• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem sevgilisi evlilik dolandırıcısımı?

Ay kizlar simdi yoldayim, ama neler ögrendim neler size kisa yazmak istedim. Annem türkiyede bir cok görüntü cekmis, banada yeni aldigi hattan yollamis, duygusal baski yapiyor bana, mutlulugumu istemiyormusun diye. Sonra daha ayrintili anlatirim. Ama tüm videolar ve fotolarin icinde bir video varki, aman Allahim! Arabayla sinopa gitmisler yolda bir gölde dinleniyorlar, annem cekiyor sonra askim kocam canim diye dolandiriciya veriyor, oda videolarda anneme hep dünyanin en güzel, en hamarat kadini falan diye hitap ediyor, buraya kadar hersey normal.

Sonra dolandirici aliyor kamerayi anneme diyorki göle yaklas cekeyim, annemde yaklasinca diyorki sanki şaka yapiyormuş gibi: burda senin üzerine beton döksem, ayaginada birsey baglasam göle atsam kimse bulamaz. :KK57::KK57::KK57:

Yani keske imkan olsada size videoyu göstersem!!! Annemde saka diye anliyor hic aldiris etmiyor baska konusup kapatiyorlar yola devam.

Ama daha neler neler, ben ilk firsatta yazarim size yazabildigimi, simdi ben burda herseyi yazamiyorum. Birde aglamis annem ben cevap vermeyince hic fotografinida yollamis yüzü gözü sismis aglamaktan. Ben cok mutluyum diyor, hic yalan bilmezmis dolandirici, daha onunla dünya gemi turu yapacaklarmis. :KK43:
Bu video sizde kayitli sekilde elinizde, değil mi?
Lütfen Türkiyede bir avukatla da görüşün ve anneniz Türkiyeye geldiğinde de hayati tehlikesinin oldugunu, hep para mevzuunun döndüğünü vs hep söyleyin
Zaten bir sürü sahidiniz var basta size inanmayıp şimdi etrafınızda pervane olan.
Bakin bu cok ciddi bir durum lütfen peşini birakmayin ama annenize de tamam sen mutlu ol yeter diyip oluruna birakin en azindan ona karsi öyle davranın

Bu video sizde kayitli sekilde elinizde, değil mi?
Lütfen Türkiyede bir avukatla da görüşün ve anneniz Türkiyeye geldiğinde de hayati tehlikesinin oldugunu, hep para mevzuunun döndüğünü vs hep söyleyin
Zaten bir sürü sahidiniz var basta size inanmayıp şimdi etrafınızda pervane olan.
Bakin bu cok ciddi bir durum lütfen peşini birakmayin ama annenize de tamam sen mutlu ol yeter diyip oluruna birakin en azindan ona karsi öyle davranın
Tabiiki elimde hersey elimde, annem coooook aşik aman bir görseniz kikirkikir gülüyor videolarda, dolandiricinin aileside kendisi gibi topu yalanci

Tabiiki elimde hersey elimde, annem coooook aşik aman bir görseniz kikirkikir gülüyor videolarda, dolandiricinin aileside kendisi gibi topu yalanci
Tamam anneniz mutlu o adam mutlu ya da yalanci o kadarını bilmiyoruz
Benim dedigim siz annenizin mutluluguna ya da saflığına odaklanmayin, onu nasil kurtarabileceginize odaklanin avukat/psikolog vs kimden ne bilgi alirsaniz ve uygularsaniz annenizin yaşayabileceği hayal kırıklığını o kadar minimize edersiniz. Önemli olan da bu bence. Anneniz maddi manevi sömürülüyor farkinda degil.
Sizin bıktığınızı ve yorulduğunuzu biliyorum inanin konuyu bastan beri takip ettigim icin ben de üzülüyorum sizin adiniza. Ama az kaldi annenizi kurtacaksiniz bu adamdan. Biraz daha sabir ve emek gerek sadece.

Anneyi birak demistik badem artik ona hic bir olumlu olumsuz birsey donme
O yasayacagi neyse yasayacak

Adamda bilincli olarak yapmistir sizin dusuncelerinizi ve videoyu izleyeceginizi bildigi icin anneniz bile soyletmis olabilir
Badem bizim mutlulugumuzu cekemiyor boyle boyle de diye
Azcik sinir olsun falan

Karsinizda ilgi delisi bir kadin var
Siz cevap donmediniz diye aglamis yuz falan atiyor

Cok endiseliyseniz biriniz gelin Turkiye’ye annenizin tum evraklariyla buradan bir avukatla gorusun.Uzaktan teyzedir dayidir olacak isler degil
Belki evliligide iptal edebileceksiniz onuda bilmiyorsunuz
Almanyanin surekli hastaneye yatirip denetimde tuttugu ve erken emekli yaptigi vasi tayin edilmis derecede psikolojik sikintili kadin burada nasil evlendi?

Aa kizlar adam anneme demiski seni bogsam beton doksem suraya gomsem kimse bulamaz
burasida muz cumhuriyeti degilki gelir vasi olarak savciliga suc duyurusunda bulunursunuz adamin sabikasi var dolandirici diyorsunuz bakalim o zaman korkuyormu korkmuyormu?

Zaten konunuzda cok hizli ilerliyor Sizde arada boyle yazimlar yapinca emin olamiyorum ben konunuzdan kusura bakmayin

Anneyi birak demistik badem artik ona hic bir olumlu olumsuz birsey donme
O yasayacagi neyse yasayacak

Adamda bilincli olarak yapmistir sizin dusuncelerinizi ve videoyu izleyeceginizi bildigi icin anneniz bile soyletmis olabilir
Badem bizim mutlulugumuzu cekemiyor boyle boyle de diye
Azcik sinir olsun falan

Karsinizda ilgi delisi bir kadin var
Siz cevap donmediniz diye aglamis yuz falan atiyor

Cok endiseliyseniz biriniz gelin Turkiye’ye annenizin tum evraklariyla buradan bir avukatla gorusun.Uzaktan teyzedir dayidir olacak isler degil
Belki evliligide iptal edebileceksiniz onuda bilmiyorsunuz
Almanyanin surekli hastaneye yatirip denetimde tuttugu ve erken emekli yaptigi vasi tayin edilmis derecede psikolojik sikintili kadin burada nasil evlendi?

Aa kizlar adam anneme demiski seni bogsam beton doksem suraya gomsem kimse bulamaz
burasida muz cumhuriyeti degilki gelir vasi olarak savciliga suc duyurusunda bulunursunuz adamin sabikasi var dolandirici diyorsunuz bakalim o zaman korkuyormu korkmuyormu?

Zaten konunuzda cok hizli ilerliyor Sizde arada boyle yazimlar yapinca emin olamiyorum ben konunuzdan kusura bakmayin

Ne yazimi yaptim? Yazmayim ozaman hicbirsey, bende sizlerden akil aliyorum, daha öncede kac kez ispat ettim konu okadar gercekki siz inanamiyorsunuz ben neler yasiyorum kizi olarak hayal bile edemezsiniz ben birini yazabiliyorsam birini yazamiyorum burada. Ne yapayim ozaman inanmaniz icin yazin bana Whatsapp numeranizi videoyuyu yollayim kendi gözünüzle görün, ben daha ne diyeyim bilemiyorumki.

Ne yazimi yaptim? Yazmayim ozaman hicbirsey, bende sizlerden akil aliyorum, daha öncede kac kez ispat ettim konu okadar gercekki siz inanamiyorsunuz ben neler yasiyorum kizi olarak hayal bile edemezsiniz ben birini yazabiliyorsam birini yazamiyorum burada. Ne yapayim ozaman inanmaniz icin yazin bana Whatsapp numeranizi videoyuyu yollayim kendi gözünüzle görün, ben daha ne diyeyim bilemiyorumki.
Sizin anneniz tc uyruklu Alman vatandasi degilmi ?

Tamam anneniz mutlu o adam mutlu ya da yalanci o kadarını bilmiyoruz
Benim dedigim siz annenizin mutluluguna ya da saflığına odaklanmayin, onu nasil kurtarabileceginize odaklanin avukat/psikolog vs kimden ne bilgi alirsaniz ve uygularsaniz annenizin yaşayabileceği hayal kırıklığını o kadar minimize edersiniz. Önemli olan da bu bence. Anneniz maddi manevi sömürülüyor farkinda degil.
Sizin bıktığınızı ve yorulduğunuzu biliyorum inanin konuyu bastan beri takip ettigim icin ben de üzülüyorum sizin adiniza. Ama az kaldi annenizi kurtacaksiniz bu adamdan. Biraz daha sabir ve emek gerek sadece.
Anneme odaklanmiyorum zaten, en azindan diyorum kötü davranmamis dolandirici ona, dövedebilirdi vs. Annem okadar asikki onu bile sineye ceker, onu demek istiyorum.
Bugün bir arkadasima gösterdim tüm videolari ve fotolari, oda dediki Badem annen evli olsa nikah fotograflarida olur, bunlar bence evli degiller dedi. Bende kardesim görmüs evlilik cüzdanini, hem kendi soyismini hemde onun soyisminide almis ikiside yaziyormus dedim, mesela annemin ismi diyelim erhan olsa dolandiricininkide kartal, soyisimi annemin erhan-kartal gözüküyormus. Arkadasimda bu adam defalarca hapise girmis cikmis biri, taniyordur birilerini sahte yaptirmistir dedi. Öyle birseyin olasiligini arastiracagim artik. Ayrica annem türkiyede hastaneye gidip doktor raporu almis akli sagligi yerinde diye. Yine yazacagimda, evde degilim simdi, sakin sakin yazacagim sonra.

Yok hep türk vatandasiyidi
Bakin anneniz turk vatandasida olsa Alman vatandasida olsa istenen belgeler lebi derya onlari toplamak bir mevzu oranin tum kurumlarini gezmesi gerekiyor neredeyse merak edip internetten baktim
Siz annemin butun islerini raporlarini kardesim yapiyor annem beceremez dediniz ne ara coronada tam kapasite calismayan kurumlardan topladi o kadar belgeyi cabucak evlendi cocuklarinin kutuk kagidina eski evliliklerinden cocugu varsa hepsini soy bildirimi olarak onayli istiyorlarmis

Bizim buradan orada yasayan Alman vatandasiyla evlenecek olan yakinimiz bile dunya ugrasti sizin cizdiginiz portrede anne bu belgeleri nasil topladi onuda gectim evraki alirken durumu sorun yaratmadimi?

Bu kadin nasil evlendi hic merak etmedinizmi?Evliligini sorgulatmadinizmi gercekmi diye?

Bana birsey ispatlamak zorunda degilsiniz oyle bir adam vardir veya yoktur burasi internet ortami siz beni inandirmak zorunda degilsiniz ben size inanmak zorunda degilim
kardesinizin raporlariyla ilgilenen kisiye danisma mahiyeti disinda attiginiz bir adim okumadim diye hatirliyorum

Mesela sabikali bir adam benim anneme saka ile bile olsa dediginizi dese dunyayi ayaga kaldirmistim
annenin can guvenliginden endise duyan biri olarak bakin can guvenligi mal falan degil nasil bir yaptirim dusunuyorsunuz

Bunu tuhaf buldugumu belirtiyorum bana ne yoksa adamin resmini atsan ne fotosunu atsan ne dis kapinin dis mandaliyim
Siz yapacaksiniz ne yapacaksaniz

İyi forumlar dilerim

Anneme odaklanmiyorum zaten, en azindan diyorum kötü davranmamis dolandirici ona, dövedebilirdi vs. Annem okadar asikki onu bile sineye ceker, onu demek istiyorum.
Bugün bir arkadasima gösterdim tüm videolari ve fotolari, oda dediki Badem annen evli olsa nikah fotograflarida olur, bunlar bence evli degiller dedi. Bende kardesim görmüs evlilik cüzdanini, hem kendi soyismini hemde onun soyisminide almis ikiside yaziyormus dedim, mesela annemin ismi diyelim erhan olsa dolandiricininkide kartal, soyisimi annemin erhan-kartal gözüküyormus. Arkadasimda bu adam defalarca hapise girmis cikmis biri, taniyordur birilerini sahte yaptirmistir dedi. Öyle birseyin olasiligini arastiracagim artik. Ayrica annem türkiyede hastaneye gidip doktor raporu almis akli sagligi yerinde diye. Yine yazacagimda, evde degilim simdi, sakin sakin yazacagim sonra.
Evli olanlar daha iyi bilir de Türkiyede evlenirken akil sağlığı ile ilgili rapor istenmiyor diye biliyorum. Belli kan tahlilleri vardir, orada engel olasılığı varsa o zaman evlenemezler diye biliyorum (hiv/aids gibi hastalıklar).

L
Bakin anneniz turk vatandasida olsa Alman vatandasida olsa istenen belgeler lebi derya onlari toplamak bir mevzu oranin tum kurumlarini gezmesi gerekiyor neredeyse merak edip internetten baktim
Siz annemin butun islerini raporlarini kardesim yapiyor annem beceremez dediniz ne ara coronada tam kapasite calismayan kurumlardan topladi o kadar belgeyi cabucak evlendi cocuklarinin kutuk kagidina eski evliliklerinden cocugu varsa hepsini soy bildirimi olarak onayli istiyorlarmis

Bizim buradan orada yasayan Alman vatandasiyla evlenecek olan yakinimiz bile dunya ugrasti sizin cizdiginiz portrede anne bu belgeleri nasil topladi onuda gectim evraki alirken durumu sorun yaratmadimi?

Bu kadin nasil evlendi hic merak etmedinizmi?Evliligini sorgulatmadinizmi gercekmi diye?

Bana birsey ispatlamak zorunda degilsiniz oyle bir adam vardir veya yoktur burasi internet ortami siz beni inandirmak zorunda degilsiniz ben size inanmak zorunda degilim
kardesinizin raporlariyla ilgilenen kisiye danisma mahiyeti disinda attiginiz bir adim okumadim diye hatirliyorum

Mesela sabikali bir adam benim anneme saka ile bile olsa dediginizi dese dunyayi ayaga kaldirmistim
annenin can guvenliginden endise duyan biri olarak bakin can guvenligi mal falan degil nasil bir yaptirim dusunuyorsunuz

Bunu tuhaf buldugumu belirtiyorum bana ne yoksa adamin resmini atsan ne fotosunu atsan ne dis kapinin dis mandaliyim
Siz yapacaksiniz ne yapacaksaniz

İyi forumlar dilerim
Ben almanyada dogma büyümeyim, türkiyedeki olaylari sizlerden ögreniyorum. Anneme birsey olacak diye deli divane oldum belliki forum uzun her yazdigimi okumaniz mümkün degil beni sucluyorsunuz sadece. Zaten herkes mantikli hareket ediyor, hersey düzgün düzenli gidiyorda bir tek ben oturmusum hikaye uyduruyorum. Ayrica buraya tabiiki herseyi yazmiyorum, dolandirici bos bosuna rahatsiz olmuyor benden! Ama yinede fikir verdiniz tesekkür ederim

Evli olanlar daha iyi bilir de Türkiyede evlenirken akil sağlığı ile ilgili rapor istenmiyor diye biliyorum. Belli kan tahlilleri vardir, orada engel olasılığı varsa o zaman evlenemezler diye biliyorum (hiv/aids gibi hastalıklar).
Kardesim almanyada seni timarhaneye yatiracagim dedigi icin almis o raporu. Ama simdi bazileri yazmis okadar kolay degil türkiyede evlenmek diye, annem türkiyeye gitmeden önce kafasina koymustu yildirim nikahi, ama madem okadar belge vs lazim onlari halletmis olamaz. Sahte aile cüzdani kullanlar hatta nikah memuru diye rol yapan bile varmis, sasirdim görünce simdi. Artik tekrar herseyi sorgulamaya basladim, ayak üstünde 40 yalan uyduruyorlar, bukadar sahte ve manyak insani bir arada görmemistim

Mahsus söyledigine eminim ama yinede insan tuhaf oluyor.
Mahsus mu? Siz hiç müge anlı izlemediniz galiba, o işleri yapanlar, yapmadan önce şaka yolu maktüllere yapacaklarını söylemiş oluyorlar.
Bence bu şaka değil. Allah muhafaza ama sadece henüz istediklerini elde edemedi adam.

Kardesim almanyada seni timarhaneye yatiracagim dedigi icin almis o raporu. Ama simdi bazileri yazmis okadar kolay degil türkiyede evlenmek diye, annem türkiyeye gitmeden önce kafasina koymustu yildirim nikahi, ama madem okadar belge vs lazim onlari halletmis olamaz. Sahte aile cüzdani kullanlar hatta nikah memuru diye rol yapan bile varmis, sasirdim görünce simdi. Artik tekrar herseyi sorgulamaya basladim, ayak üstünde 40 yalan uyduruyorlar, bukadar sahte ve manyak insani bir arada görmemistim
Sahte nikah da yapmis olabilirler tabii adamda her numara var
Bu arada internetten araştırdım evlilikte istenen belgeler diye
50 yas üstü evliliklerde kadınlardan menopoza girdiğini raporlamasi gerekiyormus, 60 yas ve üzeri icin de akil sağlığı raporu isteniyormuş
Ama bu belgeler formalite icabidir o yüzden sağlık ocagindan ya da devlet hastanesinden bile alinabilir. Annenizin gerçekten evli olup olmadigindan emin olmaniz lazim.
Almanyada zaten bu kadının hastalik tanilari var, psikolog/avukat hepsi mevcut sizde yani oradaki belgeler bizde gecerli olur yeter ki annenizin akil sağlığının evlenmeye yeterli olmadigini ispatlayabilirseniz nikahi iptal bile ettirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Mahsus mu? Siz hiç müge anlı izlemediniz galiba, o işleri yapanlar, yapmadan önce şaka yolu maktüllere yapacaklarını söylemiş oluyorlar.
Bence bu şaka değil. Allah muhafaza ama sadece henüz istediklerini elde edemedi adam.

Annesinide almislar yanina ücü beraber geziyorlardi, benim dolandirici hakkinda ögrendigim eski hanimlarini dövdügüydü. Videolarinin birinde annesini cekmis annem, kadin 80 küsür yasinda. Annem diyorki: benim kizima demislerki oglun eski hanimini dövmüs, dövdümü diyor?

Kadin bakiyor sadece, duymamazliktan geliyor. Annem tekrar soruyor, bu sefer kadin diyorki: Seni hic dövdümü?! Annemde gülüyor hayir biz cok iyi anlasiyoruz diyor.

Onlar hep yalan yalan diyor kadin. Ama yasli kadininda yüzünde nur yok resmen. Ve dövmedide demedi.

Ha birde kadin diyorki anneme, iyiki seninle evlendi oglum, diger hanimlarina malim mülküm kalmasin. Oturdugu evi, yazlik ev ve bulgaristanda evleri varmis güya. Annemde seviniyor, sanki kendine miras kalacak diye. Saka gibiler.

Eski hanimlarindan bosandiysa, zaten onlara birsey kalmiyacak, bukadar kafa calismiyor. Cocuklarininda hertürlü hakki var zaten. Tabii hicbir mallari mülkleri olmadiginada adim gibi eminim, videolarda bile ev kötü köy evi gibi birseydi.

Dolandiricida anneme rol yapiyor cok asabi ve sinirli biri belli. Göldeki videoda anneme diyor ya üstüne beton döksem gölde kimse bulamaz, tekrar tekrar izledim ve sonradan birsey daha mirildaniyordu, meger "tatli su baliklari seni yer yok eder" gibi birsey söylüyor.

Daha cok sey yazdim ama geri düzenliyorum, artik burayada fazla yazmiyacagim, hersey olup bittikten sonra yada özelden yazarim size, merak edenler ve yardim edenler oluyor, Allah razi olsun hepinizden

Son düzenleme:
Annesinide almislar yanina ücü beraber geziyorlardi, benim dolandirici hakkinda ögrendigim eski hanimlarini dövdügüydü. Videolarinin birinde annesini cekmis annem, kadin 80 küsür yasinda. Annem diyorki: benim kizima demislerki oglun eski hanimini dövmüs, dövdümü diyor?

Kadin bakiyor sadece, duymamazliktan geliyor. Annem tekrar soruyor, bu sefer kadin diyorki: Seni hic dövdümü?! Annemde gülüyor hayir biz cok iyi anlasiyoruz diyor.

Onlar hep yalan yalan diyor kadin. Ama yasli kadininda yüzünde nur yok resmen. Ve dövmedide demedi.

Ha birde kadin diyorki anneme, iyiki seninle evlendi oglum, diger hanimlarina malim mülküm kalmasin. Oturdugu evi, yazlik ev ve bulgaristanda evleri varmis güya. Annemde seviniyor, sanki kendine miras kalacak diye. Saka gibiler.

Eski hanimlarindan bosandiysa, zaten onlara birsey kalmiyacak, bukadar kafa calismiyor. Cocuklarininda hertürlü hakki var zaten. Tabii hicbir mallari mülkleri olmadiginada adim gibi eminim, videolarda bile ev kötü köy evi gibi birseydi.

Dolandiricida anneme rol yapiyor cok asabi ve sinirli biri belli. Göldeki videoda anneme diyor ya üstüne beton döksem gölde kimse bulamaz, tekrar tekrar izledim ve sonradan birsey daha mirildaniyordu, meger "tatli su baliklari seni yer yok eder" gibi birsey söylüyor.

Daha cok sey yazdim ama geri düzenliyorum, artik burayada fazla yazmiyacagim, hersey olup bittikten sonra yada özelden yazarim size, merak edenler ve yardim edenler oluyor, Allah razi olsun hepinizden
Şok oldum resmen. Lütfen bir şeyler yapın. Kim ne derse desin isterseler sizi dünyanın en kötü insanı ilan etsinler boşverin. Annenize bir şey olduktan sonra önemi yok zaten. Buraya bir şey yazmayacaksanız özelden bilgilendirin lütfen. Konunuzu takıp ediyorum ve güzel haberler bekliyorum sizden.

Son düzenleme:
Nüfus dairesinden alınan belgede evli olup olmadığı belli olur zaten.

Cok kafam karisik kizlar, umarim bana akil verebilirsiniz cok endiseliyim.

Durum söyle, biz almanyada yasiyoruz, benim annem 56 yasinda. Annemin hic yüzü gülmedi hayatinda, benim babam cok döverdi ve annemi terketti. Sonra bir evlilik daha yapti cok asiklardi ama üveybabam anneme hic gün göstermedi ve annemin cok parasini yedi ve nihayet ondanda ayrildilar.

Annem facebookda dini bir sayfada yorumlar yapiyordu, ordan annemi gören izmirli bir adam anneme yazmis. Annemi türkiyede sanmis. Bu adamla iki haftadir konusuyorlarmis, birbirlerini cok begenmisler. Annem bana dün anlatti fotograflarini gösterdi.

Adam Ailesinden 80 yaslarinda annesiylede görüstürmüs, adam kendisi annemden 5 yas gencmis, ama görüntü olarak genc durmuyor.

Adamin durumu kötüymüs, hem coronadan dolayi, hemde bar ve restorant isletmis izmirde zamaninda, isyerisi batmis, sonra dans hocaligi yapmis ama artik belinden yapamiyormus.

Anneme yoga yapmayi, denizde dalmayi vesaire seviyorum demis ve annem adama toz kondurmuyor cok cok iyi bir insan diyor. Simdi tanismaya türkiyeye gidecekmis, biletini bile almis ayin sonuna. Annem maalesef adama bos bir yazligi oldugu (kiracisi 1 sene önce cikmisti) ve oraya gidip düzeltecegini anlatmis.

Adamda abisiyle beraber böyle isler yapiyormus insaatlerde ben yaparim demis. Anneme yolladigi fotograflarda asansör tamir ettigi, boya boyadigi hatta perde yikadigi görüntülerde vardi. Yani görünüste bencede kötü birine benzemiyor. Benim annem emekli, adamda türkiyeye gel evlenelim beraber yasayalim izmirde demis. Sende gün görmemisin bende hic görmedim beraber cok mutlu olacagimiza eminim ben hep senin gibi bir esim olsun istedim demis.

Ordaki insanlara annemi esim diye anlatiyormus.
Annemin para islerine erkek kardesim bakiyordu, ondan 4 veya 5 bin Euro istemis, hatta nakit olmadigi icin erkek kardesim borc cekmek istiyor. Türkiyede tamir icin ve tatil icin lazim demis.

Bu adam hakkinda bildigim sunlar: 51 yasinda, izmirde yasiyormus, Bulgaristan göcmeniymis ailesi bu yüzden avrupaya sorunsuz girebiliyormus bulgar pasaportuyla, ama avrupada 1 sene kalmis gencken begenmemis. Anneme izmirde yasayalim diyormus. Iki kere evlenmis bosanmis. Eski hanima hakkinda demiski, benden sonra 20 yas kücük biriyle evlendi, sonra bosandi 80 yasandi bir adamla evlendi, o adamda ölünce evi barki ona kaldi. Eski hanimla aram iyi degil, iki kizim var onlarda anneleri gibi menfaatci sadece para isteyince ariyorlar, demis. 6 sene kendinden 15 yas büyük bir bayanla beraber yasamis ama ailesi karsi geldigi icin evlenmeyip ayrilmislar. Annem cok dürüst biri hicbirseyini saklamiyor diyor. Bir tane abisi varmis insaat isleriyle ugrasiyormus oda abisiyle böyle islere gidiyormus. Anneme kimliginide önlü arkali yollamis evli degilmis.

Sizce bir detektifmi bulsam ne yapsam? Annemin arsalari var, anlatmadim ona diyor ama belkide anlatti utaniyor söylemiyor, sonucta evide anlatmis. Annemin kalbini kirmasindan cok korkuyorum, cok hassas bir kadin ve depresyondan defalarca hastaneye yatmis bir insan. Acikcasi onu cok mutlu görünce aman beraber yasayip annemin yazligini satip izmire yerlesirlerse yerlessinler sonucta annemin parasi dememisde degilim. Ama hadi daha kötü seylerde olabilir, simdi birsey yapmazsam sonra pisman olurum diyede korkuyorum.

Sabah erkek kardesimle konustum, ona zaten herseyi anlatmis, sadece yazlik evine gelip o adamin oranin tadilatini yapacagini söylememis, kardesim sadece tanisacaklar diye biliyormus. Kardesim sinirli biri hemen bagirdi köpürdü öldürecem o adami falan dedi zor sakinlestirdim, belkide biz vesvese yapiyoruz bir dur bakalim diye. Birde kardesime hemen gelince evlenelim dediginide söylememis. Bana diyorki, kizim hemem evlenmem ama nisan yapariz, cok iyi adam beni gelinlik icinde görmeden, benim dinime düskün oldugunu bildigi icin elimi bile tutmuyacakmis diyor.

Ne yapsam simdi? Hic karismasammi?
Aneniz cektiklerinden hic ders almamis. Nsl guvenebiliyor.... allah korusun ya

Back