Annem niye böyle

baharraa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
74
2
Kızlar ben nişanlıyım annem giyeceğim gelinlik modelinden evimin halısına kadar duvarının rengine kadar her şeye karışıyor sabah kavga ettik benim boyum 1.50 ve ben sadece nikah yapacağım helen model ya da a kesim gelinlik giymek istiyorum nişanlım da 1.90 annem gelmiş sen zaten ben mutlu olayım diye hiç bir şey yapmazsın anca kendini düşünürsün prenses model ve kapkabarık bir gelinlik giymem gerekiyormuş Allah aşkına benim boyum kaldırır mı bunu gönlü olsun diye maskaraya döneyim istiyor anlatamıyorum burnumdan getirdi ağlattı beni başım çatlıyor artık memnun edemiyorum her gün bir şey çıkarıyor sürekli fikir değiştiriyor sadece gelinlik için değil bu ve bunu nişanlıma benim söylememi istiyor geçen hafta nişanlıma şöyle olacak dediysem bu hafta git söyle tam tersi olacak diyor artık o kadar dengesiz olmaya başladım ki kendinde olmamış sende olmasını istiyor felan demeyin çünkü babamın durumu gayet iyi ve evlendiklerinde de iyiydi her şeyi olmuş zaten zor ve stresli bir dönem artık kafamda saç kalmadı aynı evdeyiz az önce bana wp den mesaj atmış lakayit lakayit şu şöyle olacak gelin arabası şöyle süslenecek nikah böyle olacak şunu giyeceksin felan diye bende tamam yeter artık ne istiyorsan o olsun başım ağrıdı azıcık rahat bırak nefes alayım dedim benim ne istediğim umrunda değil nasıl baş edeceğimi bilmiyorum artık

Sizin en mutlu gununuz olacak annenizin degil. Tamam tamam diyip kendi istediginizi yapin konustuklarina aldirmayin. Evlendikten sonra da boyle yaparsa mesafenizi ayarlayark kendinizi annenizden koruyun

Sizin en mutlu gununuz olacak annenizin degil. Tamam tamam diyip kendi istediginizi yapin konustuklarina aldirmayin. Evlendikten sonra da boyle yaparsa mesafenizi ayarlayark kendinizi annenizden koruyun
Zaten bence sen evden çıkarken biz kavgalı olacağız ya öyle hissediyorum diyor

niye demiyosun anne sen evlenmiyosun ben evlencem sana ne diye.
evlenirken hiç bir şeyime dahil etmedim kimseyi zaten kimsede çok dahil olmaya hevesli değildi eşya vs anlamında para gidicek diye kimse sorumluluk almak istemedi herşeyi nşanlılık sürecinde hallettik önce beyaz eşya aldık ödedik sonra mobilya en son gelinlik vs herkeste herşeyi aldıktan sonra gördü.
araba süslemesine varana kadar ben karışmadım ki şöyle böyle olsun diye annem karışsın siz çok mu fikrini aldınız en başından beri oda kendini söz sahibi görüyor.
Annemin istediğine göre alınan tek şey salon halım :)
hiç birşeyiini görmedim halını ben beğenyim dedi gitti halcııya foto attı beğendiklerini gene ben seçtim aralarından

Münakaşaya girmeden kendi istediğin gibi yap herşeyi. Kafana takma. Tamam bakarız hallederiz de konuyu kapat. İnatlaşmanın faydası yok belli ki. Konuşarak ikna olacak biri değil. Gıcıklığına yapıyor diyesim var ama neyse. Nişanlına hiç yansıtmamaya çalış.

Unutmayın sizin en mutlu gününüz anneniz yada bir başkasını değil .
Gelinlik almaya Nişanlın ile git istediğin gelinliği al bunu aldım giyeceğim diye belirttin bir kere izin verirseniz her şeyi kendi istediği gibi yapmak ister.
ev eşyalarında da böyle olur oturacak kullanacak olan sizsiniz anneniz bile olsa izin vermeyin her şeye tamam demeyin kurtulmak için daha çok sorunlar büyür
kesinlikle annen ağzı ile Nişanlına bir şey söyleme ve yansıtma arada kalan hep sen olursun

niye demiyosun anne sen evlenmiyosun ben evlencem sana ne diye.
evlenirken hiç bir şeyime dahil etmedim kimseyi zaten kimsede çok dahil olmaya hevesli değildi eşya vs anlamında para gidicek diye kimse sorumluluk almak istemedi herşeyi nşanlılık sürecinde hallettik önce beyaz eşya aldık ödedik sonra mobilya en son gelinlik vs herkeste herşeyi aldıktan sonra gördü.
araba süslemesine varana kadar ben karışmadım ki şöyle böyle olsun diye annem karışsın siz çok mu fikrini aldınız en başından beri oda kendini söz sahibi görüyor.
Annemin istediğine göre alınan tek şey salon halım :)
hiç birşeyiini görmedim halını ben beğenyim dedi gitti halcııya foto attı beğendiklerini gene ben seçtim aralarından
Hayır inan neredeyse her gün çatışıyoruz zaten ondan dolayı böyle oluyor ben hayatımın hiç bir alanında düğün isteyen birisi değildim zar zor ağlaya ağlaya aylarca yani günlerce de değil buna ikna ettim aman sadece sen mutlu ol bizi hiç düşünmüyorsun dediğinde benim hayatım çünkü yıllarca o gelinlikle o fotoğraf bende olacak dedim ama anlamıyor dediğim gibi bana birde öyle mesaj atmış

Yaptıklarınızla ilgili ayrıntı vermeyin. Benim annemde bensiz bir çöp bile alma diyordu, ona sormadan yaptım herşeyi. Ona kalsa full taş, kabarık bir gelinlik giyecektim. Yapmadım. Gelinliği görünce delirdi ama benim hayatım dedim her seferrinde.

Münakaşaya girmeden kendi istediğin gibi yap herşeyi. Kafana takma. Tamam bakarız hallederiz de konuyu kapat. İnatlaşmanın faydası yok belli ki. Konuşarak ikna olacak biri değil. Gıcıklığına yapıyor diyesim var ama neyse. Nişanlına hiç yansıtmamaya çalış.
Evet düğün yapmadığım için gıcıklığına yapıyor bunu bende düşünmeye başladım.

Yaptıklarınızla ilgili ayrıntı vermeyin. Benim annemde bensiz bir çöp bile alma diyordu, ona sormadan yaptım herşeyi. Ona kalsa full taş, kabarık bir gelinlik giyecektim. Yapmadım. Gelinliği görünce delirdi ama benim hayatım dedim her seferrinde.
Evet birde bu dünya üzerinde senin kadar iğrenç zevke sahip başka birisi yoktur diyor

Baban teyzen halan anneannen yok mu annene sahip çıksın biraz?
Detay verme annene git yap al gel
Herkesi eline almış birisi kendisiyle kimse zıt düşmek istemiyor babam dahil o yokken benle konuşur ama ona laf geçiremez

Kilolu biriyim ve annem hayatım boyunca kiloma laf söyledi, koca bulamazsın argümanıyla. Berbat bir zorbalık. Yine kendince evlendikten sonra da kilo ver dedi ama kocan seni beğenmezli, ben kiloluydum adam beni böyle sevdi dedim susmadı. Bir kere yediğime laf etti ve ilk defa eşim ordaydı. Ben onu öyle seviyorum karışmayın dedi. Sustu daha da demedi. Eşimin beni savunmasından nefret eder mesela, istediği gibi yönetemiyor artık.

Evliliğinizle ilgili eşinizin ailesiyle olan ilişkilerinizle ilgili hiçbir şey anlatmayın. Abla tavsiyesi.

Allah mutlu mesut etsin. Anneniz de umarım sizi anlar. Konudan bağımsız ama kısa kızlar hep upuzun erkeklerle evleniyor 😅😅 sanırım yazılı olmayan bi kural 😂

X