Annem onunla evlenmeme onay vermiyor ne yapabilirim ? Ayrılmalı mıyım?

Ohoo hâlâ ne iş yaptığı belli değil. Zaten analiz falan deyince bir iskillendim. Adam hiç analiz yapabilen biri gibi davranmıyor çünkü bu konuda anlatılanlara bakılırsa
Hem işçi diyor hem rapor analiz. İşçiler rapor yapar mı?

Kendisinin de hukuk mezunu olduğuna inanmıyorum. Hayal dünyası.

Ben annemin ne hislerine ne de samimiyetine güvenmiyorum

Az ötede oynayın siktirin gidin terbiyemi daha fazla bozmak istemiyorum sizin olmayan akillarinizin verdiği akla zerre kadar ihtiyacım yok ruh hastalığınız olabilir doktora gidin önce

Hehehe öyle ne diyorsanız doğru herşeyi sizdaha iyi bilirsiniz müneccim de olabilirsiniz
E bizim onayımıza niye ihtiyaç duyuyorsunuz ki o zaman?? Madem sevgilinizden ve kararinizdan o kadar eminsiniz neden arkasında durup gitmiyorsunuz da binbir bahane sunuyorsunuz?

Aslında işçi yerine mavi yaka beyaz yaka diye sormak lazım. Beyaz yakalar da işçi sayılıyor çünkü

Ya siz ne içtiniz bilmiyorum ki kafanız iyi mi ? Burada ev hanımı tipiyle okumuş bir insana saçma sapan yorumlarda bulunuyorsunuz ilkokul terk galiba

yok yaaa onun derdi kaçacak bu adama
devletin ona verdiği parayı da yiyip nikahsız oturacak bu adamla
haspama bak sen dilencilik yapsa daha çok kazanırmış
nato kafa nato mermer!!!

İsterse kırk yerden kira alsın bu asalak gibi yattığı gerçeğini değiştiriyor mu ? Bir de eğitimli birisiniz çalışmak sadece para kazanmak için değil ki bu asam resmen geçinecek yer arıyor açın gözünüzü

Sağol ya sen dedin diye ben hemen evleniyim en iyisi hatrin kalır mazallah sonra

Onu seviyorum peki size göre bu hiçbirşey ifade etmiyor mu ? Ayrılık bu kadar kolay mi yaşanmışlık varken
Vallahi yaşamış biri olarak diyorum yaşı o kadar büyük biri ise ayrılık evet kolay olabilir sonra pişman olmaktansa. Yaşanmışlık da çok yok aslında sizde sadece yazı dilinde ve bir kaç kez görüşme. Siz akıl istiyorsunuz biz veriyoruz kimse size o adama gidin demez kusura bakmayın.

:) Sizin için sadece iyi dileklerde bulunabilrim.
Umarım bir gün güzellikle annenizi anlarsınız.
Ve umarım el oğlunun anne yerini tutmayacağını acı çekmeden, hayatın acı gerçekleriyle karşılaşmadan anlarsınız.
Ben sizi sadece yazdıklarınız üzerinden yorumluyorum siz ne yazıyorsanız ben onları açıyorum.
İnanın erkek arkadaşınızın yaptığı üç kuruş katkının çok daha fazlasını yapan kişi anneniz.
Ama şuan bunu görebilecek akıl ve mantık henüz sizde oluşmamış.
Ne diyeyim şuan yaşadığınızı sandığınız acılar bu düşünce ile devam ederseniz gelecekte yaşayacağınızın yanında çok çok küçük kalır.

Umarım yaşayarak öğrenmezsiniz.

Çok darıldım yazdığınıza. Ev hanımları okumuşlara yorum yapamaz mi akıl veremez mi?
Hayat tecrübesi okumakla çok farklı bunu unutmayın. Herşey de okuyup sizin gibi küfür etme seviyesine dahi inmek değil. Bir ev hanımı olarak sadece kırıldım. Gençliğinize veriyorum diyeceğimde nerdeyse aynı yastayiz. Okumakla olmuyor demekki. Umarım hayat tokat atarak ogretmez size hiçbir şeyi.

Öncelikle atanın ve elinizde mesleğiniz olsun. Evlilik kaçmıyor. Karşı taraf seviyorsa bekleyeceksin, sevmiyorsa da yolu açık olsun. Evlendikten sonra okul biraz daha zor oluyor. Su an içinde bulunduğum durum. Eşimle vakit geçirmek istiyorum ama hep bir sınav hazırlığı ve stresi... içlerine girmeden kimin iyi kimin kötü olduğunu anlayamazsınız. Hukuk mezunusunuz ve kararlar alırken daha mantıklı cevapları hakkaniyetli cevapları bulabileceğinizi düşünüyorum. Kendi hayatiniz icin doğru olan ortada iyi bir şekilde hazırlanıp nereye ataniyorsaniz atanın. Annenizin üzerinizde bir emeği vardır. Onunda gönlünü hoş edin gectigi yollar kolay değildir. Önce is hayatınızdaki yolculugunuzu bir neticeye ulaştırın sonrasında aşk evlilik falan bunlara sıra gelsin derim ben

Annenizin kolay bir hayatı yok anladığım kadarıyla evlatlarının sorumluluğu onu çok yormuş belliki... Yanı annenizin sorunu sizinle değil kendisiyle ama size olumsuz yansıyor büyük ihtimalle... Ekonomik özgürlüğünüz yokken ailenizi bırakıp kaçtığınız adamın gözünde şuanki değerinizde olmayacaksınız malesef... Şuan hakkına girerim söz verdiğim dediğiniz erkek için hiçbir garantiniz yok sizin hakkınıza gitmeyeceğinin... O nedenle önce mesleğinize kavuşun ondan sonra evlilik konusunu düşünürsünüz...

Neden imkanınız yok pardon? Sıradan bir işte çalışmak istemiyorsunuz ama evlenmek istiyorsunuz? Çalışmanın zamanı değil, evlenmenin zamanı. Hayatı böyle ters yaşayın. Gidicem evlenicem ne demek ya hu.
Kadına verdiğiniz 700 liranın hesabını da yapıyorsunuz. 700 lira sizin masraflarınıza yetiyor mu sizce??
Ben de okudum okurken sıradan işlerde çalıştım okulumu da bu şekilde ödedim. İnsanlar yapıyor böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…