- 21 Kasım 2024
- 74
- 2
Kızlar ben nişanlıyım annem giyeceğim gelinlik modelinden evimin halısına kadar duvarının rengine kadar her şeye karışıyor sabah kavga ettik benim boyum 1.50 ve ben sadece nikah yapacağım helen model ya da a kesim gelinlik giymek istiyorum nişanlım da 1.90 annem gelmiş sen zaten ben mutlu olayım diye hiç bir şey yapmazsın anca kendini düşünürsün prenses model ve kapkabarık bir gelinlik giymem gerekiyormuş Allah aşkına benim boyum kaldırır mı bunu gönlü olsun diye maskaraya döneyim istiyor anlatamıyorum burnumdan getirdi ağlattı beni başım çatlıyor artık memnun edemiyorum her gün bir şey çıkarıyor sürekli fikir değiştiriyor sadece gelinlik için değil bu ve bunu nişanlıma benim söylememi istiyor geçen hafta nişanlıma şöyle olacak dediysem bu hafta git söyle tam tersi olacak diyor artık o kadar dengesiz olmaya başladım ki kendinde olmamış sende olmasını istiyor felan demeyin çünkü babamın durumu gayet iyi ve evlendiklerinde de iyiydi her şeyi olmuş zaten zor ve stresli bir dönem artık kafamda saç kalmadı aynı evdeyiz az önce bana wp den mesaj atmış lakayit lakayit şu şöyle olacak gelin arabası şöyle süslenecek nikah böyle olacak şunu giyeceksin felan diye bende tamam yeter artık ne istiyorsan o olsun başım ağrıdı azıcık rahat bırak nefes alayım dedim benim ne istediğim umrunda değil nasıl baş edeceğimi bilmiyorum artık