Staj herkesin geçtiği bir yol, ister çaycılık yaptsınlar ister sekreterlik, arada iki dosya karştırsan, adliyeye gidip gelip prosedür öğrensen bu bile kâr, benim çevremde de hazırlandığın sınava girenler oldu ama hepsi stajını tamamladı, işin mutfağı orasıdır çünkü, avukat nasıl düşünğr öğrenir ona göre hakim ya da savcı olunca neyle karşılaşacağını bilirsin. Devletin verdiği paranın yanına bunu da ekler en azından bunu ben kazandım deyip ihtiyaçlarını alırsın. Ayrıca torpilin var mı da bu sınava bu kadar güveniyorsun, dayanağın ne
Annen maaşını almakta hakkı, 7binle bir ev zar zor döner 4 çocuksunuz kolay mı? Ha yurt dışına zor kaçar öyle bir lüks her kula nasip olmaz. Hukuk okumuş biri olarak bunu biliyor olman lazımdı. Annen sağlıklı bir insan olmayabilir ama bazı konularda mantıklı olduğu kesin
Sevgiline gelince, 36 yaşında iş sahibi bir adam ayrı ev açmak yerine seni ailesiyle yaşatmak niyetindeyse kaçman lazım bir defa. Adam seni resmen gelecekte kazanacağın paralar için elinde tutmaya çalışıyor. Ayrıca "ben sözler verdim yapmadım, güvenini kırdım" ne demek ya, kendini bilmiyor musun yapamayacağın şeyin sözünü neden verdin. Benim koşullarım böyle, gelemem çünkü annemi ikna edemem beni reddeder diyebilirdin. Senin maddi koşullarını ve yaşam tarzını bilen adam da insansa sana "gel" demez, vakit buldukça kendisi gelir. Senin ona kaçmanı istiyor bu apaçık ortada. Aptallık etme, mesleğini eline al. Ayrıca 10 yaş büyük adam ne ya, senin denklerine kıran mı girdi. Bu gün kaçarsın, yaeın hamişe kalırsın, hakimlik savcılık sınavını da rüyanda görürsün.