annemi zaten büyük ugraslar sonucu ikna ettik, biletini aldik getirdik 01.08. de geldi, almanyada su an. Ilgilenen herkesle herseyi paylasiyorum. Su an annemin tek derdi dolandiriciya para yollamak, burda güvende kardeslerimin yaninda. Ayrica zaten evlendik diyorlar, aile cüzdanida var ama sahte olabilir diye onuda cikartacagim.
Sahte olduğunu hiç sanmıyorum niye sahte olsun ki sonuç olarak adamın annenizden kalacak sömürecek bir mal mülk para beklentisi var bu nikah adamın yararına yani nikah kıymakta çok zor filan yazmışlar hiçde zor değil sonuç olarak ordaki belgelerin(tefavi gördüğünün vs.) burda bir geçerliliğinin olması için bir başvuru olması gerekböyle bir başvuruda sizin tarafınızdan olmadığına göre anneniz yurtdışına döneceğim diyerek çok çabuk gün alıp evlenmiş olabilir. Bence sahte olup olmamasından çok nikah iptali için neler yapılabilir ona bakın ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim Siz çok iyi bir evlatsınız şahsen tüm aile tarafından bu kadar hakarete maruz kalsam ne haliniz varsa görün diyerek kenara çekilip izlerdim kızkardeşinize de çok iyi yapmışsınız.Bilmiyorum ama Anneniz şimdiden mutsuz olursa "Badem'e inat olsun diye evlendim"diyerek kılıfını hazırlamış.Asla bu sözü duyduğunuzda sessiz kalmayın Çünkü bu söz ileride yaşanacak olumsuzluklarda sizin önünüze sürülecek denecek ki "aslında ben ozaman evlenmicektim de sana inat olsun diye evlendim oyüzden başıma bunlar geldi vıdı vıdı bıdı bıdı vs."Yazmistim annemi zaten büyük ugraslar sonucu ikna ettik, biletini aldik getirdik 01.08. de geldi, almanyada su an. Ilgilenen herkesle herseyi paylasiyorum. Su an annemin tek derdi dolandiriciya para yollamak, burda güvende kardeslerimin yaninda. Ayrica zaten evlendik diyorlar, aile cüzdanida var ama sahte olabilir diye onuda cikartacagim.
Cok cooook tesekkür ederim, moral verdiniz resmen, dua edeceginizi okudugumda okadar sevindimki, duaya cok inanirim. Annem benimle görüsmüyordu, ben gece en icten dua edince, ertesi gün mesajlar yagdirdi tüm gün. Annem tüm sabikalarini biliyor, beni ilgilendirmez, o tövbe etti diyor ve onun yalanlarina inaniyor. Ilk basta ben fetöden yatmistim bir kez hapisde demisti anneme.Canım inan iki günde 26 sayfa yazının hepsini irkilerek okudum. herşeyden ve herkesten çok senin etkilendiğini yıprandığını çok iyi anlıyorum. çok zor şeyler yaşamışsın. ve yazdıklarının doğru olduğuna inanmayanlara şaşıyorum sanki her gün tv de bu tarz olayları izlemiyorlamış gibi. sen yapılması gereken her şeyi yapmışsın ne eksik ne fazla. annen almanya da olduğu sürece güvende diye düşünüyorum. madem evlendi eşinden almanyaya gelmesini istesin zengin bi ailesi varsa bilet parasını bulur gelir. ama almanyada aranıyorsa ve sınırı geçtiğinde tutuklanacağını biliyorsa tabii ki gelmez. evlenirken sabıka kaydı isteniyor anneniz hiç merak edip bakmamış mı acaba? belki de dolandırıcı annenize akıl sağlığı raporunu almanyadaki malı mülkü yeniden annenizin üzerine geçirebilmek umuduyla aldırmıştır. almanyada o belgenin geçerliliği olduğunu düşünmüş olabilir. yani hangi konuya ne yazacağımı bilemedim. video konusu ayrı bi facia zaten. türkiyeden bu evlilik kaydını mutlaka soruşturun derim. annenizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. ve gerek buradan gerekiyorsa özelden gelişmeleri yazın olur mu dualarım seninle inşallah güzel haberler alırız sizden.
Evli olanlar daha iyi bilir de Türkiyede evlenirken akil sağlığı ile ilgili rapor istenmiyor diye biliyorum. Belli kan tahlilleri vardir, orada engel olasılığı varsa o zaman evlenemezler diye biliyorum (hiv/aids gibi hastalıklar).
Türkiye de sadece kan tahlili ile alınan sağlık raporu gerekli evlilik başvurusu için. O kadar belge toplamasına gerek yok. Almanyada kısıtlı olduğuna ilişkin bir bilgi yoksa nüfus kayıt örneğinde rahatlıkla evlenir.Kardesim almanyada seni timarhaneye yatiracagim dedigi icin almis o raporu. Ama simdi bazileri yazmis okadar kolay degil türkiyede evlenmek diye, annem türkiyeye gitmeden önce kafasina koymustu yildirim nikahi, ama madem okadar belge vs lazim onlari halletmis olamaz. Sahte aile cüzdani kullanlar hatta nikah memuru diye rol yapan bile varmis, sasirdim görünce simdi. Artik tekrar herseyi sorgulamaya basladim, ayak üstünde 40 yalan uyduruyorlar, bukadar sahte ve manyak insani bir arada görmemistim
Sahte olduğunu hiç sanmıyorum niye sahte olsun ki sonuç olarak adamın annenizden kalacak sömürecek bir mal mülk para beklentisi var bu nikah adamın yararına yani nikah kıymakta çok zor filan yazmışlar hiçde zor değil sonuç olarak ordaki belgelerin(tefavi gördüğünün vs.) burda bir geçerliliğinin olması için bir başvuru olması gerekböyle bir başvuruda sizin tarafınızdan olmadığına göre anneniz yurtdışına döneceğim diyerek çok çabuk gün alıp evlenmiş olabilir. Bence sahte olup olmamasından çok nikah iptali için neler yapılabilir ona bakın ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim Siz çok iyi bir evlatsınız şahsen tüm aile tarafından bu kadar hakarete maruz kalsam ne haliniz varsa görün diyerek kenara çekilip izlerdim kızkardeşinize de çok iyi yapmışsınız.Bilmiyorum ama Anneniz şimdiden mutsuz olursa "Badem'e inat olsun diye evlendim"diyerek kılıfını hazırlamış.Asla bu sözü duyduğunuzda sessiz kalmayın Çünkü bu söz ileride yaşanacak olumsuzluklarda sizin önünüze sürülecek denecek ki "aslında ben ozaman evlenmicektim de sana inat olsun diye evlendim oyüzden başıma bunlar geldi vıdı vıdı bıdı bıdı vs."
Para mevzusunda da ayrı birşok yaşadımbahsettiğiniz paralar burada çok büyük paralar anneniz farkında değil sanırım avukat için istenilen para bile normal fiyatların 4 katıanneniz hiç mi telefondan hesap makinasını açıp hesap yapmamış anlamadım Altınlar eurolar şimdiden baya bipara kaptırmış ortada ne var koca bir hiç birde nikah defteri Adam yüzük almışmı bari o kadar para götürmüş
Konu sahibi uzun zamandır konunu görüyorum. İlk defa artık bugün sana üzüldüğüm için yazmak istedim. Annen bir yetişkin. Yıllar önce de böyleymiş. Hiçbir hatasından ders almamış. Umarım zararsız ziyansız en kısa zamanda adamın gerçek yüzünü görür ve ayrılır. Ama bu kısa zamanda olacak gibi durmuyor. Böyle şeylerin her ne kadar demesi kolay uygulaması zor da olsa artık kendi hayatına dön. Kendin için yaşa. Yoksa kimseye birşey olmayacak sen hasta olduğunla kalacaksın bu dertle sinirle.12 bin Euro para istiyorlardi kardesimden, simdide kendi gelsin zeytin tarlalari var 3000-4000 Euro kendi üzerine alsin tapuyu, senin cocuklarinin hic babasi olmamis ben babalik yapmak istiyorum demis dolandirici. Kardesim kendisi ona küfürleri yagdiriyor bu, diyelimki kardesimin ismi Samet, anneme Sametime iyi davran sevgilim, Sametim iyimi, Sametim zengin olacak buraya para yatirirsa diyormus. Rezil ya, ben hangi birini anlatayim
Adama bak yaaa12 bin Euro para istiyorlardi kardesimden, simdide kendi gelsin zeytin tarlalari var 3000-4000 Euro kendi üzerine alsin tapuyu, senin cocuklarinin hic babasi olmamis ben babalik yapmak istiyorum demis dolandirici. Kardesim kendisi ona küfürleri yagdiriyor bu, diyelimki kardesimin ismi Samet, anneme Sametime iyi davran sevgilim, Sametim iyimi, Sametim zengin olacak buraya para yatirirsa diyormus. Rezil ya, ben hangi birini anlatayim
E devletinizden bakın B Badem2013 vukuatlı nüfus kayıt belgesi olusturun yada soy ağacindan bakın evlilik gerçek olup olmadığını kontrol etmek istersenizKardesim almanyada seni timarhaneye yatiracagim dedigi icin almis o raporu. Ama simdi bazileri yazmis okadar kolay degil türkiyede evlenmek diye, annem türkiyeye gitmeden önce kafasina koymustu yildirim nikahi, ama madem okadar belge vs lazim onlari halletmis olamaz. Sahte aile cüzdani kullanlar hatta nikah memuru diye rol yapan bile varmis, sasirdim görünce simdi. Artik tekrar herseyi sorgulamaya basladim, ayak üstünde 40 yalan uyduruyorlar, bukadar sahte ve manyak insani bir arada görmemistim
Bugün bir akrabamla konustum, ona demiski türkiyedeyken ben evlenmiyecektim gezip tozacaktim ama Badem olaylari cok büyüttügü icin mecbur kaldim adamin yanina kacip evlenmeye