___ Yaw bırakın evensin bu ... ___
Ikna olmaz cunku
Ama yine de,
Annen tamam engelli kardeslerine de bakiyor. Psikolojisi bozuktur, anlarim, saygi da duyarim.
7binle 4 kisiye bakiyor, mutfak+faturalar+egitim+giyim+ yeme icme zaruri ihtiyaclar/saglik gideri.. belki eviniz de kira..
Kadin , yetiremeyecegim diye stres yapiyor olabilir agresif de olabilir. Kocasi yok, canyoldaşı yok.. sizi birakip evlenmemis biriylede..
Sen annenin yerinde olsan , annenin yaptigini yapabilir miydin?/katlandigi seylere katlanip didinir miydin?
Kadindan ne bekliyorsun baska?
Maddi durumunuz iyi olsa kadin senin duşunu mu takar be onca derdinin qrasinda ! Kadin , yetistiremiyorum'un kaygısını yasiyor. Peki sen niye eve katkida bulunmuyorsun? Sen de calis mesela, uzmanlik qlaninda olur veya olmaz.. başla bi yerden, evin yukunu al..
hem ders calisiyorum ,baska bir iş'e giremem diyorsun. E evde madi durumunda yok. Annen de boyle yapinca daraliyorsun. Uzgunum, aileden zenginligin yok. Ozmn elini taşın altina sen de koyacaksin.
Tek tarafli kürek çekmeyle (ki bunu annen yapiyor ) bu gemi yürümez cici kız !!
Anneni darlamaya hakkin yok,konfor alaninin disina cikacaksin, zoru cekeceksin biraz.
Gelelim sevgiline, sen avukat olacaksin oyle veya boyle... kazanacaksin belki savcı olacaksin..
Ne iş yaptigi belli olmayan, ipsiz sapsiz,tembel birine bir avukatı nasıl yakistiriyorsun?
Sevgilin caliskan,azimli olsa neyse hadi..
Bi orda bi burda, qrada işsiz kalan, calismam diyen, sırtını qilesine dayayan, qyaklarinin ustunde bile duramayan(ailesinin kirasini yiyen) bir qdami eş olarak nasil istiyorsun?
Adam senin qile durumundan faydalanip, yaşım geldi hadi hadi diye darliyor seni.
3_5 okul kitabı aldi, derdini dinledi diye gelecegini
hiçe mi sayacaksin? O da senle gönlunu eyledi,gezip tozdu o zaman.. eee vefa borcun mu var qdama? Ailsiyle ayni evde yasayacagim diosun bir de... sakın oyle bi hata da yapma, gittigin an sen çöp olursun gozlerinin onunde,degerin kalmaz ve o evden birdaha da cikamazsin,kolay degil o işler. Bakma sen o verilen sözlere, kiyametler kopar o qn gelince!
Annenden kacmak icin careyi evlilikte saniyorsun.
Evde mutsuzsun. Kocamla yeni evimde gezer tozar yer icerim diosun ama hayal kuruyorsun.
Gercekler oyle degil.
Koca dırdırı, yemek,temizlik,ütü,bulaşık, kayinvalide sorunlarin da eklenecek ustune, bi taraftan savcilik sinavin. Ustune de kaza ile hamile kalirsan bitti gitti... yandın sen
Söz verdim, ah alırım, beni terkeder dusuncesini sil at aklindan.(seven bekler ayrica)
Senin daha oncelikli sorunlarin var.
Gelecegini yakma.
Şuan yanlış zamanda yanlış kisiyle berabersin