Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Bende ayni senin gibiyim, bu yasa kadar degildim, ama ben tüm bu olaylari annemle bir kez daha yasamistim, daha kücükken üvey babamla evlendiginde. Neler cektik ailece neler o sacmasapan evlilik yüzünden, annemde ayni sekilde hicbirzaman mutlu olamadi. Simdi sil bastan. Birde bu olay da bana karsi takindiklari düsman tavri cok zoruma gitti. Simdi hepsi cok pismanmis, kardesim öyle diyor, kardesime diyorlarmiski sen ablani dinle, ablan ne diyor, ablanin sözünden cikma. Birden bire sözümün degeri oldu : (

Resmiyete dökmüş dolandiriliciligi herşey yasal olsun tecrübli adam
Daha coookk ağlar ergen hallerden çıkmazsa

Uzun uzun yazmissiniz
Aile.iliskilerinizle.ilgili karar tabii sizin sonucta kayınpederinize bile en yumusak sekilde anlatmissiniz ona ragmen tepki vermisler ya da en azindan rahatsız olduklarını anlamissinizdir.
Neyse önemli olan bundan sonrasi...
Anneniz akıl hastanesine yatarsa zaten cezai yükümlülüğü olmaz kardesiniz vasi ise iptal.ettirsinler yoksa adam çıkıp ben kocasiyim deyip herseyin üstüne de konabilir. Annenizi hastanede yatarken bile sömürebilir. Lütfen maddi olarak kaybetseniz bile annenizi kurtarın

Merhaba herkese,

Bir son durumu yazayim dedim merak edenler icin.

Annem diyormuski kardesime, trilyonluk insanlarmis dolandiricin ailesi. Türkiyede cay bahcesi acmak icin 12 bin Euro para lazimmis, annem kardesime bu parayi borc bile olsa bul bir yerden diyormus.
Kardesimde gülmüs, anne okadar parayla baska isler yapalim, benim isim gücüm belli, hem trilyonluk insanlarsa cok bir para degil kendileri bulamiyorlarmi demis.
Anneme neden evlendigini sormus, ne gerek vardi, gezip tozsaydin, erkek arkadasin olsaydi demis, annemde Bademe inat evlendim demis.

Böyle bildigimiz gibi hep ayni sözler zaten, saatlerce konusmuslar. Sonra kardesim biraz yatmis odasinda, uyuyamamis, bagulunu toplamis ve odasinida kilitlemis giderken, annemede demiski, kizarkadasima gidiyorum, zaten cogu esyalarida cikarttim odamdan, ev ariyoruz, bulur bulmaz cikacagim ben demis. Annemde odanin anahtarini bana veriyordun, niye yaninda götürüyorsun demis, o eskidendi anne, artik cok sey degisti, sen daha cok ariyacaksin eski günlerini, hem benim is belgelerim falan var icerde, öyle birakamam ortada demis. Yani anneme artik güvenmedigini ima etmis.

Tam cikacakmis annem oturmus aglamis. Sen benim gözbebegimdin, gözümün nuruydun, sen gidersen ben nerde yasayacagim, ben ne yapacagim diye. Diger kardeslerin beceremez benim emeklilik belgelerimi, onlara sen yardim edersin degilmi demis. Kardesimde yanina oturmus teselli etmis, yanagindan öpmüs, o arada yine bana kizmaya baslamis annem, hep Badem seni ögretiyor diye, kardesimde anne Badem ne söylediyse dogru cikti, sen cok yalan söyledin, ayrica Badem hayatimda bana ne tavsiye verdiyse ben ilerledim ama sen beni sadece engelliyorsun, rahatsizlik veriyorsun demis. Badem hatali bile olsa, sen o adamla evlenmemeliydin. Sen artik evli barkli kadinsin, senin yanin kocanin yani, sana artik kocan bakmasi lazim. Benim bunlara zamanim yok, beni artik bayramdan bayrama dogumgününde anneler gününde görürsün demis. Artik kocanla yasiyacaksin demis.
Ama ben türkiye almanya arasi gidip gelmek istiyordum demis, kardesimde kimseye danismadin evlenirken, eger kabul ederlerse diger kardeslerimle yasarsin, ne yapacagin benim sorumlulugum degil, ben avukata gidip senin sorumlulugundanda cekilecegim demis.

Diger kardeslerim basta destekliyorlardi annemi, ama simdi annem evlendigi icin durumlar degisti, annem onlara yük olmaya basladi, sürekli dolandirici icin para istemesi, emeklilik icin cok kagit kürek isi vs.

Birde kardesime telefon gelmis birden, tanimadigi numera, bir cikmis, annemin sinopdan bir bayan arkadasi. Kadin diyormuski, anneniz benim yanimdaydi, bu kadini rahat birakin üstüne varmayin, döverseniz korkutursaniz timarhaneye sokarsaniz benim adamlarim var gelir senide ablanida bulurlar.
Artik annem kadini nasil doldurduysa, bizim kücüklügümüzü bilir o, hatta temizlik isine giderdi beni hep yanina alirdi yardim edeyim diye, bes kurus para vermez birde surat asardi bana genc kizken. Annemde sevaptir kizim git yardimina, kocasi kanser hastasi derdi. Sonra kocasi öldü ve türkiyeye yerlesmisti. Kardesim tabii agzinin payini vermis, bende sadece güldüm, dis kapinin dis mandali, bu insanlara ne oluyor böyle, Corona fena carpti diyecegim ama hepsimi manyak olur ya. Hasret kaldim beyni olan insanlara.

Bu olayi yine yazmazdim size, ama annemle dolandirici 4500 Euro borc para almislar bundan!! Annem anlatmamismis, kardesim sasirmis, ne icin aldilar demis, kadinda diyormuski senden ablandan korunmak icin avukata yatirdilar. Avukat kim? Dolandiricinin bir arkadasiymis. Ayyyy yemin ederim kizlar bunlar tam bir cete! Avukatla is birligi yapip paralari gömmüsler bunlar anlasilan. Annemi tavuk gibi yolluyorlar.

Kardesim bunlari bana anlatirken sinirleniyordu, ben gülmeye basladim. Bizene ya dedim, para bizim degil, annemden dolandiricidanda geri alamaz nasil olsa, artik bir bardak soguk su icsin dedim üstüne. Mahkemeyede herkes verir, mahkemeye verirsin ama mahkemeyi kazanmak önemli. Annemin mali mülkü 30 senedir annemin üzerinde degil. Biz istemedikten sonra bes kurus alamaz. Yazik dolandiricinin ne hayalleri var, ne umutlari var, ama hepsi elinde patliyacak. Gerci simdiye kadar zaten alacagini almis, annemin ona bir ayda verdigi harcadigi parayi o senelerce calissa göremezdi zaten.

Bir son sey daha. Annemle kavgamiz ilk kez, dolandiricinin kiziyla konusmak istedigim icin cikmisti. Kiz sosyal hizmetlerde 6 senedir yasiyordu, annemde dolandirici onunla görüsmemizi istemiyor, cok cirkef paraci bir kizmis diye bana hakaretler etmisti, konusmuyacaksin istemiyorum diye. Simdi kardesime diyormuski, biz kiziyla ve onun erkek arkadasiyla türkiyede cafe de bulustuk, cok kibar iyi bir kiz, memurlugunu bekliyormus. Annemin parasiyla kiza bir ayri ev acmislar, artik sosyal hizmetlerde kalmasin diye. Kiz benim hakkimda cok cok kötü konusuyormus falan filan.

Kardesime aman inanma hep yalan dedim. Zaten benim kizla fazla muhabbetim olmadi, ama oldugu kadariyla kendi ekmegin pesinde birisiydi, babasininda cok tehlikeli ve dolandirici oldugunu söylemisti zaten. Ama madem bu kizi okadar kötülüyordu adam, simdi niye bulusturdu geri annemle? E nede olsa yürüyen bankamatik annem, onu hertürlü cembere almislar demek.

Annem bankadan vs borc cekemez, alamaz, vermezler, geliri cünki cok az. Ancak es dost dan alabilir, onlarda verirlerse kendi akillarina yansinlar. Kizlar saka maka, burdan giderken götürmüstü, altinlarin hicbiri yokmus, onlarida hep orda bozdurmus galiba dedi Kardesim, sormus kaybettim calindi galiba demis annem , türkiyedeyken arkadasindan para almis avukat icin lazim, Badem ve oglumdan cok korkuyoruz bize birsey yapacaklar diye.
Birde kardesime telefonunu vermis ayarini yapsin diye, ekran kayidi dolandiriciyla selfiymis, kardesim görmüs hemen geri vermis, yapmam demis.

Annem daha hersey ask saniyor, cok trajik, kendi anladigi zaman biz bunu nasil toparliyacagiz bakalim hayirlisi.

Tasinamaz mulkleri sizin uzerinize sanirim herturlu garantiye alin sorun avukata adam esiyim diye ne talep edebilir edemez anne satmaya kalkarmi?ne yapacaksiniz bilemem ama odak noktaniz bu olsun

Turkiyede akil Sagligi icin yeterlilik belgesi aldirabilir burada isler sizin ora kadar ince islemiyor sonra oraya uyum ister vs vs bu konularida bir arastirin

Birakin birikimi varsa, altini varsa, parasi varsa ne istiyosa yapsin yedirsin,gezsin tozsun cekin elinizi uzerinden
Seni kotumu bildi konusma birak eninde sonunda arayacak badem adam omurboyu onunlami kalacak sanki
Para vermeyin gelirin x kadar ona gore harca lutfen diyin corana bahane edin yarim maas aldiginizi soyleyin kirmanizada gerek yok bulursunuz bir bahane

Hic yorum yapmayin borc icinde bir yol bulun ben facede direk ilan ederdim
Annemin olasi alacagi borclarin hicbir sorumlulugunu asla kabul etmem diye
Albilecegi olasi kisileri gorecek sekilde ayarlardim

Kardesiniz ayri eve ciksin evet artik
kocasi var sorumlulukta kocasinda

Oglunun veya kizinin harcadigi emekle gelen emekliligi oturdugu yerden yemesin gelsin Almanyaya o ugrassin bilmedigi dille bilmedigi ulkede

Anneniz emekliliginimi kaybeder birakin kaybetsin kardesleride var siz her defasinda imdat dediginizde koruyanlar,suclu cikaranlar doz hakki olanlar toplasip toplarlar para her ay yollarlar bakarlar kardeslerine

Sizi bu surecte anne doldurusu sozuyle arayan tum es dost akrabaya sert konusun ailevi mevzumuz kimsenin haddine degil cok uzerinize vazife edinmeyin deyin

Bilsinlerki olaki para giderse sizden gelmeyecek

Olabilecek ve yapabileceginiz herseyi yaptiniz artik kendinize ailenize donun tum kardeslerde artik evlisin diye her zamankinden iki adim geride durun

Hastaligi artar diye korkmayin zaten hasta ve uzulerek belirtiyorumki hepinizide hasta etme yolunda ilerliyor
Ne yaparsaniz yapin yine yatacak bir atakla o hastaneye,zorla birseyleri oldurarak yardimci olamazsiniz birakin ne istiyorsa yasasin
Gerekirse yatar tekrar oda doktorunun dusunecegi is

Sadece mali kalsin cunku bu tarz rahatsizliklar yaslilikta cok daha agir ve zor bakimi icin gerekir size degil kendine teminat
Sorumlu olmaniz gereken tek konu bu artik buradan gorunen
Sabir diliyorum...

Ay cok güzel yazmisiniz ben aynen bu sözleri söylerim, tam yerinde ne eksik ne fazla! Zaten kardesim herkesi aramisti, ama onun bilmedigi annemin eski dostlarini ariyamadi tabii. Valla bu devirde böyle naif insanlar var, saflikla enayilik cok yakin zaten, böyle insanlar oldugu sürece dolandiricilarda alirlar tabii ellerinden ne var ne yoksa.

Tanışmaya sizde gidin annenizle . Erkek kardeşiniz de bağırıp cagiracagina tek başına göndermesin annenizi birlikte gidin . Ve evet evlilik sözleşmesi yapilsin.

Yarin birsey olsa siz sebep oldunuz olacak sizi dusman bilecek ruhen cok dogru kararlar veremesede koca kadin ozunde
Ben icten ice herseyinde farkinda oldugunu dusunuyorum onunde sonundada parasi gidecek bunu sizde biliyorsunuz,cevrenizde birakin nakti olan olsun kaybi. farzedinki agir bir atak gecirdi tedaviye gitti yasasin alsin hevesini basedilebilecek gibi gorunmuyor kendinizi hirpalamayin.

Ben Yurtdisi islemlerini bilmiyorum burada kiyilan nikah orada direk gecerli sayiliyor mu? Belgelerle basvurup isletmek gereklimi annenizin ozel durumundan kaynakli orada Kabul edilmeme durumu varmi?
Belki ordan belge baglayiciligindan yirtarsiniz yoksa adam at sinegi gibi yapismis anne razi cevre olumlu
Siz niye kotu olasiniz

Adam iş konusunda daldan dala konmuş bir yerde sebat edememiş. Avrupayı da begenmediginden değil oradaki işler ağır geldiğinden turkiyeye kaçmış.
2 hafta içinde internetten tanıdığı biriyle hemen evlenmek istemesinin nedeni euro kuru. Anneniz emekli olsa Almanyadan atıyorum 1000 euro maaş alsa Turkiyede 8bin yapar. Evi de var. Adamın niyeti bu yaşından sonra rahat etmek. Ha bu onu kötü biri yapmaz herkes bir şekilde rahat bir hayata kavuşmayı hayal ediyor. Belki bu hayalî doğrultusunda annenize hayatı boyunca iyi davranacaktır. Maddi destek annenizden gelecektir ama o da eşini mutlu etmeye çalışacaktır. Bunu bilemeyiz. Tek tavsiyem evin işlerine adamı karistirmamaniz. Annenize deyin git tanış konuş ama evin tadilatını işi bilen birine yaptır. Adama şimdilik para verme bakalım tepkisi ne olacak...

Valla aklimdan geçenleri O Ozzgeee uzun uzun yazmis
Siz şu nikahın gecerliligi ve annenizin vesayetini arastirin sorun sorusturun
Adama.bak yaa annenizin parasıyla kizina ev de tutmuş kendine avukat da... ne çakal
Bundan sonra yalnizsin, sen bizi dinlemedin inadina gittin evlendin madem, o zaman sonuclarina da katlan diyip kendi haline birakin
Kardesiniz de böyle yapmis zaten. Tabii ki ileride boşansa yine siz evlatlari olarak toparlarsiniz annenizi ama o zamana kadar bırakın yaptiginin sorumluluğunu alsin. Üzülüyorsa da üzülsün. Tecrübe ederek yanlışını görsün. Yazık yaa anne cocuklarini düşünecegi yerde evlatlar anneye cocuk gibi bakıyorlar ona ragmen yine de yaranamadiniz ikiniz de.
Bundan sonra siz de kendi çekirdek ailenize odaklanin, kardeşinizle irtibatta kalin annenizi de uzaktan izleyin tabii ama caktirmayin.

Evlendi haber vermeden guzelde paralar vermeye baslamis
Simdide biz cay bahcesi acacaz 12.000 eur bulun diyomus
3 ay ayri 3 ay beraber gibi haraket edeceklermis o kismini bende cok anlamadim yani muhtemel erken emekliligide yaktirip tozu dumana katacak
Keske duzgun olsada otursa gezse tozsa baslarinda tasiyacaklar ama
Dolandiricilik sabika eski eslere siddet falanda var

Çok şaşırdım konunun üzerinden 1.5 ay geçmiş daha o zaman birbirini yeni tanıyorlardı hemen nasıl evlenmişler...
Konu sahibinin bundan sonra yapacağı şey annesinin mal edinmemesi olur çünkü bundan sonra alınan her mal adamla ortak.
Örneğin iş kurmak istiyor ve 12bin euro mu istiyor bu iş yerinin yerini mülkünü kardeşler alsın ve annelerini kiracı gibi göstersin.
Ya da ev mi almak istiyorlar para da varsa kardeşler kendi üzerlerine ev alsınlar parasını da evin mutlaka banka üzerinden yatırıp dekont alsınlar, annelerini yine kiracı göstersinler. Evlenmeden önce alınan mallara Adam karisamaz ancak bunları da sattırıp parasini harcayabilir.
Ben şahsen anneye malının gitmesine üzülmem kendi düşen ağlamaz ama kendi çocuklarına düşecek hakkı da kötü niyetli birine bile isteye yedirmesine çocukları adına üzüldüm.

Ay kizlar simdi yoldayim, ama neler ögrendim neler size kisa yazmak istedim. Annem türkiyede bir cok görüntü cekmis, banada yeni aldigi hattan yollamis, duygusal baski yapiyor bana, mutlulugumu istemiyormusun diye. Sonra daha ayrintili anlatirim. Ama tüm videolar ve fotolarin icinde bir video varki, aman Allahim! Arabayla sinopa gitmisler yolda bir gölde dinleniyorlar, annem cekiyor sonra askim kocam canim diye dolandiriciya veriyor, oda videolarda anneme hep dünyanin en güzel, en hamarat kadini falan diye hitap ediyor, buraya kadar hersey normal.

Sonra dolandirici aliyor kamerayi anneme diyorki göle yaklas cekeyim, annemde yaklasinca diyorki sanki şaka yapiyormuş gibi: burda senin üzerine beton döksem, ayaginada birsey baglasam göle atsam kimse bulamaz.

Yani keske imkan olsada size videoyu göstersem!!! Annemde saka diye anliyor hic aldiris etmiyor baska konusup kapatiyorlar yola devam.

Ama daha neler neler, ben ilk firsatta yazarim size yazabildigimi, simdi ben burda herseyi yazamiyorum. Birde aglamis annem ben cevap vermeyince hic fotografinida yollamis yüzü gözü sismis aglamaktan. Ben cok mutluyum diyor, hic yalan bilmezmis dolandirici, daha onunla dünya gemi turu yapacaklarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…