- 21 Şubat 2019
- 174
- -103
- 27
-
- Konu Sahibi Lawyergirl97
Çünkü şartlar onu gerektiriyordu kitapları kendim temin edemedim o gönderdi öyle işte faturalar falan çıkınca da içinden annem otomatiken soğumuş oldu insan oysa telefonda iyi konuşuyorlardı ah oğlum arıyor diye seviniyordu annem erkek arkadaşım aradığı zaman nasıl ki seni seviyorum mesajini gördü iyice düşman belledi onu.Özel Üniversite de mi eğitim aldınız ? Neden erkek arkadaşınızdan parasal destek almayı , kitaplarınızı almasını kabul ettiniz ?
arkadaş da size mezun ol kendi işini yap diyor :)Ben kendi alanım dışında başka meslek icra etmek istemiyorum. Ve şuan bu mümkün değil. Çalışsam da ders çalışamam ihmal ederim yorgun olurum bünyem de güçlü değil fiziksel iş yapamam çalıştım daha önce hastalandim ateşlendim sonra çıktım. Emeğimin hakkini da alamadim.
Bu yorumunuzda o kadar haklısınız ki beni kendime getirdiniz biran bunları bende düşünsem de sanırım inanmam için birinin söylemesi gerekiyordu. Çok haklısınız varsayimlariniz analiziniz çok iyi.Sevgilin açıkça seni beklemeyecegini söylüyor. Bunun ne anlama geldiğini fark edemiyor musun?
Adam diyor ki, yaşım geldi ve evlenmek istiyorum. Sen veya başkası fark etmez. Sen olmazsan başka biri ile evleneceğim!
Burada sevgi gorebiliyor musun acaba? Hangi seven insan sevdiğini seçenek haline getirir? Sana duygusal veya maddi olarak destek olabilir ama bu da sevgi gostergesi değil. Çok iyi düşün.
Annen ile ilişkin berbat, buna söyleyecek bir şey yok burada çok haklısın ama sevgilin guvenecegin bir dağ değil.Sinavina çalış, mesleğini eline al evlilik meselesini sonra düşün.
merak ettim sevgiliniz ne işle meşgulO beni beklemez ama yaşı olmuş 36 benim 25 açık açık söylüyor da bekleyemem diye ailesi benim onu oyaladigimi düşünüyorlarmış ah aldım ben ayrılırsam başka batağa saplanmış olacağım yani günah batağına
Ben kendi hissiyatımı yazdım.
Tanımadığım için 'gibi' ifadesini kullandım.
Şayet yazdığınız gibi hukukçu iseniz biraz daha tuttuğunuzu kopardın.
İfadelerinizi daha düzenli, olay örgüsünü daha düzenli şekilde yansıtın.
Zira bir olayı savunurken bu şekilde savunmak sizin davayı almanızı sağlamaz.
Mesleğinizi burada daha hatrı sayılır bir meslek olarak yansıtmak daha iyi yorumlar alabilme olasılığınızı arttırmaz. Bana yeterli gelmedi ifade şekliniz, yaşınız.
Söyledikleriniz doğru ise zaten buraya yok annem yurt dışına çıkacakmış yok şöyle yok böyle demek yerine restleşmeden kendinize düzgün bir hayat kurmaya bakardınız diye düşünüyorum.
Bilmiyorum mesleğimi elime alınca çekmez benimle evlenmez diye de düşünüyor olmalı ve yaş konusu 36 yaşında mesleği bir firmada özel sektör yani raporlama analiz gibi işlerle meşgul işçi yanimerak ettim sevgiliniz ne işle meşgul
neden acele ediyor bu kadar
herhalde şu hukukçu kızı kapayım da diye mi düşünüyor nedir
bu kadar acele ettirmesi bana tuhaf geldi
Bir üye demişti ama karıştırıldı sanırım yok diyorAldatma mi var bi de?
Çalışma imkanim vardi da ben mi çalışmayı tercih etmedim acaba ? Ben sıradan bir işte çalışmak istemiyorum geleceğim için burda uğraşıyorum. Annem ise esirgemeye başladı bendenherseyi. Ders çalışmaya çalışıyorum sadece bu suç mu ?Anneniz çok sağlıklı değil ama sizde değilsiniz sanki. Yani 700-800 lirayı alması normal değil mi? Kadın çalışmıyor, engelli kardeşlerinize bakıyor. Siz o parayı alacaksınız kendinize harcayacaksınız, diğer maaşlardan da yemeğiniz ve faturalarınız ödensin istiyorsunuz. Okurken de çalışmamışsınız anladığım kadarıyla. E kadın daha ne yapsın tek başına?
Neden çalışmıyorsunuz? Erkek arkadaşınızla da tuhaf bir ilişkiniz var.. Neden gidiyorsunuz evlenmek için, normal şekilde evlenmiyorsunuz? Hiç bir şey anlamadım.
Çünkü şartlar onu gerektiriyordu kitapları kendim temin edemedim o gönderdi öyle işte faturalar falan çıkınca da içinden annem otomatiken soğumuş oldu insan oysa telefonda iyi konuşuyorlardı ah oğlum arıyor diye seviniyordu annem erkek arkadaşım aradığı zaman nasıl ki seni seviyorum mesajini gördü iyice düşman belledi onu.
Bir önceki konuda satış temsilcisiydiErkek arkadaşınız siz olmasanız çalışmayacağını mı söyledi ne yapacakmış öyle şey mi olur? Eşek kadar adam anasının babasının sırtından mi geçinecek işi bırakıpraporlama analiz vs dediğiniz işi hâlâ tam anlamadım finans sektöründe mi çalışıyor? Ona göre gömeceğim çünkü.
Onların kiralik evleri var onun parasiyla geçiniyor kira parası yani. Annemin derdi erkek arkadaşım başlı başına asgarî ücretle markette çalışan bir cocuk var mesela yaşıtım onun için bile olabilir diyor şaka gibi birşey. Özel sektör finans gibi evet gıda sektörü.Erkek arkadaşınız siz olmasanız çalışmayacağını mı söyledi ne yapacakmış öyle şey mi olur? Eşek kadar adam anasının babasının sırtından mi geçinecek işi bırakıpraporlama analiz vs dediğiniz işi hâlâ tam anlamadım finans sektöründe mi çalışıyor? Ona göre gömeceğim çünkü.
Resmen adam işsiz ya senin için gözünü boyamam için girmiş bir işe yani normalde asalak gibi annesinden geçiniyor bu bile ayrılma sebebiKendisi işçi bir firmada analiz raporlama işiyle meşgul asgari ücretin biraz üstü. Ama çalışıyor çabalıyor sonuçta. Yaşı 36 bu yüzden beni beklemek istemiyor çok konuştuk anlayış göstermiyor bu konuda ve onu oyaladigimi düşünüyor gelmeyeceksen yeter ayrılalım itiraf et vaktimi öldürme diyor ama işi de bırakacak o zaman birdaha iş bulamayinca da evlilik işi yatmış olacak
Ohoo hâlâ ne iş yaptığı belli değil. Zaten analiz falan deyince bir iskillendim. Adam hiç analiz yapabilen biri gibi davranmıyor çünkü bu konuda anlatılanlara bakılırsaBir önceki konusa satış temsilcisiydi
Evet yarı burslu.Özel Üniversite de mi eğitim aldınız ?
Ben öyle birşey söylemedim uydurmayınBir önceki konuda satış temsilcisiydi
Hangi parayla yaşanacak bu hayat ? Asgarinin bir tık üstüyle mi. ?Hemen çocuk olsun o da istemiyor aslında hayatı yaşamak istiyor benimle
Hehehe öyle ne diyorsanız doğru herşeyi sizdaha iyi bilirsiniz müneccim de olabilirsinizOhoo hâlâ ne iş yaptığı belli değil. Zaten analiz falan deyince bir iskillendim. Adam hiç analiz yapabilen biri gibi davranmıyor çünkü bu konuda anlatılanlara bakılırsa
Kiraya verdikleri daire var onun geliriyle geçiniyorduResmen adam işsiz ya senin için gözünü boyamam için girmiş bir işe yani normalde asalak gibi annesinden geçiniyor bu bile ayrılma sebebi
Eğer özellikle erkek arkadaşınıza karşı bir tepkisi varsa onda hoşuna gitmeyen bir şey hissetti belki deOnların kiralik evleri var onun parasiyla geçiniyor kira parası yani. Annemin derdi erkek arkadaşım başlı başına asgarî ücretle markette çalışan bir cocuk var mesela yaşıtım onun için bile olabilir diyor şaka gibi birşey. Özel sektör finans gibi evet gıda sektörü.